Biopic van Pamela Anderson en Tommy Lee's relatie in de maak

Biopic van Pamela Anderson en Tommy Lee's relatie in de maak
Biopic van Pamela Anderson en Tommy Lee's relatie in de maak
Anonim

Als je te jong bent om je Pamela Anderson en Tommy Lee te herinneren, vooral als ze een item waren, maak je dan geen zorgen. Ze krijgen een biopic over hun relatie, dus jullie zullen helemaal bijgepraat zijn.

Lily James en Sebastian Stan spelen de hoofdrol als het controversiële en explosieve paar in de nieuwe film, die de verhalen van zowel Anderson als Lee zal vertellen en niet alleen hoe ze bij elkaar kwamen, maar ook hoe ze op beroemde wijze uit elkaar vielen.

Lee en Anderson, die geen onbekenden zijn met controverse, begonnen aan een wervelende romance toen ze trouwden nadat ze elkaar slechts vier dagen kenden. Lee was verloofd met Bobbie Brown voordat hij in het huwelijksbootje stapte met Anderson.

Zowel James als Stan zijn goed thuis in zowel tv als film met verschillende titels op hun naam. James speelde in de enorm succesvolle Downtown Abbey, terwijl Stan werd geraakt als de beste vriend van Captain America, Bucky, in de Captain America-films.

Dit is ook niet Stans eerste biopic, aangezien hij ook deel uitmaakte van de biografische film, I, Tonya, over Tonya Harding en haar beruchte aanval op Nancy Kerrigan.

Hoewel Anderson en Lee momenteel niet betrokken zijn bij de achtdelige miniserie over hun beruchte tijd samen, zal de biopic een diepe duik nemen in hun relatie, inclusief een uitgelekte video van hun huwelijksreis.

Seth Rogen en Evan Goldberg zullen de biopic produceren, met Craig Gillespie als doel om de serie te regisseren. Rogen zal ook de hoofdrol spelen in de serie als de man die de privévideo van een deel van de huwelijksreis van het stel heeft gestolen. Destijds werd gemeld dat een elektricien het had gestolen tijdens een servicebezoek aan hun huis.

Toen hem werd gevraagd naar de tape, zei Anderson: "Ik heb hem nog nooit gezien." Volgens Blabbermouth bracht de tape maar liefst $ 77 miljoen op, hoewel Anderson zei: "Ik heb geen dollar verdiend… We hebben een deal gesloten om de shenanigans te stoppen…"

Anderson spande een rechtszaak aan en kwam uiteindelijk tot een schikking met het productiebedrijf dat de video online had gezet - hoewel de video na de schikking van de rechtszaak online beschikbaar bleef. Deze details, en meer, zullen duidelijker worden wanneer de film uitkomt.

De biopic wordt in 2021 uitgezonden op Hulu.

Aanbevolen: