De officiële releasedatum voor 'Zack Snyder's Justice League' is uit

Inhoudsopgave:

De officiële releasedatum voor 'Zack Snyder's Justice League' is uit
De officiële releasedatum voor 'Zack Snyder's Justice League' is uit
Anonim

Zack Snyder's Justice League wordt op 18 maart gestreamd!

Toen de DCEU anticipeerde op de film Justice League die in 2017 in de bioscoop verscheen, is het een verschrikkelijk understatement om te zeggen dat fans teleurgesteld waren. De officiële regisseur van de veel gepubliceerde film, Zack Snyder, had het project om persoonlijke redenen verlaten en Joss Whedon werd gevraagd om het over te nemen.

Natuurlijk deelden de regisseurs niet dezelfde visie en het gebrek aan leiderschap werd weerspiegeld in de matte release van Justice League. DC-fans waren gefrustreerd door de verschrikkelijke CGI en dialoog van de film en de oorspronkelijke vier uur durende cut werd teruggebracht tot de helft van de looptijd!

Een grote fanbeweging en een paar jaar later kondigde Zack Snyder aan dat zijn versie van de originele film in 2021 op HBO Max zou verschijnen. Nu hebben we ook een releasedatum, en het is nog maar 46 dagen verwijderd!

Justice League verschijnt op 18 maart

Sinds Zack Snyder een zeldzame Superman-terugblik op Henry Cavill in zijn kostuum deelde, gingen fans ervan uit dat er de komende weken nieuws zou zijn over de release van de film.

Vandaag ging Zack Snyder naar Twitter en deelde hij posters voor zijn aankomende film, die de releasedatum op 18 maart 2021 onthult.

Op de eerste zwart-witposter is het embleem van de Justice League te zien dat is vernietigd met gevallen puin, en Snyder heeft het geposte "Gevallen" bijschrift. De andere twee zijn getiteld "Risen" en "Reborn", een subtiele verwijzing naar zijn versie van de film die eindelijk de wereld in gaat.

De tweede en derde poster weerspiegelen ook hetzelfde thema, met een element van hoop in het idee dat het Justice League-team weer samen opkomt.

Op de laatste poster staat een filmrol met het embleem erop gegraveerd en de naam van Snyder naast het woord 'regisseur'.

Hoewel Snyder oorspronkelijk van plan was de film uit te brengen als een vierdelige miniserie naast een eenmalige film, bevestigde de regisseur later dat het een op zichzelf staande film zou zijn. Of de film echter vier uur zal duren, is nog een raadsel.

Zack Snyder's Justice League brengt de superhelden uit de originele film terug en bevat ook extra scènes die de visie van de regisseur tot leven brengen. Terwijl we wachten op meer informatie en hopelijk binnenkort een volledige trailer, hebben we drie epische posters om onze aandacht vast te houden!

Aanbevolen: