Hoe Destiny's Child trainde als Olympische atleten onder Matthew Knowles

Inhoudsopgave:

Hoe Destiny's Child trainde als Olympische atleten onder Matthew Knowles
Hoe Destiny's Child trainde als Olympische atleten onder Matthew Knowles
Anonim

Beyoncé werd beroemd als onderdeel van de meidengroep Destiny's Child, samen met voormalige bandleden Kelly Rowland en Michelle Williams. De line-up van de band is in de loop der jaren aanzienlijk veranderd, te beginnen met Beyoncé, Kelly en

LeToya Luckett en LaTavia Roberson.

Toen LeToya en Latavia in 2000 Destiny's Child verlieten, trad Michelle toe tot de groep met Farrah Franklin, waarvan de laatste zes maanden in de groep bleef voordat ze wegging.

Ongeacht de line-up, Destiny's Child stond bekend om zijn hitlijsten en serieuze toewijding aan de groep. De meisjes werden geleid door Beyoncé's vader Matthew Knowles, die de meisjes aanmoedigde om extreem hard te werken om hun doelen te bereiken.

In een recent interview vertelde Michelle Williams hoe haar dagen tijdens het repeteren met Destiny's Child echt waren, en over de intense trainingsroutines die Matthew 'coach' de meisjes gaf. Matthew bleef de manager van Beyoncé, zelfs nadat de groep was ontbonden, en moedigde waarschijnlijk dezelfde strikte trainingsmethoden aan.

Hoe Destiny's Child trainde voor hun shows

Het is geen verrassing dat een deel van het succes van Destiny's Child als meidengroep hun krankzinnige werkethiek was. Volgens Michelle Williams, die samen met Beyoncé Knowles en Kelly Rowland lid was van de band, zouden de meisjes een strenge training ondergaan om ervoor te zorgen dat ze klaar waren voor de uitvoering, inclusief rennen op een loopband tijdens het zingen.

"Dat was een training voor alle meisjes in Destiny's Child", zei Michelle in een interview met het Australische KIIS FM (via Ace Showbiz). "[Matthew] was een geweldige coach. Ik zou hem willen vergelijken met een coach die ervoor wil zorgen dat zijn team het kampioenschap krijgt."

In de loop der jaren is Beyoncé ook opengegaan over de hoge verwachtingen van haar vader van haar en haar bandleden. In een interview met Oprah uit 2013 onthulde ze dat het moeilijk was voor haar vader om haar uiteindelijk niet meer te zien als een kind dat hij kon controleren en te accepteren dat ze een volwassene was die haar eigen keuzes mocht maken met betrekking tot haar carrière.

"Het duurde even voordat ik en mijn vader het begrepen", legde ze uit (via Cheat Sheet). “Toen ik 18 werd en meer met mijn bedrijf begon, raakte hij in shock. En we hadden onze problemen. Ik zou ergens "nee" tegen zeggen, en hij zou het toch boeken. Dan zou ik het moeten doen omdat ik er slecht uit zou zien [als ik het niet deed].”

Beyoncé voegde toe: We hadden soms ruzie, en het duurde ongeveer twee jaar, toen ik 20 was, voordat hij besefte: 'Oh, ze is nu volwassen, en als ze iets niet wil doen, Ik kan het haar niet dwingen.'”

Wat Matthew Knowles zijn dochters nog meer leerde

Matthew Knowles leidde Beyoncé's carrière als soloartiest een paar jaar nadat ze aan haar solocarrière was begonnen, maar in 2011 gingen ze uit elkaar als zakenpartners. Matthew heeft sindsdien echter gesproken over de lessen die hij Beyoncé en haar zus Solange heeft geleerd om hen voor te bereiden op succes in hun carrière.

Met Twitter om het advies te delen dat hij zijn dochters had gegeven, onthulde Matthew dat hij Beyoncé en Solange had geleerd voorbereid te zijn op ongelukken op het podium.

"Eén ding dat ik Beyoncé en Solange heb geleerd, was falen", twitterde hij. “We oefenden hoe ze zouden reageren als hun microfoon werd afgesneden, als hun schoenen kapot gingen op het podium, als het verkeerde nummer in de wachtrij zou komen te staan in hun optreden. Er kan van alles gebeuren…”

Beyoncé-fans in het bijzonder weten dat het advies in praktijk is gebracht, aangezien de 'Single Ladies'-zangeres tijdens haar carrière een groot deel van de ongelukken op het podium heeft meegemaakt.

Met name in 2007 kwam haar hiel vast te zitten in haar trenchcoat tijdens het uitvoeren van haar nummer 'Ring the Alarm' tijdens de Beyoncé Experience-tour, waardoor ze van een trap viel.

Later in 2013 haalde Beyoncé de krantenkoppen toen haar lange haar vast kwam te zitten in een podiumventilator terwijl ze vocale runs zong op haar hit 'Halo'. Ze bleef zingen terwijl haar team werkte om haar haar uit de waaier te halen.

Matthew drong er bij Twitter-gebruikers op aan om in de voetsporen van zijn dochters te treden en voorbereid te zijn op mislukkingen en verrassingen, ongeacht of ze artiest zijn of niet.

“… en ze waren altijd bereid om een reactie te geven!” Mattheus vervolgde. 'Ik zou graag willen dat u over dezelfde les nadenkt. Of je nu een artiest of artiest bent, of een ondernemer of professional, oefen hoe je zult reageren als je fa alt. Het is een vaardigheid die kan en moet worden ontwikkeld!”

Kan Beyoncé nu opschieten met haar vader?

Matthew Knowles bleef tot 2011 de manager van Beyoncé. Dat jaar bracht ze een verklaring uit waarin ze uitlegde dat ze ondanks de carrièrebeslissing nog steeds van hem hield als vader. Cheat Sheet merkt echter op dat noch zij, noch Solange zijn bruiloft in 2013 bijwoonden, en Matthew vertelde de pers later dat planningsconflicten de schuld waren.

DNA-tests wezen later uit dat Matthew twee andere kinderen had verwekt tijdens zijn 31-jarige huwelijk met Beyoncé en de moeder van Solange, Tina Knowles-Lawson.

De publicatie meldt dat Beyoncé na de bruiloft regelmatig met haar vader spreekt en dat hij aanwezig was bij de geboorte van haar kinderen. Onlangs werd onthuld dat bij Matthew borstkanker was vastgesteld, en hij bevestigde dat zijn kinderen de eerste mensen waren met wie hij contact opnam na de diagnose.

Aanbevolen: