Tom Holland werkt opnieuw samen met Russo Brothers in nieuwe teaser-trailer voor 'Cherry

Tom Holland werkt opnieuw samen met Russo Brothers in nieuwe teaser-trailer voor 'Cherry
Tom Holland werkt opnieuw samen met Russo Brothers in nieuwe teaser-trailer voor 'Cherry
Anonim

Joe en Anthony Russo hebben ons de afgelopen jaren verrast met veel geweldige films, waarvan het grootste juweeltje tot nu toe de geliefde superhit Marvel-film Avengers: Endgame is geweest.

Nu is het duo terug met weer een andere interessante film, met in de hoofdrol Tom Holland, Marvel's nieuwe Spiderman - Cherry.

De productie van de aankomende film begon in 2019, en de postproductie begon begin 2020. De laatste lekkernij die fans ontvingen was een dreigende foto van Nederland tijdens hun montagesessie in maart vorig jaar.

Eindelijk, na ongelooflijk lang wachten, hebben de Russo-broers de officiële teaser-trailer voor de film vrijgegeven.

Cherry draait om een getroebleerde jonge man genaamd Cherry, gespeeld door Holland, die het pad niet ziet dat hij voor zichzelf uitstippelt om over 15 jaar een bankrover te worden. De hoofdpersoon is een legerdokter die lijdt aan PTSS, wat hem uiteindelijk naar een gevaarlijke cyclus van drugsverslaving en misdaad leidt.

De film is gebaseerd op het boek van Nico Walker, geïnspireerd door zijn eigen leven. De teaser toont een overkoepelend overzicht van Cherry's leven, van student tot minnaar, tot soldaat, die vervolgens verandert in een junkie tijdens de opioïde-epidemie, en uiteindelijk tot een dief.

Op 9 januari 2021 trakteerde het regisseursduo fans ook op een nooit eerder vertoonde clip van Cherry die dienst nam in het leger.

Cherry staat gepland voor een release op 26 februari van dit jaar op Apple TV+, wat interessant is voor veel Russo Brothers-fans, aangezien iets meer dan een maand uit de officiële trailer nog nergens te bekennen is.

Desalniettemin komt deze teaser als een opluchting en geeft ons heel wat inzichten over de algehele sfeer van de film.

Aanbevolen: