Ranking The Guardians Of The Galaxy Gecast door Net Worth

Inhoudsopgave:

Ranking The Guardians Of The Galaxy Gecast door Net Worth
Ranking The Guardians Of The Galaxy Gecast door Net Worth
Anonim

Toen het Marvel Cinematic Universe in 2008 voor het eerst Hollywood veroverde, liet de franchise bioscoopbezoekers kennismaken met personages als Iron Man, Black Widow, Thor en Captain America. Terwijl de franchise bleef groeien, had Marvel het lef om een aantal grote risico's te nemen. Het was bijvoorbeeld een grote gok om een fortuin uit te geven om een film te maken die zich richt op een ongeregelde groep criminelen, waaronder een pratende boom en een wasbeer.

Gelukkig voor alle betrokkenen en bioscoopbezoekers overal, bleek Guardians of the Galaxy een heerlijke film te zijn die enorme omzet deed aan de kassa. Een deel van de reden daarvoor is dat een zeer getalenteerde ensemble-cast speelde in de hitfilm. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, welk castlid van Guardians of the Galaxy het meeste geld waard is?

8 Karen Gillan – Netto waarde: $2 miljoen

Van alle vermeldingen op deze lijst is dit degene die het meest verrassend lijkt, omdat het schokkend lijkt dat Karen Gillan niet meer rijkdom heeft vergaard. Ze heeft tenslotte al jaren een geweldige acteercarrière en Gillans carrière ging naar een ander niveau toen ze werd gecast als Nebula. Gillan, een belangrijk onderdeel van twee populaire franchises, de MCU en Jumanji, speelde een cruciale rol in een van de meest winstgevende films in de geschiedenis, Avengers: Endgame. Met dat alles in gedachten is het verrassend dat Gillan niet meer dan $ 2 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

7 Pom Klementieff & Michael Rooker – Netto waarde: 4 miljoen

Twee acteurs die zich op heel verschillende momenten in hun carrière bevinden, Michael Rooker is een zeer gevestigde karakteracteur, terwijl de carrière van Pom Klementieff nog steeds in de lift zit. Met dat in gedachten lijkt het heel goed mogelijk dat het vermogen van Klementieff binnenkort dat van Rooker zal overschaduwen als het goed gaat met haar in Hollywood. Aan de andere kant, bij gebrek aan iets tragisch, zal Rooker's carrière zo goed als zeker blijven bloeien, dus langzaam en gestaag zou de race kunnen winnen als het misgaat voor Klementieff. Hoe dan ook, het is verbazingwekkend dat beide acteurs op het moment van schrijven $ 4 miljoen waard zijn volgens celebritynetworth.com.

6 Dave Bautista – Netto waarde: $16 miljoen

Lang voordat Dave Bautista werd getikt om Drax te spelen in Guardians of the Galaxy, was hij een van de meest succesvolle professionele worstelaars ter wereld. Hoewel Bautista niet de rijkste worstelaar is, verdiende hij zeker veel geld toen hij voor de WWE werkte. Nu vooral bekend als acteur, is Bautista verschenen in verschillende MCU-films, Dune, Blade Runner 2049, Army of the Dead en verschillende andere opmerkelijke films. Als resultaat van beide fasen van zijn carrière heeft Bautista een nettowaarde van $ 16 miljoen opgebouwd volgens celebritynetworth.com.

5 Zoe Saldaña – Netto waarde: $35 miljoen

Als mensen praten over de grootste filmsterren aller tijden, maken bepaalde namen altijd deel uit van het gesprek. Het feit dat Zoe Saldaña niet een van die acteurs is, is een aanfluiting. Saldaña speelde tenslotte in de twee meest winstgevende films aller tijden, Avengers: Endgame en Avatar. Met dat feit in het achterhoofd en alle andere succesvolle films die Saldaña heeft gezien, lijkt het buitengewoon duidelijk dat Saldaña onderbetaald wordt. Het is immers indrukwekkend dat Saldaña volgens celebritynetworth.com $ 35 miljoen waard is, maar te veel van haar Guardians of the Galaxy-medesterren hebben meer geld dan zij.

4 Chris Pratt – Netto waarde: $80 miljoen

Hoewel de Guardians of the Galaxy-films ensemblefilms zijn, is Chris Pratt gepositioneerd als hun belangrijkste ster sinds de plots van beide films rond Star-Lord draaiden. Behalve dat hij Star-Lord tot leven bracht, speelde Pratt ook jarenlang in Parks and Recreation en kopte hij de Jurassic World-films, The Lego Movie en het vervolg ervan. Met dat alles in gedachten is het logisch dat Pratt volgens celebritynetworth $ 80 miljoen waard is.com.

3 Kurt Russell & Bradley Cooper – Netto waarde: 100 miljoen

Op dit punt in de carrière van Kurt Russell verdient hij het om een Hollywood-legende te worden genoemd. Nadat hij beroemd werd als kindacteur, speelde Russell in enkele van de meest gevierde films aller tijden, waaronder The Thing en Escape from New York. Hoewel het op dit moment enorm voorbarig zou zijn om Bradley Cooper als een legende te bestempelen, speelde hij ook in vele zeer succesvolle films zoals de Hangover-trilogie en A Star Is Born. Gebonden door het feit dat Russell Ego tot leven bracht in Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Cooper de stem van Rocket Raccoon in dezelfde film, hebben de twee mannen iets anders gemeen. Ze hebben tenslotte allebei een fortuin van $ 100 miljoen vergaard volgens celebritynetworth.com.

2 Vin Diesel – Netto waarde: 225 miljoen

Naast dat hij een grote filmster is, heeft Diesel ook verschillende schrijf- en productiecredits op zijn naam staan. Bovendien heeft Diesel zichzelf zo belangrijk gemaakt voor de Fast & Furious-franchise dat hij de creatieve beslissingen van de serie lijkt te sturen. Sinds Diesel een integraal onderdeel is geworden van de Guardians of the Galaxy-films en de Fast & Furious-franchise, is hij erin geslaagd beide rollen te verzilveren. Diesel heeft zelfs zoveel rijkdom vergaard dat hij volgens celebritynetworth.com $ 225 miljoen waard is.

1 Sylvester Stallone – Netto waarde: 400 miljoen

Van alle acteurs in deze lijst heeft Sylvester Stallone de kleinste rol in de Guardians of the Galaxy-films. Echter, gezien het feit dat het zo opmerkelijk was dat Stallone zich bij de cast van Guardians of the Galaxy Vol. 2 en hij verscheen in meer dan één scène in de film, is het logisch om hem hier op te nemen. Als een van de grootste actiefilmsterren aller tijden, heeft Stallone de hoofdrol gespeeld in films zoals de Rocky en Rambo-films, Demolition Man en Cliffhanger onder anderen. Als resultaat van al die kredieten heeft Stallone een indrukwekkend fortuin van $ 400 miljoen volgens celebritynetworth.com

Aanbevolen: