Nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' met Julie Andrews trekt de aandacht met een nieuwe kijk op Victoriaans Londen

Nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' met Julie Andrews trekt de aandacht met een nieuwe kijk op Victoriaans Londen
Nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' met Julie Andrews trekt de aandacht met een nieuwe kijk op Victoriaans Londen
Anonim

Netflix' nieuwe Bridgerton-serie voegt serieuze sex-appeal toe aan het uiterlijk van de Londense high society, en geeft een interessant en ander beeld van de matchups en gearrangeerde huwelijken die plaatsvonden tussen de rijkste families van Londen in het laatste deel van het Victoriaanse tijdperk.

Onlangs ging de cast zitten om het ongebruikelijke niveau van expliciet materiaal in een show uit het Victoriaanse tijdperk te bespreken en om achter de schermen roddels te delen over alles wat met Bridgerton: alles te maken heeft, van snapshots van het filmen tot inzichten in de personages zelf bieden een goed afgeronde kijk op waarom deze show anders is dan andere in zijn soort, en waarom de broers en zussen van Bridgerton zo'n goede televisie maken.

Victoriaanse Londen was beroemd onderdrukt, en dat wordt meestal overgebracht in film en tv met een voelbare seksuele spanning die wordt veroorzaakt door de personages die elkaar bijna nooit aanraken. Als zodanig richten de meeste stukken uit het Victoriaanse tijdperk zich niet op seks, maar op de afwezigheid van seks. Bridgerton schokte veel kijkers door de andere kant op te gaan.

Afbeelding
Afbeelding

"Op mijn eerste dag", vertelt ster Phoebe Dynevor in haar interview: "Mijn eerste scène was een zeer, expliciete…"

"Scène," haar co-ster Rege-Jean Page eindigde voor haar. Page maakte ook deel uit van die zeer expliciete scène, die blijkbaar in een bibliotheek werd gedaan. "Omdat we allebei heel goed opgevoede, wetenschappelijke jonge mensen zijn, zowel in als buiten fictie."

Netflix trekt ook de aandacht met expliciete homoscènes die, hoewel ze in die tijd zeker een realiteit waren, niet veel besproken zouden zijn in de beleefde samenleving, en die ook zelden worden opgenomen in dit soort projecten.

Het waren echter niet allemaal stomende liefdesscènes op de set. Toen hem werd gevraagd om de grappigste scène om te filmen te beschrijven, had acteur Johnathan Bailey, die Anthony Bridgerton speelt, onmiddellijk een antwoord. "De grappigste scène om te fotograferen zou de paardrijscène met Phoebe moeten zijn. Ik en Phoebe waren vooral erg blij met onze paarden, totdat ze actie zeiden en de paarden letterlijk achteruit gingen. We waren echt toegewijd…proberen de woorden eruit te krijgen. We huilden van het lachen."

In een trailer die op het YouTube-kanaal van Netflix is geplaatst, kunnen potentiële fans een eerste blik werpen op de cast tijdens bals en feesten. Een interessant kenmerk is het moment waarop Daphne Bridgerton, een van de acht broers en zussen van Bridgerton, vraagt: "Zeg je dat alleen omdat ik een vrouw ben, ik niet in staat ben om mijn eigen beslissingen te nemen?"

Samen met de cast van broers en zussen en hun respectieve liefdesbelangen, zal Dame Julie Andrews de hoofdrol spelen in deze nieuw geslagen show als Lady Whistledown, het einde en iedereen zijn wie is wie in de samenleving. In haar prominente rol verklaart ze aan het begin van het sociale seizoen: "Mijn naam is Lady Whistledown. Je kent mij niet, maar ik ken jou."

Bridgerton's eerste seizoen wordt nu uitgezonden op Netflix, vanaf eerste kerstdag, en zal naar verwachting snel uitgroeien tot een favoriet bij fans.

Aanbevolen: