Hoe Destiny's Child's 'Independent Women' de officiële 'Charlie's Angels'-soundtrack werd

Inhoudsopgave:

Hoe Destiny's Child's 'Independent Women' de officiële 'Charlie's Angels'-soundtrack werd
Hoe Destiny's Child's 'Independent Women' de officiële 'Charlie's Angels'-soundtrack werd
Anonim

Drew Barrymore, Cameron Diaz en Lucy Liu waren niet de enige vrouwen die van Charlie's Angels (2000) zo'n iconische film maakten. Destiny's Child zong Independent Women, de officiële soundtrack van de film, maakte het absoluut zoveel cooler en heter tegelijk.

Het is waarschijnlijk de enige soundtrack van een film waarin de namen van de hoofdrolspeelsters worden genoemd zonder dat het geforceerd klinkt. Tot op de dag van vandaag blijft Independent Women een volkslied voor veel dames over de hele wereld. Niet alle soundtracks krijgen zo'n status.

Dus wat is het echte verhaal achter Destiny's Child die de officiële soundtrack van Charlie's Angels (2000) zingt ?

Iedereen was enthousiast over de samenwerking

Kelly Rowland van Destiny's Child verscheen virtueel in The Drew Barrymore Show om te praten over haar zwangerschap met baby nummer 2. Drew en Kelly praatten even over het moederschap en hun vriendschap. "Er is nog een betekenisvolle connectie die we hebben," zei Drew over haar vriendschap met Kelly.

"Dat is dat je ook een producer bent, en ik had het geluk om de Charlie's Angels-film te produceren. En ik zal nooit vergeten dat McG, onze regisseur, de trailer binnenkwam en hij zei: ' Ik heb echt groot nieuws' en hij vertelde ons over de single en hoe we zouden gaan samenwerken met jullie [Destiny's Child]." Kelly was een en al glimlach toen Drew het verhaal vertelde over hoe ze erachter kwam dat Destiny's Child de officiële soundtrack van de film zong.

Drie is het magische getal voor vrouwen

"Ik zal nooit vergeten toen hij [McG] de video binnenbracht", vertelde Drew aan Kelly."We hebben jullie op jullie motorfietsen gezien. Wat zo geweldig was, was de symmetrie van de drie vrouwen en de drie vrouwen." Nou, je kunt nooit fout gaan met twee iconische vrouwelijke trio's die samenwerken. "Ik zie het altijd als hoeken. Alsof iedereen elkaar op deze rare, interessante manier steunt", zei Kelly over de samenwerking.

"Fysiek is er geen blinde vlek en drie - het was - is gewoon het magische getal waar ik zin in heb bij vrouwen." Van de PowerPuff Girls tot de kleine groep Mean Girls van Regina George, de echte vrouwelijke krachten komen meestal in drieën. Combineer er twee en je krijgt een kaskraker met een brutowinst van $ 264,1 miljoen wereldwijd. Charlie's Angels was de 12e meest winstgevende film van het jaar 2000.

Het ging allemaal om de symmetrie

"Jullie zeiden ook onze namen in het nummer", vertelde Drew aan Kelly. "Dat is gewoon iets dat niet wordt gedaan en je hebt daar zo'n unieke handtekening van gemaakt. En ik denk dat het echt de grond is. Het waren niet de namen van onze personages. Het waren onze echte namen, en als muziek en film samenkomen, hebben ze misschien een gelijkaardige titel of een thema of zeggen ze 'van de soundtrack van de film', maar jullie wisten hoe je het menselijk moest maken en jezelf erin kon plaatsen. En het werd als dit gespiegelde zusterschap dat zo cool was."

Verbaasd over hoe het nummer is geworden, vroeg Drew Kelly naar het proces van Destiny's Child bij het creëren van Independent Women. "Ik herinner me alleen dat we tags wilden hebben, weet je, aan het begin van de plaat. Wat de namen van jullie betreft en natuurlijk, omdat we de sterren van de film waren, zoals we natuurlijk respect hadden en gewoon wilde dat het allemaal gewoon verenigd zou voelen, " legde Kelly uit.

"Toen dat moment in de studio gebeurde, klikte het allemaal op zijn plek. Het ging erom dat we deze, zoals je zei, symmetrie tussen ons zessen, eigenlijk op de plaat stond. En het gebeurde." Dat is de magie van zusterschap.

Aanbevolen: