Dit is waarom Bradley Cooper werd gecast voor de stem van Rocket in 'Guardians Of The Galaxy

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Bradley Cooper werd gecast voor de stem van Rocket in 'Guardians Of The Galaxy
Dit is waarom Bradley Cooper werd gecast voor de stem van Rocket in 'Guardians Of The Galaxy
Anonim

Guardians of the Galaxy hebben misschien een pratende, met wapens zwaaiende wasbeer en een boom met een beperkte woordenschat, maar het is een van Marvel's meest succesvolle filmfranchises tot nu toe! Regisseur James Gunn leidde fans af van de machtigste helden van de planeet en nam ze mee op een reis naar een ander sterrenstelsel, waar ze werden voorgesteld aan nieuwere personages, die niet bepaald superheldenachtig zijn.

Ze zijn herkenbaar, ze zijn veel echter en zoals Gunn zelf zegt, het zijn "ongelooflijk beschadigde" personages die contact willen maken met de mensen om hen heen, maar niet de middelen hebben om dat te doen.

De regisseur gaat vaak in gesprek met fans op Twitter en deelt details over wat er achter de schermen gebeurde! Vandaag onthulde Gunn waarom de film Bradley Cooper inhuurde om de favoriet van de fans, Rocket de wasbeer, in te spreken, ook al zouden fans niet weten dat hij het was!

Waarom Bradley Cooper werd ingehuurd om Rocket te stemmen

Een Twitter-gebruiker vroeg de regisseur waarom Bradley Cooper werd gecast als Rocket, vooral omdat niemand kon zien dat hij het was! De acteur heeft onberispelijk werk geleverd door de intelligente, tactische wasbeer zo goed uit te spreken dat fans niet eens herkennen dat het zijn stem is.

James Gunn onthulde de reden, namelijk dat Bradley Cooper een geweldige acteur is. Zijn voormalige collega had een soortgelijke vraag en vroeg zich af waarom Marvel Studios Bradley Cooper betaalde, terwijl Rocket niet eens op hem leek!

Gunn legde uit: "We hebben hem ingehuurd omdat hij een geweldige ACTEUR is. Dat is het punt! Hij creëert een KARAKTER!"

Hoewel Cooper een antropomorfe wasbeer uitte, zorgde zijn betrokkenheid bij enkele van de meest geliefde films aller tijden ervoor dat de acteur in één jaar maar liefst $ 57 miljoen verdiende!

Toen fans aan Gunn vroegen of hij castingideeën had die werden geaccepteerd, deelde hij dat het enige castingidee van zijn oorspronkelijke pitch voor de film was dat Zoe Saldana Gamora zou spelen, en het is gelukt!

Alle personages uit de vorige Guardians of the Galaxy-films hernemen hun rol voor het derde deel van de film, dat naar verwachting in 2022 zal uitkomen. Er zijn speculaties dat Rocket Raccoon zijn vroegtijdige einde zal ontmoeten in de film, iets waar fans niet bepaald enthousiast over zijn.

Hoewel Gamora, ook bekend als Zoe Sadana, werd opgeofferd door Thanos in Avengers: Infinity War, heeft de acteur haar terugkeer in Guardians of the Galaxy: Volume 3 bevestigd, dus het wordt een behoorlijk wilde rit!

Aanbevolen: