Twitter reageert op de eerste blik van Lily James als Pamela Anderson voor 'Pam & Tommy

Twitter reageert op de eerste blik van Lily James als Pamela Anderson voor 'Pam & Tommy
Twitter reageert op de eerste blik van Lily James als Pamela Anderson voor 'Pam & Tommy
Anonim

Lily James en Sebastian Stan zijn klaar om te schitteren in Hulu's aankomende serie van acht afleveringen, Pam & Tommy, die is gebaseerd op een van Hollywood's meest iconische koppels, Baywatch-ster Pamela Anderson en Motley Crue-drummer Tommy Lee.

De eerste blik op het duo, gedeeld door Hulu op zijn Instagram-pagina, maakte de kijkers sprakeloos, aangezien Stan en James in deze promo's helemaal niet op zichzelf lijken.

Het make-upfeestje voor de film is blijkbaar erg bekwaam, aangezien de acteurs er precies zo uitzien als Anderson en Lee terwijl ze poseren voor een foto die identiek is aan die van het originele stel.

Op de foto's die door Hulu worden gedeeld, wordt Stan helemaal getatoeëerd weergegeven, zoals Tommy Lee en James in een volledig blonde avatar met pony - en verbluffende overeenkomsten met Anderson.

Stan deelde nog een foto van zichzelf in dezelfde look op zijn eigen Instagram, ondertiteld met Lee's citaat: "We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen."

Direct na de release van de eerste look werd Twitter wild, verbluft door James' gelijkenissen met haar personage - evenals haar bereik, omdat veel fans haar herinneren als de sierlijke en lieve Assepoester uit Disney's 2015 live-action opwekking.

Vier maanden geleden, toen het nieuws over James in de hoofdrol als Anderson naar buiten kwam, waren fans ongerust over de keuze van de casting director. Ze waren ongelukkig en keurden de casting niet goed.

Deze eerste blik lijkt de rollen omgedraaid te hebben, en zelfs fans die eerst niet zeker waren, geven nu toe dat ze ongelijk hadden - en geven de visagist de eer voor deze onherkenbare transformatie.

De aankomende serie die momenteel wordt aangeduid als Pam & Tommy, is gebaseerd op de relatie van Anderson en Lee, en hoe het allemaal begon nadat ze in 1995 trouwden - nadat ze elkaar slechts 96 uur kenden!

De relatie van het beroemde koppel domineerde jarenlang de roddelbladen, inclusief nieuws over hun chaotische huwelijksleven en het schandaal over de beruchte sekstape van het duo, die werd gestolen en uitgelekt naar het publiek.

In de serie van acht afleveringen schittert ook Superbad-ster Seth Rogen, die de rol zal spelen van Rand Gauthier, de man die de sekstape van het stel heeft gestolen en gelekt.

De serie is geschreven door Rob Siegel en wordt geleid door de Fright Night-regisseur, Craig Gillespie.

Gillepsie is goed bekend met werkende biografische verhalen. Hij werkte eerder samen met Stan en Margot Robbie aan I, Tonya, een biografische sportfilm die draait om het verhaal van kunstschaatsster Tonya Harding en haar betrokkenheid bij de samenzwering van Nancy Kerrigan, een mede-Olympiër.

De film uit 2017 kreeg talloze nominaties en prijzen voor zijn kant-en-klare verhalen en het geweldige werk van de ongelooflijk getalenteerde cast.

Het is niet verkeerd om aan te nemen dat leidinggevenden verwachten dat Gillepsie, samen met de prijzenswaardige crew en opmerkelijke cast, dezelfde schittering en toon in deze serie zal brengen.

Pam & Tommy staat nog niet gepland voor een specifieke releasedatum, maar Hulu heeft bevestigd dat dit voor het einde van 2021 zal zijn.

Aanbevolen: