Komt Justin Hammer terug voor 'Armor Wars' Disney+-serie?

Inhoudsopgave:

Komt Justin Hammer terug voor 'Armor Wars' Disney+-serie?
Komt Justin Hammer terug voor 'Armor Wars' Disney+-serie?
Anonim

Het is geen Iron Man 4, maar de Armor Wars-serie die naar Disney+ komt, komt fans het dichtst in de buurt van een voortzetting van het verhaal van Tony Stark, met Iron Man dood in de MCU. Deze keer is het echter Rhodey (Don Cheadle) op de stoel van de piloot.

Gebaseerd op de populaire strips met dezelfde naam, neemt Armor Wars James Rhodes mee op een nieuw avontuur waarin hij zal vechten om Iron Man-technologie uit de handen van criminelen te houden. Tony Stark vervulde die rol in het bronmateriaal, maar aangezien hij dood is in het live-action-universum, pikt Tony's beste vriend de speling op.

Zonder veel informatie om uit te gaan, blijft de focus van de Disney+-serie een mysterie. De aankondiging van het bedrijf was slechts een logo-opname en een korte slogan die erop wees dat Stark-technologie in verkeerde handen viel. De context van die opmerking was vaag, dus de strips hebben waarschijnlijk meer inzicht in wat we in de show zullen zien.

Afbeelding
Afbeelding

Voor zover het bronmateriaal ons kan vertellen, klinkt het aannemelijk dat iemand Stark-ontwerpen aan Justin Hammer (Sam Rockwell) verkoopt. In de strips was het Spymaster die de deal met Hammer bemiddelde, maar aangezien hij geen bestaand personage in de MCU is, kan een andere slechterik zijn plaats innemen. Adrian Toomes (Michael Keaton) van Far From Home klinkt als de beste gok, aangezien hij een boot vol gadgets van de held in handen heeft gekregen. Het zou ook kunnen dienen als basis voor Hammer Industries om hun vuile pootjes op de informatie te krijgen.

Waarom Hammer Industries een comeback maakt

Afbeelding
Afbeelding

Er is meer aan de Armor Wars-strips, hoewel de meeste optredens bevatten van all-stars zoals Nick Fury, Hawkeye en Steve Rogers, die waarschijnlijk geen van allen in deze specifieke show zullen zijn. Dat gezegd hebbende, is een langdurig conflict tussen Rhodey en Justin Hammer waarschijnlijk de richting die Disney opgaat met het verhaal.

Ervan uitgaande dat dat het geval is, zal Hammer's terugkeer naar de MCU hem bevrijden uit de gevangenis - of mogelijk uitbreken - waarbij Hammer zijn technologie laat herrijzen om het meer op AIM te laten lijken.

De versie die we zagen in Iron Man 2 kwam amper van de grond. En de beelden gepresenteerd door Stark (Robert Downey Jr.) tijdens de presidentiële hoorzitting toonden aan dat het technologiebedrijf de basis van een Iron Man-pak niet eens correct kon krijgen. Dat feit verandert nu Hammer zijn spel opvoert, waardoor zijn voormalige bedrijf mogelijk naar grotere hoogten wordt gebracht.

Hoe Rhodey het opneemt tegen Hammer is het meer intrigerende aspect van hun aanstaande ruzie. De eerste route zou een juridische strijd kunnen zijn waarbij Pepper Potts (Gwyneth P altrow), als hoofd van Stark Industries, voor de rechtbank vecht voor het intellectuele eigendom. Alleen, nu de regering van de Verenigde Staten de geavanceerde technologie voor zichzelf wil verkrijgen, zullen ze geneigd zijn om in het voordeel van Hammer te regeren.

Begin van 'Armor Wars'

Afbeelding
Afbeelding

Als vechten via legale kanalen mislukt, zullen Rhodey en Pepper doen wat Tony deed in de eerste Iron Man-film, elk stukje Stark Tech vernietigen dat illegaal is verkregen met welke middelen dan ook. Dit zou hun volgende stap zijn, wetende dat War Machine van plan is de erfenis van zijn vriend in leven te houden.

Op dezelfde manier zal het interessant zijn om Rhodes' interne strijd te zien terwijl hij op meer dan één manier Iron Man wordt. Hij is altijd een man geweest die zich aan de regels hield, zelfs zo ver om te getuigen tegen zijn eigen vriend in een federale zaak. Rhodes is meer een burgerwacht geworden als voorzittend lid van de Avengers, maar hij zal nog steeds in conflict komen over het overtreden van de wet, zelfs als het is om de erfenis van zijn beste vriend te behouden.

In het reine komen met wat hij moet doen, zal Rhodey op weg helpen om de volgende Iron Man te worden. Riri Williams voegt zich bij de MCU in een Ironheart-serie, waardoor ze de primaire gepantserde held is in Phase 4. Houd in gedachten dat niets zegt dat de wereld geen twee gepantserde superhelden kan hebben.

Of James Rhodes nu officieel de volgende Iron Man wordt of niet, hij heeft een grote taak voor de boeg met Justin Hammer en Hammer Industries die mogelijk een comeback maken. Geen van beide is nog bevestigd, maar gezien hun grote betrokkenheid bij het bronmateriaal, is de kans groot dat het concurrerende technologiebedrijf van Hammer aan het hoofd zal staan van Armor Wars en Rhodey op meerdere fronten zal bestrijden.