Celebrity Big Brother' Seizoen 3's officiële cast, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Celebrity Big Brother' Seizoen 3's officiële cast, gerangschikt op nettowaarde
Celebrity Big Brother' Seizoen 3's officiële cast, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Big Brother is terug! Na te hebben gewacht op wat een eeuwigheid lijkt, hebben we eindelijk de cast voor Celebrity Big Brother seizoen 3. Julie Chen Moonves gaf fans hints op 26 januari op Twitter, en de cast werd die avond eindelijk onthuld tijdens The Amazing Race.

Celebrity Big Brother gaat in première op 2 februari om 8/7c en wordt elke avond uitgezonden, behalve op dinsdag, tot de finale op 23 februari. De tien huisgasten dit jaar zijn onder meer een voormalige basketbalspeler, een Olympische kunstschaatser, een Saturday Night Live ster en de dochter van een rockster.

In het verleden gingen de winnaar, tweedeprijswinnaar en favoriete huisgast allemaal naar huis met hetzelfde bedrag als de reguliere seizoenen, natuurlijk allemaal voor een goed doel naar keuze. Het seizoen voor beroemdheden wordt nog steeds georganiseerd door Chen-Moonves en loopt samen met de Olympische Winterspelen.

Hier is de cast van het derde seizoen van Celebrity Big Brother en hoeveel ze al waard zijn.

11 De netto waarde van Todd Bridges is $ 250, 000

Todd Bridges is een Amerikaanse acteur, vooral bekend van zijn rol van Willis Jackson in Diff'rent Strokes. Hij had ook terugkerende rollen in de shows Monk en Everybody Hates Chris. Van 2008 tot 2013 was Bridges de commentator van TruTv Presents: World's Dumbest. De 56-jarige verscheen in andere tv-shows, films en muziekvideo's en is de laatst overgebleven originele acteur van Diff'rent Strokes. Volgens Celebrity Net Worth wordt hij geschat op $ 250.000.

10 Mirai Nagasu's netto waarde is ongeveer $500, 000

Mirai Nagasu is een Japans-Amerikaanse kunstschaatsster, die deelnam aan de Olympische Winterspelen van 2018. Ze is een Olympisch bronzen medaillewinnaar en de eerste vrouw die de drievoudige as in een Olympisch spel landt. De 28-jarige is drievoudig medaillewinnaar op de vier continenten en tweevoudig World Junior-medaillewinnaar. Ze is de jongste van de cast en heeft misschien een voordeel vanwege haar leeftijd en atletisch vermogen. Vanwege haar tijd in de Olympische Spelen, advertenties en sponsoring, wordt haar vermogen volgens veel websites geschat op $ 500.000, maar er is geen definitief antwoord.

9 Cynthia Bailey-Hill's netto waarde is $2,5 miljoen

Cynthia Bailey-Hill is een model, reality-tv-persoonlijkheid en actrice. Haar nettowaarde is $ 2,5 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Naar verluidt verdient ze $ 300.000 per seizoen op The Real Housewives of Atlanta. Ze is sinds 2020 getrouwd met sportverslaggever Mike Hill. Bailey-Hill, 54, verscheen in verschillende tv-shows en muziekvideo's.

8 Todrick Hall's netto waarde is $ 4 miljoen

Todrick Hall was een van die geruchtmakende huisgasten, en nu doet hij mee aan het seizoen. Hall is een zelfverklaarde superfan van de show, dus het zal interessant zijn om te zien hoe hij het spel speelt. Hij is een danser, zanger, acteur, regisseur en choreograaf die vooral bekend is door zijn tijd op American Idol en RuPaul's Drag Race. De 36-jarige is ook een maker van inhoud op YouTube en een Broadway-ster. Zijn vermogen wordt geschat op $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

7 Het nettovermogen van Chris Kattan is $ 6 miljoen

Chris Kattan is vooral bekend van zijn tijd als castlid op Saturday Night Live. Hij is ook een komiek en auteur en acteur. Enkele van zijn rollen zijn Night at the Roxbury, Christmas in Wonderland, The Middle en meer. De 51-jarige deed mee aan Dancing with the Stars en onthulde dat hij jaren eerder een nekblessure had opgelopen, waardoor zijn mobiliteit beperkt was. Volgens Celebrity Net Worth wordt het vermogen van Kattan geschat op $ 6 miljoen.

6 Miesha 'Cupcake' Tate's netto waarde is $ 6 miljoen

Miesha "Cupcake" Tate wordt geschat op $ 6 miljoen. Ze verdiende dat geld door professionele mixed martial arts te beoefenen. Tate doet mee aan de UFC en draagt de naam 'Cupcake'. De 45-jarige is een voormalig UFC-kampioen bantamgewicht voor dames. Vanaf 2021 staat ze nummer acht op de UFC Women's Bantam-ranglijst. Haar kracht, passie en taaiheid is wat haar ver kan brengen in het spel.

5 Carson Kressley's netto waarde is $8 miljoen

Met een nettowaarde van $ 8 miljoen is Carson Kressley vooral bekend van zijn tijd op Queer Eye For The Straight Guy, te beginnen in 2003. De 52-jarige speelde ook in tal van films en tv-shows, waaronder Dancing Met The Stars, The Perfect Man, 16 to Life en meer. Hij is een Emmy Award-winnaar, auteur, modeontwerper en icoon voor de LGBTQ+-gemeenschap.

4 Chris Kirkpatrick's netto waarde is $10 miljoen

Chris Kirkpatrick zegt "Bye, Bye, Bye" tegen zijn vrouw en zoon en zegt een maand lang hallo tegen het Big Brother-huis. De oprichter en het lid van NSNYC voegt zich bij de cast. NSYNC heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen platen verkocht. Helaas ging de band in 2002 uit elkaar, maar ze blijven allemaal dichtbij. Kirkpatrick staat ook bekend om het uiten van Chip Skylark in de Nickelodeon-show, The Fairly Odd Parents. Hij speelde ook in muziekvideo's en kleine acteerrollen. Dit alles heeft hem een nettowaarde van $ 10 miljoen opgeleverd, volgens Celebrity Net Worth.

3 Teddi Mellencamp's netto waarde is $12 miljoen

Teddi Mellencamp, ook bekend als Teddi Jo, is de dochter van John "Cougar" Mellencamp. Ze voegde zich bij de cast van The Real Housewives of Beverly Hills in seizoen 8. De 40-jarige is getrouwd met Edwin Arroyave, CEO van Skyline Security. Ze verdient het grootste deel van haar geld van reality-tv en wordt geschat op $ 12 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Teddi en haar man kochten in 2018 een huis dat $ 4,07 miljoen kostte. Hun vorige huis kostte $ 1,8 miljoen. Hun onroerend goed werd ook meegerekend in hun vermogen.

2 Shanna Moakler's netto waarde is $15 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Shanna Moakler $ 15 miljoen. Ze verdiende dat geld als model, actrice, reality-tv-ster en voormalig Miss USA. Moakler was de Playmate van de Maand voor Playboy in 2001 en verscheen in de series Pacific Blue en Meet The Barkers, waar ze op verscheen met haar toenmalige echtgenoot, Travis Barker, drummer in Blink-182. De 46-jarige begon op 17-jarige leeftijd mee te doen aan optochten, waar ze de Miss Teen All American-titel won, Miss New York USA en de eerste tweede werd in de Miss USA-verkiezing.

1 Lamar Odom's netto waarde is $30 miljoen

Lamar Odom was ook wekenlang een van de geruchtmakende huisgasten, en nu is het eindelijk waar! Hij is een voormalige Amerikaanse basketballer en de ex-echtgenoot van Khloe Kardashian. Als voormalig atleet kan Odom dit seizoen goed zijn in veel van de fysieke uitdagingen. Hij was van 2009 tot 2016 getrouwd met Kardashian. Hij heeft drie kinderen van zijn ex-vriendin, Liza Morales. Hij is misschien wel een van de rijkste castleden met een nettowaarde van $ 30 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, met een jaarsalaris van ongeveer $ 8,2 miljoen.

Aanbevolen: