Hier is een voorproefje van Netflix's 'Project Power' met in de hoofdrol Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt

Inhoudsopgave:

Hier is een voorproefje van Netflix's 'Project Power' met in de hoofdrol Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt
Hier is een voorproefje van Netflix's 'Project Power' met in de hoofdrol Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt
Anonim

Netflix heeft de officiële preview vrijgegeven voor weer een nieuwe film met Hollywood A-list acteurs.

Met Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt en Dominique Fishback, zal Project Power op 14 augustus op het kleine scherm verschijnen, volgens een tweet die woensdagmiddag is gepost door @NetflixFilm.

Volgens IMDB zal Project Power ook rapper en songwriter Machine Gun Kelly opnemen. Het is nog steeds onduidelijk of de muzikant op enig moment in de film zal optreden.

De post zelf bevat de officiële trailer, naast een lijst met credits en een tot nadenken stemmende vraag: "wat zou je riskeren voor vijf minuten superkrachten?"

Hoewel de vraag zelf misschien retorisch lijkt, probeert de trailer zijn best te doen om het antwoord op die vraag te compliceren door middel van actievolle afbeeldingen die mensen op het uiterste puntje tonen.

De trailer volgt de personages terwijl ze pillen innemen en langzaam veranderen in vreemde wezens. Een menselijke figuur die volledig uit vuur bestaat, schreeuwt vanuit een tunnel. De hand van een vrouw neemt een ijzige component aan. Op een gegeven moment veranderde het personage dat werd geïnterpreteerd door Joseph Gordon-Levitt de consistentie van zijn wang om zichzelf te beschermen tegen een kogel.

Regies rechtstreeks uit een horrorfilm

De film is mede geregisseerd door het dynamische duo Henry Joost en Ariel Schulman. Het paar heeft meegewerkt aan in totaal zeven films, waaronder Catfish en Nerve.

Ze zijn echter misschien het best bekend voor hun werk als regisseur van twee iconische horrorfilms Paranormal Activity 3 en Paranormal Activity 4.

Of er elementen van het genre van de terreurfilms in Project Power zullen worden opgenomen, moet nog worden onthuld.

De controversiële momenten van de trailer

De trailer lijkt voor het grootste deel te bestaan uit een plot boordevol actie, gevuld met snel bewegende beelden. De film lijkt echter ook serieuzere thema's te bevatten, waaronder verwijzingen naar drugshandel.

Ongeveer een minuut in de trailer confronteert het personage van Jamie Foxx zijn fictieve tienerdochter met de beschuldiging dat ze drugs verkoopt. "Je duwt die kracht, nietwaar", vraagt het personage van Foxx. Het kind antwoordt gewoon: "ja."

Hoewel we nog moeten afwachten tot wat voor soort publieke reactie de film zal leiden, kunnen dit soort uitwisselingen over probleemkinderen en drugs schokkend zijn in filmformaat.

Deze spannende, cinematografische momenten zullen interessant zijn om op het kleine scherm te zien.

Aanbevolen: