Anya Monzikova's leven is drastisch anders in vergelijking met haar Deal or No Deal Days

Inhoudsopgave:

Anya Monzikova's leven is drastisch anders in vergelijking met haar Deal or No Deal Days
Anya Monzikova's leven is drastisch anders in vergelijking met haar Deal or No Deal Days
Anonim

Door de jaren heen staat Howie Mandel bekend om een lange lijst van dingen. Howie werd voor het eerst aan de wereld voorgesteld als een komiek en speelde vervolgens in een vergeten familieshow uit de jaren 90 genaamd Bobby's World die geanimeerd was. Tegenwoordig heeft Mandel heel veel fans die interessante feiten over hem willen weten vanwege zijn rol als een van de juryleden van America's Got Talent. In de jaren 2000 was Mandel echter vooral bekend om één ding, namelijk het hosten van Deal or No Deal.

Nadat Who Wants to Be A Millionaire zo'n enorme sensatie in Amerika werd dat beroemdheden in de show begonnen te verschijnen, begonnen veel primetime-spelshows in première te gaan. Net als Who Wants to Be a Millionaire, werd Deal or No Deal een enorm succes.

Vanwege de populariteit van Deal or No Deal hebben veel mensen kennis genomen van het model dat vaak de tiende koffer vasthield, Anya Monzikova. Al die jaren later willen veel mensen die zich Monzikova herinneren, weten waar ze nu mee bezig is.

Anya Monzikova's Deal Or No Deal Legacy

Elke keer dat een nieuwe deelnemer het podium van Deal or No Deal betrad in de hoop $ 1 miljoen te winnen, liepen 26 modellen unisono het podium op, elk met een koffer in de hand.

Het gevolg was dat elke vrouw die het podium betrad met een aktetas op sleeptouw, omringd werd door 25 andere prachtige vrouwen. In die situatie zouden de meeste mensen moeite hebben om op te vallen, hoe mooi ze ook waren.

Nadat Deal or No Deal in 2005 op televisie in première ging, werd Anya Monzikova in 2006 een van de modellen van de show. Net als elk ander Deal or No Deal-model was Monzikova constant omringd door vele prachtige modellen en de camera was meestal alleen tijdens elke aflevering waarin ze zich bevond, secondenlang op haar gericht. Ondanks dat alles was er iets aan Monzikova waardoor ze kon opvallen.

Helaas voor iedereen die betrokken was bij de productie van Deal or No Deal en zijn fans, kwam de eerste run van de show in 2009 tot een einde. Volgens IMDb, aangezien Anya Monzikova van 2006 tot 2009 deel uitmaakte van Deal or No Deal. ze verscheen in 193 afleveringen van de populaire spelshow, wat op zijn zachtst gezegd een behoorlijk indrukwekkend aantal is.

Waar is Anya Monzikova nu van deal of no deal?

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er veel mensen geweest die niet verder zijn gekomen nadat ze jarenlang in een hitshow hebben gespeeld. Nadat Anya Monzikova van 2006 tot 2009 deel uitmaakte van Deal or No Deal, had ze zich gemakkelijk in een vergelijkbare situatie kunnen bevinden.

Gelukkig begon Monzikova echter haar leven en carrière uit te breiden terwijl ze aan Deal or No Deal werkte, zodat ze niet platvoetig achterbleef.

In 2007 begon Anya Monzikova aan een tweede carrière als acteur toen ze verscheen in tv-shows als Medium en CSI: Miami. Toen haar Deal or No Deal-periode ten einde liep, begon Monzikova enige tractie te krijgen in haar acteercarrière.

In staat om kleine rollen te krijgen in films als Surrogates en Iron Man 2, is Monzikova ook opgedoken in shows als Melissa & Joey, Bones, The Client List, Days of Our Lives en Ray Donovan.

De afgelopen jaren is Anya Monzikova af en toe blijven werken als acteur, vaker wel dan niet als onderdeel van indiefilms. Enkele voorbeelden van Monzikova's recentere acteerprojecten zijn films als Seeking Dolly Parton, Turned Out, How High 2 en Wine & Whimsy. Hoewel het geweldig is dat Monzikova zichzelf blijft uiten door middel van acteren, lijkt haar focus tegenwoordig ergens anders te liggen.

Op Instagram gaat Anya Monzikova voorbij aan @anyamonzikova en is behoorlijk actief. Zoals haar posts op sociale media heel duidelijk maken, is Monzikova een echtgenote en moeder geworden. Getrouwd met Josh Fritts, die in de entertainmentindustrie werkt als Director of Photography, heeft het paar hun twee kinderen verwelkomd op de wereld.

Naast model, acteur, echtgenote en model is Anya Monzikova de afgelopen jaren ook blogger geweest. Als de persoon achter sippycupsandrose.com deelt Monzikova inzichten in het eten dat ze maakt en de renovaties die ze uitvoert op die website.

Naast haar blogposts die daar staan, plaatste Monzikova ook een bio op sippycupsandrose.com die samenvat hoe ze zichzelf nu ziet.

“Hallo vrienden! Mijn naam is Anya. Ik ben een actrice, moeder en vrouw. Ons dagelijks leven delen, van mama-avonturen tot doe-het-zelftips en -trucs die ik heb geleerd tijdens het verbouwen van ons nieuwe huis. Reisliefhebber, avonturier, doe-het-zelver en food snob. Ik hoop dat je je bij mij aansluit en bij deze weinig uitgesproken, ondersteunende en grappige gemeenschap.'

Aanbevolen: