Komt 'Firefly Lane' terug voor seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Komt 'Firefly Lane' terug voor seizoen 2?
Komt 'Firefly Lane' terug voor seizoen 2?
Anonim

Netflix is een belangrijke speler geworden in de originele contentgame, en hoewel veel mensen nog steeds afstemmen op traditionele netwerkshows, verandert Netflix de game op het kleine scherm met zijn origineel aanbod.

Firefly Lane, met Katherine Heigl en Sarah Chalke, is een show die veel potentie heeft om lang mee te gaan, en fans hopen dat seizoen twee om de hoek staat. Natuurlijk is er veel gespeculeerd over de toekomst van de show sinds het debuteerde

Dus, komt Firefly Lane nog een seizoen terug? Laten we eens kijken wat er is gezegd over de terugkeer van de show.

Seizoen één net debuteerde

Firefly Lane Seizoen 1
Firefly Lane Seizoen 1

Het lijkt alsof iedereen het over Firefly Lane heeft, en wie kan het hen kwalijk nemen? De show maakte zijn debuut op Netflix met een hoop hype erachter, aangezien beide hoofdrolspelers in het verleden al televisiesterren waren.

Dankzij het feit dat het gebaseerd was op een succesvolle roman, was er al een ingebouwd publiek dat zeker zou afstemmen op het streamingplatform zodra de show zijn debuut maakte. Het casten van Katherine Heigl en Sarah Chalke was echter een geniale zet van de studio, aangezien deze twee al succesvol waren en uiteindelijk een geweldige chemie met elkaar op het scherm hadden.

Niet alleen waren Heigl en Chalke geweldige keuzes voor de hoofdrollen, maar ook de rest van de castingbeslissingen waren solide. Het maakt niet uit in welke levensfase de hoofdpersonages werden getoond, de personages konden schitteren, wat altijd een belangrijk onderdeel is van het succesvol maken van een show. De ondersteunende personages waren ook fantastisch in de show, en het duurde niet lang voordat de show het publiek aantrok.

Het was 1 op trending

Firefly Lane Seizoen 1
Firefly Lane Seizoen 1

Na minder dan twee volle weken geleden te debuteren, waren mensen benieuwd hoe het zou gaan met Firefly Lane bij zijn debuut. Het bleek dat de hype achter de show meer was dan alleen lege woorden, en de serie belandde kort na het verwachte debuut op de meest populaire plek op Netflix.

Dit was enorm nieuws voor alle betrokkenen en het toonde aan dat mensen klaar waren om Heigl en Chalke weer in actie te zien op het kleine scherm. Interessant is dat de show niet de beste recensies van critici ontving, en soms kunnen negatieve recensies een enorm probleem zijn voor een serie om te overwinnen. Firefly Lane was echter in staat om dit te overwinnen en veel succes te vinden.

De huidige Rotten Tomatoes-score voor de show is 43% voor de recensentenscore, en dat is niet om over naar huis te schrijven. De publieksscore daarentegen vertelt een heel ander verhaal. Die score ligt op een solide 76%, wat betekent dat mensen echt hebben genoten van wat de show op tafel heeft gebracht. Hierdoor is er een serieuze buzz geweest over de show die mogelijk terugkomt voor een tweede seizoen.

Terugkijkend op wat we in het verleden hebben gezien met shows zoals Santa Clarita Diet, zal Netflix niet altijd een show doorzien tot het einde, en hoewel er nog veel verhaal te vertellen is met Firefly Lane, Netflix is niet verplicht om de show gaande te houden.

Seizoen 2 is niet bevestigd

Firefly Lane Seizoen 1
Firefly Lane Seizoen 1

Zoals het er nu uitziet, is een tweede seizoen van Firefly Lane nog niet bevestigd door Netflix. Dit is geen al te slecht teken, aangezien de show nog geen twee weken geleden zijn debuut maakte. Ze kunnen wachten om te zien of de show blijvend succes op het platform kan vinden voordat ze het tweede seizoen officieel maken.

Nou, een ding dat de show wel heeft, is het feit dat het eindigde met een cliffhanger, wat betekent dat de studio duidelijk geïnteresseerd is in de terugkeer van de show. Ze hadden heel goed de boel tegen het einde van het seizoen mooi kunnen vastbinden, maar in plaats daarvan lieten ze de deur openstaan zodat de show nog een seizoen zou terugkeren.

Show-maker Maggie Friedman vertelde Collider: "Ik hoop dat we meerdere seizoenen krijgen, en je wilt ervoor zorgen dat je het op de juiste manier doet."

Katherine Heigl en Sarah Chalke zouden beiden het gevoel geven dat ze graag zouden zien dat de show doorgaat naar seizoen twee en daarna. Heigl vertelde Collider zelfs: "Ik ging er altijd van uit dat het in seizoen 2 zou worden onthuld. Maar misschien niet. Misschien is het iets dat je echt zou kunnen uittekenen."

Hoewel het nog niet is bevestigd, wijzen alle tekenen erop dat Firefly Lane terugkomt voor nog een seizoen.

Aanbevolen: