Tommy Lee versus Pamela Anderson: wie heeft het hogere vermogen?

Inhoudsopgave:

Tommy Lee versus Pamela Anderson: wie heeft het hogere vermogen?
Tommy Lee versus Pamela Anderson: wie heeft het hogere vermogen?
Anonim

Streamingplatforms hebben de afgelopen jaren dingen naar een hoger niveau getild met originele inhoud. Netflix loopt al een tijdje voorop, maar zoals we beginnen te zien, beginnen anderen, zoals Hulu, Disney Plus en zelfs Paramount Plus, allemaal uitzonderlijke originele inhoud te maken.

Hulu's Pam & Tommy heeft nogal wat opschudding veroorzaakt sinds fans voor het eerst de transformatie van de acteurs in Pamela Anderson en Tommy Lee te zien kregen, en mensen willen meer weten over het paar. De show brengt de beruchte momenten van het paar in de schijnwerpers, waardoor fans er weer over zoemen.

Tommy Lee en Pam Anderson zijn allebei enorm succesvol geweest in entertainment en hebben allebei miljoenen verdiend. Slechts één kan echter aanspraak maken op het hogere vermogen. Laten we eens kijken wie het is!

'Pam &Tommy' hernieuwde interesse in het beruchte koppel

Als een van de meest beruchte koppels van beroemdheden aller tijden, is het logisch dat Pamela Anderson en Tommy Lee het onderwerp van een serie zouden zijn. Ze zijn al jaren niet meer samen, maar mensen kunnen het nog steeds niet helpen om over deze twee te praten, vooral nu de serie op het kleine scherm verschijnt.

De tijd van het paar samen omvatte verschillende beruchte evenementen die de geschiedenis van de popcultuur in gingen, en dit project raakt ze allemaal.

Helaas heeft dit een negatief effect gehad op Anderson.

"Pam zal nooit naar de serie Pam & Tommy Hulu kijken. De inbraak was een levende nachtmerrie. Deze inbraak is het enige in haar leven dat ze uit haar leven zou wissen. Het achtervolgt haar tot op de dag van vandaag", een bron naar verluidt vertelde E! Nieuws.

"Het was een overtreding dat deze band werd opgenomen. Dit was een zeer traumatische tijd in haar leven. En het is schokkend dat ze het opnieuw maken", voegde ze eraan toe.

Voor beter of slechter, dit koppel is opnieuw het gesprek van de popcultuur, en mensen willen wat fijnere details over hen, namelijk hoeveel geld ze in de loop van de tijd hebben verdiend.

Pam Anderson is $20 miljoen waard

Op nummer twee komt actrice Pamela Anderson binnen, die al jaren in de schijnwerpers staat. De succesvolle actrice heeft een ondergewaardeerde carrière gehad en volgens Celebrity Net Worth heeft ze maar liefst $ 20 miljoen om ervoor te laten zien.

Als actrice was Anderson in de jaren negentig in staat om succes te boeken met Home Improvement en Baywatch. Haar blootstelling aan deze shows maakte haar een van de beroemdste vrouwen ter wereld tijdens haar bloei, en mensen konden gewoon geen genoeg krijgen van wat ze op tafel bracht.

Wat het salaris betreft, laat Celebrity Net Worth zien: "Op het hoogtepunt van de serie verdiende Pamela $ 300.000 per aflevering, ongeveer $ 6,6 miljoen per seizoen."

De site laat ook zien dat Anderson meer dan $ 500.000 verdiende voor haar optreden in Bigg Boss.

Buiten Home Improvement en Baywatch, zou Anderson ook schitteren op VIP en Stacked, en ze was ook het object van verlangen in Borat.

Hoewel Anderson een indrukwekkend vermogen heeft en veel heeft bereikt tijdens haar tijd in Hollywood, schiet ze nog steeds ver achter bij het gerapporteerde vermogen van Tommy Lee.

Tommy Lee is $70 miljoen waard

Op de eerste plaats komt niemand minder dan Motley Crue-drummer Tommy Lee, die momenteel een nettowaarde van $ 70 miljoen heeft, volgens Celebrity Net Worth.

Lee's opkomst in de jaren tachtig was indrukwekkend, toen Motley Crue in de loop van hun illustere carrière in de muziekindustrie van L. A.-kinderen naar stadionrockers ging. Lee speelde drums in de band en hij bewees dat hij het niet alleen in de studio vol kon houden, maar dat hij ook een geweldige liveshow kon geven.

Door de jaren heen zou Lee miljoenen verdienen met Motley Crue, maar hij zocht andere wegen die hem een bank maakten. Lee speelde in zijn eigen realityshow, begon een andere band en nam solomuziek op. De drummer is zelfs in film en televisie verschenen.

In dit stadium hoeft Lee geen cent meer te verdienen, en hoewel Motley Crue het meerdere keren heeft opgegeven, zijn ze weer bij elkaar om aan een monstertour te beginnen met artiesten als Poison, Def Leppard, en Joan Jett. Met deze tour kan Lee zijn vermogen naar een hoger niveau tillen.

Pamela Anderson en Tommy Lee hebben allebei een aardige cent verdiend in hun tijd, maar in de wedstrijd van het vermogen spant Lee de kroon.

Aanbevolen: