Hoe verschilt de Amerikaanse versie van The Circle van de Britse show?

Inhoudsopgave:

Hoe verschilt de Amerikaanse versie van The Circle van de Britse show?
Hoe verschilt de Amerikaanse versie van The Circle van de Britse show?
Anonim

Van de vraag hoe The Circle is ontstaan tot nieuwsgierigheid naar de salarissen van de deelnemers, de Netflix realityserie is populairder dan ooit.

Het is leuk om te zien dat na de Britse versie van The Circle die op Channel 4 is uitgezonden, Netflix nu Amerikaanse en Braziliaanse versies maakt. Het is een spannend uitgangspunt voor een show: spelers gebruiken een app genaamd The Circle en chatten met elkaar, en het is aan hen of ze zichzelf willen zijn of meerval.

Mensen hebben gemerkt dat de Britse en Amerikaanse versies van de realityshow enkele verschillen hebben, en het is interessant om ze te vergelijken. Laten we eens kijken naar de belangrijkste verschillen.

Afleveringslengte en stemmen

Er is zoveel te weten over The Circle, inclusief waarom de assistent van Lance Bass deed alsof ze hem waren.

Een fan van de franchise deelde de verschillen tussen de Amerikaanse en Britse shows op Reddit en zei dat de Amerikaanse versie veel korter is. Elk seizoen duurt 12 afleveringen en de Britse show heeft 22 afleveringen.

De kijker schreef dat ze meer afleveringen kunnen kijken: "Het is het soort programma dat echt baat heeft bij een langer seizoen omdat er zoveel mensen komen en gaan, en het voelt echt gehaast in 12 afleveringen. Soms het voelt zelfs gehaast in 22."

Het stemsysteem is ook gewijzigd. De Reddit-post legt uit dat de Amerikaanse show rangschikking mogelijk maakt, terwijl in het eerste seizoen van de Britse versie van The Circle spelers op elkaar moesten stemmen van 1 tot 5 sterren.

De winnaar van The Circle krijgt $ 100.000, en de spelers stemmen op elkaar, volgens Heart.co.uk.

Catfishing

Volgens Primetimer.com heeft de Britse show ook een enorm verschil: mensen thuis kunnen meespelen, aangezien ze stemmen met een app die voor de serie is gemaakt. De deelnemers spelen ook in re altime, zodat kijkers alles zien zoals het gebeurt.

The Circle is een zeer opwindende show om naar te kijken, en kijkers zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in wie wie aan het catfishen is.

In een interview met The Huffington Post vertelde Eddie van Heel hoe het was toen de speler die zichzelf 'Adam' noemde, zijn foto's gebruikte. Hij zei dat hij een heel gewoon persoon is en dat hoewel Adam veel over seks sprak, hij niet zo is. Hij zei: "Ik probeer daar een beetje het tegenovergestelde van te zijn."

Hoe de spelers met elkaar omgaan

Mensen die in de Reddit-thread posten, maakten ook duidelijk dat de spelers elkaar een beetje anders behandelen, afhankelijk van welke versie van The Circle het is.

In de Britse versie gaat het om strategie en fans zeggen dat er 'drama' is. Kijkers die beide shows hebben gezien, zeggen dat de spelers aardiger voor elkaar zijn in de Amerikaanse show, en dat ze de Britse voorkeur geven omdat ze de amusementswaarde leuk vinden.

Een fan schreef: "Ik ben net klaar met seizoen 1 in het VK en ik denk zeker dat de deelnemers aan seizoen 1 in de VS veel aardiger tegen elkaar waren, wat lief was maar zorgde voor minder drama lol."

Het element van meerval is ook interessant, aangezien het in seizoen 2 van de Amerikaanse versie van The Circle naar voren is gekomen toen de assistent van Lance Bass, Lisa Delcampo, deed alsof hij hem was.

Het blijkt dat er veel meerval plaatsvindt in de Britse serie. Marie Claire zei dat omdat deze versie meer afleveringen heeft, dit betekent dat mensen die zijn geblokkeerd, kunnen terugkeren naar het spel, en wanneer ze terugkeren, kunnen ze meervallen.

De Studio

De Amerikaanse versie van The Circle is ook anders omdat er geen live-afleveringen zijn die in een studio staan.

Volgens Primetimer.com bevatte de Britse versie een aflevering die werd gefilmd in een livestudio, en fans kregen die wekelijks te zien. Emma Willis, de presentatrice, zou praten voordat ze clips liet zien, en dan zou ze praten over de aflevering van die week met beroemde mensen die van de serie houden, samen met spelers die zijn geblokkeerd. Het klinkt alsof dit iets heel vermakelijks aan de serie heeft toegevoegd, een beetje zoals wanneer realityshows een "After show" hebben waar tv-persoonlijkheden praten over alle wilde en dramatische dingen die net zijn gebeurd. Reality-fans houden ervan als er reünie-afleveringen zijn waarin iedereen praat over het vorige seizoen, zoals The Real Housewives, dus dit zou ook een leuk idee zijn.

Het is interessant om op te merken dat beide versies van The Circle zijn gefilmd in een flatgebouw in Salford, Engeland, volgens Radiotimes.com.

The Circle op Channel 4 wordt door veel jonge mensen in het VK bekeken: volgens Deadline.com hebben 500.000 mensen van 16 tot 34 jaar de première van seizoen 2 bekeken.

Aanbevolen: