Komt de originele cast van 'Pretty Little Liars' terug voor de nieuwe reboot?

Komt de originele cast van 'Pretty Little Liars' terug voor de nieuwe reboot?
Komt de originele cast van 'Pretty Little Liars' terug voor de nieuwe reboot?
Anonim

Afgelopen donderdag is er een reboot van Pretty Little Liars in de maak bij Warner Bros. Television. Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, zal achter het aanstaande project staan. Ook al eindigde het succesvolle ABC-familiedrama drie jaar geleden, zal de originele cast hun karakterrollen opnieuw opnemen?

Pretty Little Liars is een tienerdrama dat draait om vier vrienden, Aria (Lucy Hale), Hanna (Ashley Benson), Spencer (Troian Bellisario) en Emily (Shay Mitchell). Nadat hun beste vriend is verdwenen, dreigt een anonieme schurk genaamd "A" al hun geheimen te onthullen. De serie liep zeven seizoenen en was gebaseerd op de boekenreeks van Sara Shepard.

Dit is niet de eerste keer dat de originele serie opnieuw is gemaakt. Er was een spin-off die zich richtte op het personage Caleb van Tyler Blackburn in Ravenswood. Een andere spin-off richtte zich op Alison (Sasha Pieterse) en Mona (Janel Parrish), die PLL: The Perfectionists heette. Beide shows werden na één seizoen geannuleerd.

Het is onduidelijk of de originele cast zal terugkeren voor de reboot. De originele Pretty Little Liars-castleden hebben echter altijd de wens uitgesproken om terug te keren naar de show. In mei 2020 onthulde Lucy Hale dat ze zou terugkeren als producer in een interview met Entertainment Tonight.

"Ik ben zo beschermend over deze show", zei ze. "Ik heb het gevoel dat wanneer de tijd komt dat ze het met een hele nieuwe cast willen doen, ik het misschien moet produceren omdat ik er veel te beschermend tegen ben."

Terwijl het nieuwe project een nieuw verhaal en een nieuwe cast zal bevatten, bracht de hoofdcast tijdens een virtuele reünie voor Feeding America tot uiting dat ze aan boord zouden zijn om hun personages opnieuw op te nemen in een Pretty Little Liars-film.

Hale en Ian Harding, die Ezra Fitz speelden, waren allebei klaar om deel uit te maken van het potentiële project.

“Ik krijg altijd de vraag wanneer we de film doen,” zei Hale. “Mensen denken nog steeds dat we een PLL-film maken. Ik denk dat we het gewoon moeten doen." Harding voegde toe: "Ik denk dat als het gebeurt, het behoorlijk extreem moet zijn."

Alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars zijn momenteel beschikbaar om te streamen op HBO Max.

Aanbevolen: