Na 7 jaar trekt Whitney Way Thore's My Big Fat Fabulous Life nog steeds de aandacht

Inhoudsopgave:

Na 7 jaar trekt Whitney Way Thore's My Big Fat Fabulous Life nog steeds de aandacht
Na 7 jaar trekt Whitney Way Thore's My Big Fat Fabulous Life nog steeds de aandacht
Anonim

Jaren geleden maakten reality-tv-kijkers kennis met Whitney Way Thore, een danseres wiens reis met PCOS leidde tot duizelingwekkende gewichtstoename en een geheel nieuwe kijk op het leven. De serie volgde de ups en downs van Whitney Way Thore's leven terwijl ze door relaties, werk en vriendschappen navigeerde (inclusief de geliefde Buddy, haar goede vriend).

Uiteindelijk trok Whitney's zeer openbare zelfliefdereis zoveel kijkers dat de serie werd vernieuwd over meerdere seizoenen, verspreid over meerdere jaren. Hoewel Whitney niet een van de populairste sterren van Discovery is, heeft ze een indrukwekkende aanhang ontwikkeld.

Nu Whitney bijna 100 afleveringen van haar realityserie heeft voltooid en fans mee heeft genomen voor de rit van haar leven, vraagt iedereen zich af waar ze nu is en of My Big Fat Fabulous Life zal doorgaan.

Hoe oud is mijn dikke fantastische leven?

De eerste aflevering van My Big Fat Fabulous Life ging in première in 2015 en Whitney Way Thore had zowel fans als critici. Maar het werd al snel duidelijk dat de kijkers werden geïnvesteerd in Whitney's leven, en dus werd de serie herhaaldelijk opnieuw en opnieuw opgepakt voor vernieuwing.

Tot op heden heeft de serie negen volledige seizoenen voltooid, met bijna honderd afleveringen uitgezonden.

Fans konden Whitney's reis naar het liefhebben van haar nieuwe lichaam zien terwijl ze ook uit haar comfortzone stapten. Ze bleef dansen, ging steeds 'naar buiten' en had natuurlijk een paar mijlpalen in de relatie, waaronder zowel hartverwarmende momenten als verbroken relaties op het scherm.

Hoeveel weegt Whitney op mijn dikke, fantastische leven?

Sommige fans op sociale media speculeerden dat Whitney misschien niet nog een seizoen van haar serie terugkeert omdat ze is afgevallen. In februari 2022 sprak Whitney veel van de opmerkingen van haar volgers over haar leven en toekomst op reality-tv uit, en ze zegt dat ze het helemaal bij het verkeerde eind hebben.

In feite merkte Whitney op dat ze "3 jaar geleden 70 pond is afgevallen" en sindsdien niet meer van maat is veranderd, hoewel die eerste verandering haar uiterlijk wel heeft veranderd. Dus ging de serie door ondanks haar gewichtsschommelingen - en de show zelf is niet gebaseerd op Whitney die een bepaald gewicht behoudt.

Natuurlijk merkt Wikipedia op dat Whitney de serie begon bij 380 pond. Maar omdat de serie niet per se over haar reis naar gewichtsverlies gaat, zijn er tal van andere thema's die fans verleiden om door de jaren heen te blijven hangen - zoals de vele relatiedrama's die Whitney heeft meegemaakt, en allemaal in de publieke belangstelling.

Komt er nog een seizoen van mijn dikke fantastische leven?

Het blijkt dat Whitney Way Thore na een periode van zeven jaar nog niet klaar is met reality-tv. Haar serie My Big Fat Fabulous Life begint begin augustus 2022 aan een tiende seizoen. De show zal beschikbaar zijn op verschillende platforms (hoewel hij "leeft" op Discovery+), en fans kunnen ook de eerste negen seizoenen samenvatten om op de hoogte te raken over Whitney's leven sinds 2015.

En hoewel fans seizoen 10 van My Big Fat Fabulous Life kunnen zien, kunnen ze Whitney ook bijhouden op haar sociale media, waar ze zeker veel fantastische momenten deelt. Natuurlijk speculeren sommige fans dat ze bepaalde details geheim houdt; zoals een mogelijke splitsing van haar meest recente schoonheid.

Wat betreft de vraag of Discovery+ de show zal vernieuwen nadat het tiende seizoen is afgelopen, wie weet! Maar als Whitney er iets over te zeggen heeft, is het duidelijk dat ze nog steeds geïnvesteerd heeft in het voortzetten van de serie. Ze leek zelfs bijna beledigd door commentatoren die dachten dat de serie zou verdwijnen.

Wat doet Whitney Way Thore nu?

Sinds het laatste seizoen van My Big Fat Fabulous Life is Whitney druk bezig geweest. Ze heeft haar inspanningen op Instagram gedeeld, en hoewel ze recentelijk wat familiezorgen over de gezondheid van haar moeder afhandelde, had ze ook veel positieve dingen aan de hand.

Om te beginnen biedt Whitney een fitnessprogramma aan haar volgers aan, wat haar duidelijk bezig houdt. Maar bij het laatste rapport (in februari 2022) had ze nog steeds een gelukkige relatie met haar 'Frenchman' en was niet blij met de aannames van sommige fans over haar persoonlijke leven, relaties of anderszins.

Gelukkig zou het komende seizoen van haar show voldoende kansen moeten bieden om misvattingen over wat ze heeft uitgespookt uit de wereld te helpen, zelfs als dat een grote onthulling betekent dat ze weer vrijgezel is.

Aanbevolen: