Was Chris Hemsworth arm voordat hij als Thor werd gecast?

Inhoudsopgave:

Was Chris Hemsworth arm voordat hij als Thor werd gecast?
Was Chris Hemsworth arm voordat hij als Thor werd gecast?
Anonim

In een ideale wereld zou elke succesvolle acteur de luxe hebben om de films en shows waarin ze spelen te kiezen, uitsluitend op basis van hun passie voor het project. In werkelijkheid zijn er echter veel andere dingen die in het besluitvormingsproces van de meeste acteurs spelen. Er zijn bijvoorbeeld veel acteurs verschenen in films met een groot budget die hen niet boeiden, simpelweg omdat ze dachten dat het hun carrière zou bevorderen.

Naast carrièreoverwegingen, is een van de belangrijkste dingen waar acteurs aan denken wanneer ze beslissen of ze een rol wel of niet op zich willen nemen, hoeveel ze zullen krijgen om er deel van uit te maken. Helaas, soms, wanneer acteurs voornamelijk om financiële redenen rollen op zich nemen, lijden hun prestaties in het project eronder omdat ze geen passie hebben. Desondanks is het heel moeilijk om actoren de schuld te geven van hun focus op hun financiële zorgen. Iedereen heeft tenslotte geld nodig om rond te komen en sommige acteurs worden gedwongen in rollen nadat ze in grote moeilijkheden zijn gekomen.

Naast enkele oudere sterren die in elke film lijken te verschijnen die hen zal betalen vanwege hun slechte financiële beslissingen, zijn veel jonge artiesten wanhopig op zoek naar hun volgende salaris. Er zijn bijvoorbeeld berichten dat Chris Hemsworth veel geldzorgen had voordat hij Thor begon te spelen in het Marvel Cinematic Universe. De redenen voor Hemsworths geldzorgen zijn echter meer altruïstisch dan u misschien denkt.

Een grote filmster

Als de meeste mensen denken aan de grootste filmsterren ter wereld van vandaag, is de kans groot dat er snel verschillende Marvel Cinematic Universe-acteurs te binnen schieten. De MCU is tenslotte de meest winstgevende filmfranchise in de geschiedenis en veel van de acteurs die in de serie hebben gespeeld, zijn geliefd geworden.

Een van de meest populaire MCU-acteurs, de enorme lichaamsbouw van Chris Hemsworth heeft het publiek geholpen zijn vertolking van Thor te kopen en zijn sympathieke energie zorgt ervoor dat bioscoopbezoekers voor hem wortelen. Met dat in gedachten, is het dan een wonder dat Hemsworth tot nu toe in zeven MCU-films heeft gespeeld? Naast Hemsworth's Marvel-films, speelde hij in verschillende andere opmerkelijke films, waaronder Bad Times at the El Royale en Extraction.

Bezorgdheid over vroeg geld

Tijdens een Variety-interview in 2019 vertelde Chris Hemsworth waarom hij besloot om te beginnen met acteren. Hoewel de meeste filmsterren het misschien willen laten lijken alsof de enige reden voor hun carrière een liefde voor acteren is, was Hemsworth bereid toe te geven dat hij ook een oogje had op zijn geld. "Een belangrijke reden dat ik begon met acteren was omdat ik van film en tv hield, maar het was alsof we geen geld hadden." In plaats van te praten over zijn verlangen om een glamoureus leven te leiden, onthulde Hemsworth dat de reden dat hij rijkdom wilde, was om zijn ouders te helpen.“In eerste instantie wilde ik hun huis afbetalen. Dat was mijn ding.”

Hoewel het geweldig is dat Chris Hemsworth zijn ouders een goed leven wilde geven, heeft het uiteindelijk zijn carrière in het begin pijn gedaan. “Ik legde mezelf bijna te veel druk op. Als ik het niet op me had genomen om voor mijn gezin te zorgen, was ik misschien meer ontspannen geweest.” Gelukkig kreeg hij al vroeg in Hemsworth's carrière een hoofdrol in de Australische soap Home and Away, die van 2004 tot 2007 duurde. Aangezien Hemsworth toen goed geld verdiende, hielp het zijn financiële zorgen een tijdje te laten rusten.

Begin helemaal opnieuw

Nadat Chris Hemsworth zijn eerste hoofdrol in de Australische soap Home and Away had verlaten, worstelde hij om zijn volgende grote doorbraak te vangen. Tijdens het eerder genoemde Variety-interview vertelde Hemsworth over die tijd in zijn leven en de financiële angst die daardoor een groot deel van zijn leven werd.

“Het ging niet goed. Ik kreeg geen callbacks meer en kreeg steeds slechtere feedback. Ik dacht: 'God, waarom heb ik dit gedaan?'" "Ik kwam heel dicht bij 'GI Joe'. Ik kwam heel dicht bij Gambit in de Wolverine 'X-Men'-films. Op dat moment was ik van streek. Ik had geen geld meer." Natuurlijk wil niemand zich zorgen maken over hoe ze hun rekeningen gaan betalen, vooral als ze het op zich hebben genomen om voor anderen te zorgen. Achteraf realiseert Chris Hewmsowth zich echter dat het missen van die taken een groot goed voor hem was. "Als ik een van die personages had gespeeld, had ik Thor niet kunnen spelen."

Tegenwoordig hoeft Chris Hemsworth zich financieel nergens zorgen over te maken, aangezien celebritynetworth.com schat dat hij op het moment van schrijven 130 miljoen dollar waard is. Het is niet verwonderlijk dat dat Hemsworth tot een van de rijkste Marvel Cinematic Universe-sterren maakt.

Aanbevolen: