James Gunn blijft breken met 'Suicide Squad' en biedt fans een filmuitdaging

Inhoudsopgave:

James Gunn blijft breken met 'Suicide Squad' en biedt fans een filmuitdaging
James Gunn blijft breken met 'Suicide Squad' en biedt fans een filmuitdaging
Anonim

Niets was immuun voor sluiting toen het coronavirus de wereld in zijn greep kreeg. Zelfs Hollywood, berucht om het doorstaan van de storm en ervoor te zorgen dat hun geldmakers blijven karnen, kon hun grote tent-pole-films niet behoeden voor inpakken.

Gelukkig konden sommige langverwachte films de belangrijkste fotografie afronden voordat het virus toesloeg, zoals Suicide Squad van James Gunn. Terwijl hij de postproductie vanuit huis afrondt, heeft Gunn de tijd gevonden om zijn eeuwenoude, soms controversiële, traditie van interactie met fans op sociale media voort te zetten. Gunn plaatste een uitnodiging voor fans en nodigde hen uit om deel te nemen aan een 30-dagen-uitdaging.

James Gunn had een bewogen decennium

James Gunn heeft een achtbaan van tien jaar achter de rug, te beginnen in 2014 met de verrassende hit van een weinig bekende superheldenfilm, Guardians Of The Galaxy, die domineerde aan de kassa, indruk maakte op critici en fans, en maakte van Gunn een begrip. Dit werd gevolgd door het al even indrukwekkende Guardians Of The Galaxy Vol. 2, die niet alleen een andere kassagigant was, maar ook de wereld introduceerde bij baby Groot.

Gunn deed het goed met twee succesverhalen over superhelden op zak, de zeer waarschijnlijke derde aflevering die hij zou verliezen, en een open cheque om te doen wat hij daarna wilde doen. Gunn was altijd een fervent gebruiker van sociale media geweest en stelde zich beschikbaar voor fans om vragen te beantwoorden, soms serieus, vaak met een sarcastische twist van humor.

Deze humor vond James in 2018 serieus heet water toen enkele zeer controversiële tweets werden opgegraven en de wereld hoorde van enkele van de verontrustende grappen die Gunn grappig vond.

Gunn was, na vele verontschuldigingen en krachtige steun van zijn cast uit de Galaxy-films, in staat om terug te komen en de enige film veilig te stellen die hij vanaf het begin had willen regisseren, Suicide Squad, en werd hersteld als de directeur van Guardians Of The Galaxy Vol. 3, waarvan het gerucht gaat dat het de zwanenzang is voor Gunn en enkele van de belangrijkste castleden.

Verveling in quarantaine helpen verlichten

Gunn, die de productie van Suicide Squad in februari 2020 kon afronden, net voordat het virus Amerika begon te sluiten, bracht zijn quarantainetijd thuis door met zijn dierbaren, bewerkte Suicide Squad en communiceerde met zijn 1,4 miljoen volgers.

Om zijn volgers bezig te houden, is hij onlangs begonnen met een filmuitdaging van 30 dagen waarbij hij lezers uitnodigt om dagelijks in te checken en een filmvraag te beantwoorden die overeenkomt met de huidige dag.

Als we naar zijn account kijken, zien we dat hij op dag 26 fans vraagt om een film te noemen die ze leuk vinden en die ergens vandaan is aangepast. Voor dag 9 was de uitdaging om een film te noemen die iedereen leuk vond, maar jij haatte. De uitdaging van dag 1 was om de eerste film te noemen waarvan je je herinnert dat je ze hebt gezien.

De uitdaging is eenvoudig, veilig en eigenlijk heel leuk om bij te houden, in tegenstelling tot zoveel andere uitdagingen die we hebben zien komen en gaan.

Buiten zijn actieve sociale media-leven is Gunn bezig met het afronden van de montage van Suicide Squad 2, een semi-vervolg/reboot van David Ayer's Suicide Squad, en de voorbereidingen voor de productie van Guardian's Of The Galaxy Vol. 3.

Suicide Squad is gepland om de oorspronkelijke releasedatum van 6 augustus 2021 te behouden.

Aanbevolen: