Wat heeft 'Love Is Blind Brazil' gemeen met de Amerikaanse versie?

Inhoudsopgave:

Wat heeft 'Love Is Blind Brazil' gemeen met de Amerikaanse versie?
Wat heeft 'Love Is Blind Brazil' gemeen met de Amerikaanse versie?
Anonim

'Love is Blind' heeft fans in de VS en wereldwijd aangetrokken, dus het is geen verrassing dat de Netflix-show zijn weg vond naar Brazilië. De realityserie draait om singles die daten in pods waar ze elkaar pas kunnen zien als ze verloofd zijn. De Braziliaanse versie heeft veel gemeen met de Amerikaanse versie voor fans die geen genoeg kunnen krijgen van dit nieuwe datingconcept.

De show vertoont zowel gedenkwaardige als ongemakkelijke momenten die gemeen hebben met de Amerikaanse serie, waar het bekend om is geworden. Er zijn allemaal nieuwe deelnemers die te maken hebben met soortgelijke regels die de singles in Love is Blind moesten volgen. Sommige singles zijn zelfbewust vanwege iets specifieks dat volgens hen een negatieve eigenschap is, anderen denken dat de enige manier waarop hun waarde in het verleden is gemeten, is door hun schoonheid. De show laat eens te meer zien hoe we verlangen om geliefd te worden om wie we werkelijk zijn, ongeacht waar we vandaan komen of welke taal we spreken.

10 'Love Is Blind Brazil'-deelnemers leven in een studentenverenigingachtige omgeving

Net als Love Is Blind leven de deelnemers aan Love Is Blind Brazil in een studentenclubachtige omgeving. In dit seizoen ontstaan er zeer sterke vriendschapsbanden die buiten de pods langer duren dan sommige romantische relaties.

9 'Love Is Blind Brazil'-castleden vonden liefde na de show met tweede pod-keuzes

Net zoals hoe Deepti Vempati uit Love is Blind seizoen 2 naar verluidt nu met Kyle Abrams aan het daten is, kwam een eerder stel uit de pods samen op Love Is Blind Brazil. Mackdavid Alves is nu bij Nanda Terra, die haar tweede keus was in de pods. De twee zijn naar verluidt gelukkig, hebben een baby op komst en hij staat overal op haar Instagram.

8 Degenen die geen verbinding konden maken, kregen geen zendtijd

Carolina Novaez zat in de pods met een man die maar één keer werd getoond met de vraag: "Vind je een man in uniform leuk?" waarop ze antwoordde: "Ik hou van een man met karakter."

Hoe meer een connectie ze maakten, hoe meer zendtijd de castleden krijgen. Net als LC in het eerste seizoen van Love Is Blind, zie je van sommige deelnemers heel weinig, vooral nadat de koppels de pods verlaten.

7 Er waren break-ups op 'Love Is Blind Brazil'

Zoals de Amerikaanse show een groot aantal liefdesdriehoeken en uiteenvallen kende, zo ook Love is Blind Brazil. Je zult merken dat sommige van deze scheidingen precies hetzelfde worden afgehandeld, en andere met een beetje meer gratie om vriendschappen intact te houden. Carolina verbrak het met Gustavo Mester en er waren geen harde gevoelens omdat Gustavo haar keuze Hudson hoog in het vaandel had staan.

6 De gastheren verduidelijken dat vrouwen kunnen voorstellen, en dat doen ze

Een vrouw, Nanda Terra, had het moeilijk om te kiezen tussen twee mannen, MackDavid Alves en Rodrigo Vaisemberg. Maar toen ze eenmaal haar keuze had gemaakt, ging ze ervoor. Fans zijn enthousiast over deze gewaagde zet op Twitter. Ook al is het niet gelukt tussen Nanda en Rodrigo, het was nog steeds een mooi moment dat je in tranen zal doen uitbarsten, en je weet dat Nanda er nog steeds als beste uit kwam.

5 De liefde van koppels wordt getest in de echte wereld

In tegenstelling tot in de Amerikaanse show worden koppels teruggeworpen in de realiteit nadat ze verloofd zijn. Dit laat zien hoe een relatiedynamiek kan veranderen wanneer andere factoren in de mix van de relatie worden gegooid.

4 De gastheren van 'Love Is Blind Brazil' zijn een echt machtspaar, Camila Queiroz en Klebber Toledo

Net als Nick en Vanessa Lachey zijn Lashay en Klebber in het echt samen. De twee zijn succesvolle acteurs in Brazilië en zijn al drie jaar getrouwd.

3 Het experiment was succesvol

Natuurlijk is het experiment niet mislukt. Net als de Amerikaanse versie zijn er paren die met succes trouwen. Vanaf dit seizoen zijn Lucio Cruz Fiod en Luana Braga nog steeds samen en gelukkig. Fans steunen nog steeds voor Carolina Novaes en Hudson Mendes, die een leeftijdsverschil hadden en uit elkaar gingen, maar mogelijk nog steeds aan hun relatie werken.

2 'Love Is Blind Brazil' kan in het Engels worden bekeken

Ondanks dat het seizoen in de prachtige romantische Portugese taal is, kan het in het Engels, Pools en Spaans worden nagesynchroniseerd. Het kan worden ondertiteld in het Engels, Spaans en Chinees. De nasynchronisatie kan een beetje schokkerig zijn, maar is een optie voor tijden dat u uw volledige aandacht niet kunt besteden.

1 Er komt ook een seizoen 2 van 'Love Is Blind Brazil'

We kunnen geen genoeg krijgen van de cast van het eerste seizoen, dus er komt natuurlijk een seizoen twee. Het vervolg zal naar verwachting dit jaar worden opgenomen en we kunnen absoluut niet wachten op een releasedatum.

Aanbevolen: