Denzel Washington's angstaanjagende trailer voor 'The Little Things' eindelijk gedropt

Inhoudsopgave:

Denzel Washington's angstaanjagende trailer voor 'The Little Things' eindelijk gedropt
Denzel Washington's angstaanjagende trailer voor 'The Little Things' eindelijk gedropt
Anonim

Warner Bros. heeft de Britse en Ierse versie van de trailer voor The Little Things uitgebracht. De film met Denzel Washington en Jared Leto volgt de bijdrage van een hulpsheriff aan een moordzaak met angstaanjagende details.

Zoals de beschrijving van de trailer aangeeft: "Maar terwijl ze de moordenaar opsporen, is Baxter zich er niet van bewust dat het onderzoek echo's van Deke's verleden naar boven ha alt en verontrustende geheimen aan het licht brengt die een grotere bedreiging kunnen vormen dan zijn zaak."

Een nieuwe klassieke thriller?

The Little Things komt uit op 29 januari 2021. De trailer begint met Washington die met het lijk van een jonge vrouw praat en haar vraagt met hem te praten in de hoop haar moordenaar te vinden. Het is een beetje bizar en moet niet letterlijk worden genomen, en trekt kijkers aan om meer details te begrijpen.

Het bevat de perfecte hoeveelheid onuitgesproken antwoorden en cruciale informatie om een levendig idee te geven van wat thrillerliefhebbers kunnen verwachten. Rami Malek en Washington botsen op elkaar, maar willen, voor zover we weten, uiteindelijk hetzelfde resultaat; een moordenaar achter de tralies.

Krantenkoppen stapelen zich op met meer slachtoffers, wat de missie van de Los Angeles Sheriff Department urgenter maakt. Het personage van Washington is zichtbaar radeloos naarmate de trailer vordert, en laat hem op een gegeven moment een mysterieuze zilveren sleutelhanger vasthouden. Zijn ogen worden moe en we moeten weten hoe het verhaal voor hem en zijn team afloopt.

Fans kunnen niet wachten op de première

Opmerkingen onder de sneak peek bestaan uit echte misdaad-obsessoren die wachten op een Oscar-waardig optreden. Eentje schreef: "LOVE IT.. iets over DENZEL en een misdaadthriller!!!! maakt films kijken gewoon boeiend voor mij."

Het talenttrio zorgde ervoor dat een andere YouTuber Oscar-nominaties voor de film voorspelde. Drie Oscar-winnende acteurs zouden een perfecte storm kunnen maken voor een project dat gouden standbeelden binnenha alt.

Producent Mark Johnson zit achter filmische ervaringen als Breaking Bad en Rain Man. Hij heeft fictieve personages ontwikkeld tot levende, ademende zielen. Die zielen, of ze nu verontrustend of inspirerend zijn, zijn jaren daarna in de gedachten van de kijkers gebleven.

Als The Little Things in de buurt komt van Johnson's eerdere niveau van het vastleggen van de menselijke ervaring, is deze trailer zeker de boeg die rond een blik ijzingwekkende wormen is gewikkeld.

Aanbevolen: