Komt Marvel Alums terug in hun OG-kostuums, of geüpdatete exemplaren voor hun MCU-debuut?

Inhoudsopgave:

Komt Marvel Alums terug in hun OG-kostuums, of geüpdatete exemplaren voor hun MCU-debuut?
Komt Marvel Alums terug in hun OG-kostuums, of geüpdatete exemplaren voor hun MCU-debuut?
Anonim

Het woord van Jamie Foxx die terugkeert om zijn rol als Electro in Watts' derde Spider-Man-film opnieuw op te nemen, heeft het internet in een stroomversnelling gebracht terwijl fans proberen de context van zijn terugkeer te bepalen. Hetzelfde geldt voor Alfred Molina, die ook zijn MCU-debuut maakt als de gemene Doctor Otto Octavius. Zijn komst is net zo mysterieus, aangezien niemand weet hoe personages uit verschillende universums de kudde zullen betreden. Het is echter niet de enige vraag die we hebben over terugkerende schurken.

Een van de meer relevante aspecten die ter discussie staan, is of Doc Ock (Molina) en Electro (Foxx) er identiek zullen uitzien als hun Spider-Man 2-tegenhangers. Beide acteurs zwaaiden met kenmerkende looks in hun respectievelijke films, die goed zouden dienen bij het verstevigen van een gevestigde cross-over tussen meerdere universums. Natuurlijk passen die verschijningen misschien niet goed bij het gemoderniseerde motief dat Disney/Marvel heeft gemaakt voor de MCU.

Nogmaals, Foxx's Electro in Amazing Spider-Man 2 uit 2014 ziet er voldoende geüpdatet uit om door te gaan voor een nieuwe Marvel-filmschurk. Het personage, dat voornamelijk bestaat uit speciale effecten met het gezicht van Foxx erop, hoeft niet veel te worden bijgewerkt om bij de rest van de schurken van de MCU te passen. Maar Disney zou andere ideeën kunnen hebben om hem efficiënter te laten opgaan.

Zullen deze voormalige Marvel-schurken worden vernieuwd voor 2021

Afbeelding
Afbeelding

Een andere mogelijke route die Watts kan nemen, is deze Marvel-alumijnen een gloednieuw uiterlijk te geven voor de aankomende Spider-Man-film. Molina's versie van Doc Ock leek aanzienlijk op zijn komische tegenhanger, zij het met de zeldzame toevoeging van een oversized trenchcoat.

De nieuwe versie zou nog loyaler kunnen worden aan het bronmateriaal door de ontbloot bovenlijf-look van Spider-Man 2 te verwisselen voor de iconische groene jumpsuit. Molina heeft er nooit een gedragen, maar dit is de perfecte gelegenheid om de look af te maken.

Watts kan mogelijk hetzelfde doen voor Electro vanwege de sterke contrasten tussen zijn uiterlijk op het scherm en de stripbewerking. De vorige versie droeg een zwart laboratoriumpak en zwaaide met een blauwe schedel, terwijl de meer bekende versie een groene jumpsuit met gele accenten en een bijpassende kleur-gecoördineerd masker droeg. De volgende Spidey-film kan een van beide gebruiken, afhankelijk van de voorkeur van Watts.

Wat nog intrigerender is, is de mogelijkheid dat alle drie de vorige incarnaties van Spider-Man terugkeren in hun klassieke kostuums. Het is bevestigd dat Andrew Garfield zijn rol in de threequel opnieuw vertolkt, wat wijst op dezelfde toekomst voor Tobey Maguire. Als dat waar is, zal Tom Holland waarschijnlijk samenwerken met zijn parallelle zelf in een van de grootste team-ups van het decennium. Houd er rekening mee dat we nog steeds niet weten of hun superheldenpakken er hetzelfde uit zullen zien.

Daredevil heeft een pak nodig dat in staat is tot superheldenoorlogsvoering

Afbeelding
Afbeelding

Personages die specifiek zijn voor Spidey's hoekje van het universum zijn niet de enigen waarvan we ons kunnen voorstellen dat ze terugkeren in Watts' derde deel. Charlie Cox' Daredevil zou bijvoorbeeld zijn rol als de man zonder angst kunnen hernemen. Geruchten suggereren dat hij eindelijk de kans krijgt om op het grote scherm te schitteren, wat zou kunnen betekenen dat we hem terug zullen zien in zijn Netflix-kostuum. De reden daarvoor is dat het pak geen wijzigingen vereist om tegemoet te komen aan de huidige dynamiek van de MCU. Het is nog niet zo lang geleden gemaakt en zou voldoende moeten zijn voor de toon van de film uit 2021.

Om eerlijk te zijn, zou het voor esthetische doeleinden best cool zijn om wat technologie toe te voegen aan Cox's kostuum van Daredevil. Het ziet er goed uit zoals het is, maar het pak zou kunnen doen met metalen accenten die de indruk wekken dat Stark Tech erin is geïntegreerd. Het Daredevil-kostuum is tenslotte vrij low-budget in vergelijking met de superheldenoutfits van Iron Man, Falcon en Black Panther. Misschien kan Watts wat elementen lenen van Scott McDaniels versie van de Armored Daredevil.

Afbeelding
Afbeelding

Wat de zaak ook blijkt te zijn, het zal heerlijk zijn om te zien welke richting Jon Watts opgaat met deze Marvel-alumni in hun MCU-debuut. Hij zal misschien niet veel veranderen van hun iconische uiterlijk, of de regisseur zou kunnen eindigen met geheel nieuwe get-ups voor hen in het laatste hoofdstuk van zijn Homecoming-trilogie. Helaas moeten we wachten tot de setfoto's lekken of tot Marvel promotionele foto's uitbrengt om het zeker te weten.

Aanbevolen: