Was Matt LeBlanc arm voordat hij de rol van Joey won in 'Friends'?

Inhoudsopgave:

Was Matt LeBlanc arm voordat hij de rol van Joey won in 'Friends'?
Was Matt LeBlanc arm voordat hij de rol van Joey won in 'Friends'?
Anonim

Zonder Joey Tribbani zou het hele landschap van sitcoms uit de jaren 90 echt niet hetzelfde aanvoelen. Joey's obsessie met eten en liefde voor zijn vrienden was ongelooflijk charmant, en de Friends-ster, Matt LeBlanc, houdt van zijn mede-ster Matthew Perry.

LeBlanc heeft een nettowaarde van $ 80 miljoen en dat is te danken aan het feit dat hij het zo goed doet nadat hij in Friends speelde. Zoals zoveel andere acteurs die ervan dromen om het te maken, harkte hij het niet eerder binnen. Sommige mensen zeggen dat Matt LeBlanc arm was voordat hij de rol van Joey op Friends kreeg. Laten we naar zijn verhaal kijken.

Matt LeBlanc's leven voor 'Friends'

Sommige fans denken dat Joey een slecht geschreven personage was, maar de grappige man heeft nog steeds een grote fanbase die dol was op zijn slogans.

Het is gemakkelijk om te denken dat elke beroemdheid een flinke bankrekening had voordat ze de rol kregen die hen beroemd maakte, maar in veel gevallen waren ze er niet zeker van dat ze überhaupt veel geld zouden verdienen.

In het geval van Matt LeBlanc stond er op zijn bankrekening $11. Volgens Independent.co.uk legde LeBlanc uit: "'Friends', toen het op mijn pad kwam, was mijn vierde tv-serie - en de andere drie waren mislukt. Ik had precies $ 11 in mijn zak op de dag dat ik werd aangenomen. om terug te gaan en de rol van Joey in totaal zes keer voor te lezen. Het was verre van zeker dat ik de rol zou krijgen."

LeBlanc was zelfs zo blut dat hij zijn eigen tand repareerde. Volgens USA Today ging hij naar Conan en zei dat toen hij ontdekte dat dit $ 80 zou kosten omdat hij geen verzekering had, hij zich realiseerde dat hij het niet zou kunnen betalen. Hij zei: "Ik ga naar de drogisterij en koop een set van drie nagelvijlen. Ik ben erg zuinig."

LeBlanc legde uit dat hij zo arm was dat hij niet eens genoeg geld voor eten zou hebben als hij als serveerster in een restaurant zou worden aangenomen. Hij zei: "Ja, weet je wanneer je denkt: 'Ok, ik heb wat geld op de bank?' Ik had, denk ik, nog maar $ 11. Dat houdt te lang vol. Want zelfs als ik op dat moment zou zeggen: 'Oké, ik ga een kelnerbaan zoeken.' Tegen de tijd dat die $ 11 op was, het zou vóór het eerste salaris van die baan zijn geweest. Ik zou zijn uitgehongerd."

'Vrienden' Salaris

Lisa Kudrow als Phoebe Buffel en Matt Leblanc als Joey Tribbiani op vrienden
Lisa Kudrow als Phoebe Buffel en Matt Leblanc als Joey Tribbiani op vrienden

Friends was natuurlijk tien seizoenen actief en fans hebben vaak gehoord dat de cast het heel goed voor zichzelf deed. Het salaris van LeBlanc bleef groeien en dat betekent absoluut dat hij meer dan $ 11 verdiende voor elke aflevering (en elk seizoen).

Nadat de cast $ 22.500 had betaald voor elke aflevering van seizoen één, kreeg de cast $ 40.000 voor elke aflevering van seizoen twee. Nadat de acteurs hadden besloten om samen over salarisonderhandelingen te gaan, resulteerde de deal in hoge salarissen voor elk seizoen sindsdien.

De cast verdiende $ 1,875 voor het derde seizoen, $ 2,04 voor het vierde seizoen, $ 2,5 miljoen voor het vijfde seizoen en $ 3,125 voor het zesde seizoen. Tegen het zevende en achtste seizoen werden de salarissen verhoogd tot $ 18 miljoen voor elk seizoen.

Fans hebben waarschijnlijk gehoord dat de acteurs $ 1 miljoen verdienden voor elke aflevering van de afgelopen twee seizoenen, wat een enorm salaris is. Natuurlijk zijn er roy alty's, dus dat helpt nu bij te dragen aan de bankrekening van Matt LeBlanc.

Joey spelen

Telkens wanneer de cast van Friends wordt geïnterviewd over de show, klinkt het alsof ze absoluut dol waren op het filmen van de show en dat het geen betere ervaring had kunnen zijn. LeBlanc heeft er ook heel positieve dingen over te zeggen.

In 2012 vroeg Glamour aan Matt LeBlanc van welke aflevering van Friends hij het meest houdt en hij noemde de seriefinale. Hij zei: "De laatste vanwege de sentimentele waarde. Dat was een zware week. Dat was heel zwaar, wetende dat daar een einde aan zou komen. Het grootste optreden ooit. Dat was echt zwaar."

LeBlanc deelde met The Guardian dat hij anders is dan Joey en toch denken fans zeker dat hij veel met hem gemeen heeft. Hij zei: "Mensen zullen soms langzaam tegen me praten. En ze vragen me altijd of ik in orde ben, omdat ik veel rustiger en gereserveerder ben dan mijn personage in Friends. Ze denken dat ik depressief ben, of Ik ben verdrietig of overstuur, maar ik ben gewoon niet opgewonden om voor een publiek uit te gaan en een tv-show te doen. Dat is niet wie ik ben."

Hoewel Matt LeBlanc misschien zo arm was dat hij slechts $ 11 had voordat hij de rol van Joey op Friends kreeg, is het veilig om te zeggen dat zijn bankrekening vol begon te lopen zodra hij voorbij het eerste seizoen was. Nu is LeBlanc een van de meest succesvolle acteurs en hij voelt zich erg op zijn gemak.

Aanbevolen: