Kevin Hart Inks deal met Netflix voor nieuwe komedie, 'Me Time

Kevin Hart Inks deal met Netflix voor nieuwe komedie, 'Me Time
Kevin Hart Inks deal met Netflix voor nieuwe komedie, 'Me Time
Anonim

Kevin Hart is klaar om meer komedie te laten gebeuren met een nieuwe Netflix-film, Me Time. In een recent bericht op zijn Instagram-verhaal zei Hart dat hij zo trots was op zijn HartBeat Productions-team.

"We krijgen het voor elkaar… het is nog maar het begin."

De film gaat over een thuisblijvende vader die wat broodnodige "me-time" heeft terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn. Nadat ze weer contact hebben met zijn beste vriend, delen de twee een wild weekend vol capriolen dat de normale loop van zijn leven bijna vernietigt.

De film maakt, volgens The Hollywood Reporter, deel uit van Hart's deal met Netflix om vier functies te spelen of te produceren, en om een first-look deal voor de streamingdienst tot stand te brengen. Uitvoerende producers Lauren Hennessy en Joe Gatta zullen toezicht houden op de productie, samen met HartBeat Productions, Bryan Smiley.

Hart lijkt vooral enthousiast te zijn over de samenwerking met Jim Hamburg, die de nieuwe komedie zal regisseren, waarvan de opnames later dit jaar moeten beginnen. Hamburg staat bekend om Meet the Parents, een trilogie van films uit het begin van de jaren 2000 waar miljoenen van gelachen werden, evenals Night School, een andere komedie van Hart, waarin hij de hoofdrol speelt tegenover Tiffany Haddish.

Terwijl hij wacht tot de opnames voor Me Time beginnen, zal Hart ook een verfilming van de populaire videogame Borderlands opnemen. Hij is ook net klaar met Sony's actiekomedie, Man From Toronto, waarin hij speelde tegenover Woody Harrelson.

De studio heeft nog geen verwachte releasedatum voor de film aangekondigd, maar deze zal naar verwachting ergens in 2022 in première gaan.

Aanbevolen: