Komt mevrouw Marvel terug voor seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Komt mevrouw Marvel terug voor seizoen 2?
Komt mevrouw Marvel terug voor seizoen 2?
Anonim

The Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft zojuist het eerste seizoen van de nieuwste serie Ms. Marvel afgesloten, waarbij Iman Vellani eindelijk haar debuut maakt als het titulaire personage en een van MCU's jongste superhelden. Naast Vellani bevat de cast ook verschillende The Walking Dead-alumn Matt Lintz en ervaren acteurs Zenobia Shroff (Mevrouw Secretary, The Resident) en (Hostages, Crime Next Door)

Een hit onder critici en kijkers, Ms. Marvel is in wezen een oorsprongsverhaal, dat zich verdiept in de transformatie van Kamala Khan in de populaire stripfiguur Ms. Marvel. En hoewel Vellani's Kamala vervolgens zal verschijnen in de komende MCU-film The Marvels, vragen fans zich ook af of haar soloserie voorlopig voor een tweede seizoen zou terugkeren.

Mej. Marvel is een oorsprongsverhaal

In mevrouw Marvel ontdekt Vellani's Kamala haar superheldencapaciteiten nadat ze een armband ontdekt uit een doos met willekeurige spullen die door haar grootmoeder (Samina Ahmed) uit Pakistan is gestuurd. Dit leidt er uiteindelijk toe dat ze haar ware identiteit ontdekt en ook wat er met haar grootmoeder en overgrootmoeder Aisha (Mehwish Hayat) is gebeurd tijdens de partitie.

De belangrijkste wending in het verhaal is dat Kamala uiteindelijk een tijdreis maakt om het leven te redden van haar grootmoeder, die nog maar een peuter was ten tijde van de Partitie. De laatste keer dat de MCU tijdreizen maakte, was terug in Avengers: Endgame en Ms. Marvel showrunner Bisha K. Ali wist gewoon dat niemand dit zou zien aankomen.

"Ik denk niet dat iemand vermoedde in welke richting we gingen, aangezien de show uitkwam, en het was erg moeilijk voor mij om te blijven zitten met het feit dat we dat waren," zei ze.

Uiteindelijk heeft de tijdreis echter meer gedaan dan Kamala's Nani (grootmoeder) redden, het leidde haar ook op een reis van zelfontdekking. Tegelijkertijd bracht het haar dichter bij haar familie, die haar uiteindelijk helpt te transformeren in de Ms. Marvel die fans gemakkelijk kunnen herkennen uit de strips.

“Ze draagt eigenlijk de symbolen van de mensen die van haar houden, en die deel uitmaken van wie ze is, en ze put haar grootste krachten uit,” merkte Ali ook op.

Zal er een mevrouw Marvel seizoen 2 komen?

In sommige opzichten geeft de postcreditscène uit de laatste aflevering van Ms. Marvel fans een voorproefje van wat er gaat komen als Vellani zich bij MCU-veteraan Brie Larson voegt in de aankomende film The Marvels. Zoals fans zich misschien herinneren, verdwijnt Kamala plotseling uit haar slaapkamer en neemt Captain Marvel (Larson) onverwachts haar plaats in.

Wat er daarna gebeurt, is voorlopig een raadsel, maar Ali is er zeker van dat Kamala overal klaar voor is.

“Ze begint als tienermeisje en leeft haar leven in Jersey City, maar tegen het einde van deze show kan ze maar beter klaar zijn om te doen wat ze ook gaan doen in The Marvels,” legde ze uit.“Die volwassenheid over de hele boog van de show voelde als iets dat echt nodig was. Dat was het belangrijkste stuk.”

Wat betreft de toekomst van de Ms. Marvel-serie zelf, die hangt momenteel ook in de lucht. Onlangs onthulde Kevin Feige van Marvel verschillende bevestigde MCU-shows en films voor zowel Phase 5 als 6 op de San Diego Comic-Con, en mevrouw Marvel werd hier niet genoemd.

Annuleert Marvel Studios mevrouw Marvel vanwege een laag aantal kijkers?

Hoewel Feige niet alle geplande shows voor Phase 6 heeft onthuld, is het ook vermeldenswaard dat Marvel Studios Loki en de animatieserie What If…? voor een tweede seizoen in het verleden. Tegelijkertijd herinneren fans zich misschien ook dat mevrouw Marvel aanvankelijk werd gepitcht als een beperkte serie (net als Hawkeye en Moon Knight), hoewel in theorie Marvel het altijd terug kan brengen als het goed voelt (hoewel het relatief lage aantal kijkers van de show ook invloed hebben op die beslissing).

Ali (die eerder aan Loki werkte) geeft ook toe dat er tot nu toe geen discussies zijn geweest over een terugkeer voor een tweede seizoen."Ik weet het antwoord op dit moment niet, ik denk omdat de finale net op woensdag eindigde en, weet je, het is 2022, en ik ontmoette elkaar voor het eerst op de show op 19 maart 2019, dat is een lang oud hoofdstuk van iemands eigen leven in re altime, "legde ze uit.

Dat gezegd hebbende, als er een tweede seizoen zou komen, gelooft Ali dat het beter zou zijn als iemand anders als showrunner zou dienen. “Dus ik weet niet of ik per se de juiste persoon ben om meer verhalen voor Kamala te vertellen. Ik zou graag terugkomen om een of twee afleveringen te regisseren, ik zou dat graag doen, want dat is het volgende dat ik echt met mezelf en mijn carrière wil doen, maar ik weet het nu niet, legde ze uit.

“Ik zou blij zijn als iemand anders [om binnen te komen], want dit is het andere […] een gemeenschap van mensen maakt deze show en ik ben meer dan blij dat iemand anders komt en is zoals wat is het brandende verhaal dat je met dit personage wilt vertellen?”

Terwijl fans wachten op een update over Ms. Marvel, de MCU blijft zich naar het einde van zijn fase 4-leisteen bewegen. De volgende is de serie She-Hulk: Attorney at Law, die op 17 augustus in première gaat. Zoals Feige ook had bevestigd op de San Diego Comic-Con, zal Phase 4 eindigen met het langverwachte vervolg Black Panther: Wakanda Forever.

Aanbevolen: