Millie Bobby Brown Inks deal met Russo Brothers voor nieuwe film 'The Electric State

Millie Bobby Brown Inks deal met Russo Brothers voor nieuwe film 'The Electric State
Millie Bobby Brown Inks deal met Russo Brothers voor nieuwe film 'The Electric State
Anonim

Millie Bobby Brown was pas twaalf jaar oud toen ze als Elf op onze tv-schermen straalde in de enorme hit van Netflix, Stranger Things. Sindsdien heeft ze haar bekendheid vergroot door het epische Enola Holmes te produceren, waarin ze ook de hoofdrol speelt.

Als een van de jongste acteurs die ooit de overstap naar producer maakte, blijft ze de norm op het gebied van leeftijdsdiscriminatie in Hollywood doorbreken en vernietigt ze deze vrijwel.

Onlangs heeft ze een deal gesloten met Russo Brothers, Joseph en Anthony, om te schitteren in hun aanstaande sciencefictionfilm, The Electric State.

Gebaseerd op het boek van Simon Stalenhag, volgt het verhaal een tienermeisje dat met haar speelgoedrobot door een dystopisch Amerikaans platteland reist op zoek naar haar vermiste broer.

Tijdens het reizen komt ze gigantische kapotte gevechtsdrones tegen en de overblijfselen van een beschaving die ooit bloeide op een achtergrond die werd gecreëerd door het bestaan van virtual reality-software. Terwijl zij en haar robot naar de rand van het continent komen, wordt het duidelijk dat de samenleving buiten die bubbel heeft plaatsgemaakt voor verval en in zichzelf is ingestort.

Fans van Brown's acteerwerk of de regie van de Russo-broers zullen hier echter even op moeten wachten, aangezien Brown net is begonnen met filmen voor seizoen 4 van Stranger Things, en de Russos werken momenteel aan hun film The Grey Man.

Vanaf nu is het de bedoeling dat The Electric State ergens eind 2021 of begin 2022 uitkomt.

Aanbevolen: