Directeur James Gunn onthult dat het vervolg op 'Suicide Squad' bijna voltooid is

Directeur James Gunn onthult dat het vervolg op 'Suicide Squad' bijna voltooid is
Directeur James Gunn onthult dat het vervolg op 'Suicide Squad' bijna voltooid is
Anonim

Directeur James Gunn heeft zojuist op Twitter aangekondigd dat zijn eerste DC-film, The Suicide Squad, bijna af is.

Gunn is vooral bekend door het regisseren van de Guardians of the Galaxy-films in de Marvel-serie. In 2018 bevestigde Gunn dat hij The Suicide Squad zou schrijven, en hij kondigde later aan dat hij ook de film zou regisseren.

De film zal totaal anders zijn dan zijn voorganger. Het enige concept dat hetzelfde blijft, is de opname van eerder geïntroduceerde personages in de film uit 2016. DC-fans hadden hoge verwachtingen van de film Suicide Squad uit 2016. Het kreeg echter slechte recensies en liet fans teleurgesteld achter.

Ooit werd aangekondigd dat Gunn het over zou nemen van de vorige regisseur, David Ayer, er is veel hype geweest rond het aanstaande project, en met goede reden. Tussen het mysterie van het niet weten hoe de nieuwe film eruit zal zien en de opwinding om te weten dat zo'n gerespecteerde regisseur aan het roer staat, hebben fans veel om over te praten.

Eerder deze week vroeg een fan de regisseur om een update over The Suicide Squad-film. Hij reageerde op de opmerking met deze verklaring:

Dit is een van de vele DC-films die wisten te ontsnappen aan de wijdverbreide productievertragingen die het gevolg waren van de pandemie. Sinds de film begin 2020 in productie is genomen, zal The Suicide Squad 2 ongeveer volgens schema op HBO Max en in de bioscoop worden uitgebracht.

DC-fans ondervroegen Gunn ook over een mogelijke preview; vanaf nu is er geen trailer vrijgegeven. Fans konden vorige week echter een glimp opvangen van de film, in een assortiment clips die werden getoond in een algemene advertentie voor de HBO Max-streamingservice.

In een tweet reageerde Gunn: "Ik weet het, ik weet het. Je wilt de trailer. Of de teaser. Of meer nieuws. Of wie de slechterik is (ze zijn ALLEMAAL de slechteriken, maar ook …) Hoe dan ook, dit zal allemaal te zijner tijd bij je, ik werk aan leuke dingen voor je, maar heb alsjeblieft geduld!"

Terwijl de pandemie voortduurt, blijft een theaterdebuut nog onduidelijk. Ondanks de omstandigheden blijven fans echter optimistisch over het debuut van de film. The Suicide Squad wordt in augustus 2021 in de bioscoop en HBO Max uitgebracht.

Als fans de film uit 2016 willen herbekijken, kan Suicide Squad nu worden bekeken op HBO Max en andere streamingdiensten.

Aanbevolen: