Halsey trekt de aandacht in gewaagde outfit bij Harry Styles-concert

Halsey trekt de aandacht in gewaagde outfit bij Harry Styles-concert
Halsey trekt de aandacht in gewaagde outfit bij Harry Styles-concert
Anonim

Harry Styles was niet de enige ster bij het Love On Tour-optreden gisteravond in New York City!

Longtime Styles-fan en hoopvolle medewerker Halsey werd maandagavond gezien tijdens zijn Madison Square Garden-show, waar Halsey zelfs enkele eigen fans afleidde.

Halsey, die slechts drie maanden geleden het leven schonk aan zoon Ender Ridley Aydin, zag er strak en strak uit in een strakke zwarte leren broek die was geaccentueerd met rode krassen. Ze combineerden het lage broekje met een kortere witte tanktop die het zwarte ondergoed van de zangeres liet zien. De 'Castle'-zangeres versierde hun gewaagde outfit met kruisvormige sieraden en een zwarte Louis Vuitton-tas.

Ze plaatsten een selfie van zichzelf op Instagram en zeiden: "Deze leisteengrijze About Face Beauty-oogverf is iets dat zo persoonlijk voor mij is", gekscherend verwijzend naar het make-upmerk dat ze bezitten. Fans van Halsey waren onder de indruk van de post-zwangerschapslook van de zangeres, en hun aanwezigheid bleef ook niet onopgemerkt door Styles.

Tijdens het uitvoeren van zijn hit "Kiwi", slaagde Styles erin een aantal van de teksten in het nummer te herwerken om de nieuwe ouder een compliment te geven. De tekst "Ik krijg je baby" veranderen in "Je hebt net een baby gekregen!" Styles kon je zien rennen over het podium en direct wijzend naar Halsey voor het moment dat fans van de twee artiesten heeft doen schreeuwen om een samenwerking.

"Hoe krijgen we na gisteravond een Harry Styles en Halsey-tour en/of collab?" ondervroeg een fan, en een andere voegde eraan toe: "petitie voor Halsey en Harry Styles om eindelijk samen te werken. Geen behoefte, maar een behoefte."

Halsey was dinsdag trending op Twitter na het bijwonen van het concert, maar ze zijn niet het enige beroemde gezicht dat Styles op tournee heeft gezien. De avond ervoor hadden Disney-ster Joshua Bassett en zijn geruchtenpartner Sabrina Carpenter de hoofden omgedraaid tijdens het optreden op zondagavond, terwijl Styles' onbevestigde vriendin Olivia Wilde zich in de handen van trollen bevond nadat ze 'slecht' had gedanst bij verschillende van zijn shows.

Halsey is komende zaterdag 9 oktober te zien als speciale muzikale gast van Saturday Night Live.

Aanbevolen: