Acht manieren waarop 'Queer Eye Germany' anders is dan de Amerikaanse versie

Inhoudsopgave:

Acht manieren waarop 'Queer Eye Germany' anders is dan de Amerikaanse versie
Acht manieren waarop 'Queer Eye Germany' anders is dan de Amerikaanse versie
Anonim

De populaire show Queer Eye is een enorm succes geweest voor Netflix, zelfs in vergelijking met zijn eerdere Bravo-tegenhanger, Queer Eye For The Straight Guy, die in 2003 werd uitgezonden. Het is erg spannend dat de fan-favoriete show opnieuw grensoverschrijdend naar een ander land. Hoewel de algemene structuur van de show, Queer Eye Germany, hetzelfde is, zijn er enkele ENORME opmerkelijke verschillen.

In tegenstelling tot de Queer Eye-spin-off in Japan, heeft de Duitse show een geheel nieuwe fantastische vijf. Maak je geen zorgen, misschien mis je Johnathan, Bobby, Tan, Karamo en Antoni, maar deze nog nieuwere groep mentoren zal je hart ook zeker twee keer winnen. Deze show is volledig echt, in tegenstelling tot sommige shows op Netflix, waarvan de authenticiteit in twijfel wordt getrokken. Laten we eens kijken wat elk van deze rolmodellen geweldig maakt, en praten over andere verschillen tussen de Duitse en Amerikaanse vertolkingen van de show.

8 Ayan Yuruk bekleedt de rol van Bobby Berk als designgoeroe

Ayan is net als Bobby gespecialiseerd in design, maar hij is heel anders. Omdat hij als een andere nationaliteit in Duitsland woonde, had hij weinig rolmodellen. Hij wil dat veranderen voor jongeren die niet alleen Duits maar ook Turks zijn, en elke achtergrond. Hij brengt zijn Turkse afkomst naar de show door zijn stijl, en exposeert dat er geen enkele manier is om Anatolisch erfgoed te laten zien.

7 Leni Bolt geeft levensbegeleiding in plaats van Karamo Brown

Leni heeft een andere achtergrond dan Karamo en wil dat Duitsland weet dat ze niet-binair zijn. Leni is de levenscoach in de show. Hoewel hun ervaring anders is dan die van Karamo, hebben ze vergelijkbare intenties van liefde. Ze komen aan tafel om karaktervorming met een frisse blik te verkennen.

6 David Jacobs is net zo mooi als Johnathan Van Ness, met een andere look

Queer Eye Germany, heeft Johnathan verruild voor de zwaar getatoeëerde en prachtige schoonheidsgoeroe, David Jacobs. David doet geweldig werk door mensen in de show een goed gevoel te geven over hoe ze eruitzien. De boost van het zelfvertrouwen is altijd zo duidelijk en zal je ter plekke doen tranen.

5 Jan-Henrik Scheper Stuke vult Tan France in als modegoeroe

In de show wordt Tan verwisseld voor een zelfverklaarde dandy met een lange naam. Jan heeft in de Duitse kunstscene gewerkt, maar volgens Bustle is hij oorspronkelijk opgeleid in de rechten. Hij werkt voor Auerbach, een in Duitsland gevestigd modemerk. Je zult hem op de show vaak zien met een vlinderdas.

4 Aljosha Muttardi zal harten en smaakpapillen winnen zoals Antoni Porowski

We weten dat de geliefde Antoni moeilijk te vervangen is. De voedselgoeroe van Queer Eye Germany is net zo lief en gepassioneerd. Hij is ook dierenrechtenactivist, voedingsadviseur, arts en YouTuber. Aljosha heeft ook met PETA gewerkt en zijn zorg voor levende wezens uitgebreid van mensen naar onze dierlijke tegenhangers.

3 Het eten bereid in Queer 'Eye Germany' is allemaal veganistisch

Je had een fan van Antony kunnen zijn zonder een fan van vlees te zijn. Als je echter plantaardig of vegetarisch eet, is dit seizoen een must-see. Aljosha Muttardi is zeer gedreven in zijn doelen om de gezondheid van mensen te verbeteren zonder schade aan te richten. Dit is een onverwachte draai aan de show. Je gaat naar huis met nieuwe unieke veganistische recepten die het delen waard zijn.

2 De Fab Five begint met de basis van zelfbevestiging

De originele show heeft ook een diepe focus op karaktervorming. Maar Queer Eye Germany lijkt terug te gaan naar de basis. De show herinnert ons aan simpele waarheden, zoals girly is hoe je het wilt. De beste versie van jezelf zijn en het individuele zelfvertrouwen herontdekken is de drijvende factor van deze meer dan een make-overshow.

1 'Queer Eye Germany' is in Duitsland

Dit is misschien een voor de hand liggend laatste ding om op te wijzen, maar het is een enorm verschil. De fab vijf, in Queer Eye Duitsland, vertegenwoordigen een divers Duitsland. Ook de weergave van het landschap was enorm. De Duitse fab-five-groep reist ook naar de Nederlandse grens. De show voelt tegelijkertijd uniek Europees en vertrouwd aan.

Aanbevolen: