Regisseur James Gunn onthult dat aankomende 'The Suicide Squad'-film R zal krijgen

Regisseur James Gunn onthult dat aankomende 'The Suicide Squad'-film R zal krijgen
Regisseur James Gunn onthult dat aankomende 'The Suicide Squad'-film R zal krijgen
Anonim

Spannend nieuws voor fans die anticiperen op James Gunns nieuwe film The Suicide Squad, aangezien de regisseur onthulde dat de film uit 2021 een R-rating zal krijgen.

Dit kleine nieuws is enorm opwindend voor fans die geduldig wachten op de release van de film deze zomer, omdat het betekent dat Gunn en de mensen achter de film veel meer vrijheid zullen hebben met actiescènes en zijn superschurkenkarakters.

Het betekent ook dat de nieuwe DC-strip-aangepaste film hopelijk veel succesvoller zal zijn dan zijn voorganger, Suicide Squad uit 2016, die een PG-13-rating had en een enorme teleurstelling was voor fans.

Gunn tweette het stukje informatie toen een fan vroeg of de film een R-rating zou krijgen, waarop hij antwoordde: "Ja."

De film wordt uitgebracht op 6 augustus 2021 en is een van DC's meest verwachte aankomende releases.

In de zomer van 2020 werd de volledige cast van personages onthuld, waaronder repriserollen van Suicide Squad, waaronder Margot Robbie als Harley Quinn, Viola Davis als Amanda Waller, Joel Kinnaman als Rick Flag en Jai Courtney als Kapitein Boomerang.

Fans kunnen ook John Cena verwachten als de Peacemaker, Pete Davidson als Blackguard, David Dastmalchain als Polka-Dot Man en Idris Elba als de Superman-schurk, Bloodsport.

Tijdens het panel van de komende film in DC Fandome in augustus 2020, gaf regisseur James Gunn toe dat hij graag het personage van Margot Robbie, Harley Quinn, wilde zien.

"The Suicide Squad is verreweg het leukste dat ik ooit heb gehad bij het maken van een film", deelde Gunn met fans en voegde eraan toe: "Het personage waar ik het meest enthousiast over was om te schrijven was Harley Quinn. Er is een chaotische, bedrieger god [element] voor haar."

Fans kunnen The Suicide Squad appèl op YouTube bekijken en zien wie er nog meer in de langverwachte film zullen spelen.

Aanbevolen: