Zendaya onthult dat ze als regisseur alleen 'zwarte vrouwen' in haar films zal vertegenwoordigen

Inhoudsopgave:

Zendaya onthult dat ze als regisseur alleen 'zwarte vrouwen' in haar films zal vertegenwoordigen
Zendaya onthult dat ze als regisseur alleen 'zwarte vrouwen' in haar films zal vertegenwoordigen
Anonim

De actrice werd voor het eerst beroemd door haar rol in de Disney-kanaalkomedie Shake It Up. Zendaya speelde verder in films met een groot budget, zoals Spider-Man: Homecoming, won een historische Emmy voor haar rol in Euphoria van HBO en is gecast in verschillende projecten die haar naam hebben verzegeld als een van Hollywood's grootste acteerzwaargewichten..

Samen met acteren in Malcolm & Marie van Sam Levinson, speelde Zendaya de producer van de film en heeft ze haar zinnen gezet op het regisseren van de film. In plaats van haar aanstaande space-operafilm Dune, onthulde Zendaya in een recent interview dat ze haar hand wil proberen bij het maken van films.

Zendaya zal alleen zwarte vrouwen casten als haar leidende dames

In haar coververhaal voor Vogue vertelde de 25-jarige actrice over het soort filmmaker dat ze ooit hoopt te worden.

Zendaya legde uit dat ze gelooft dat kunst een “een enorme katalysator voor verandering” is.

Dat gezegd hebbende, deelde de actrice verder dat als ze ooit van rol zou veranderen om een film te regisseren, ze alleen zwarte vrouwen zou vertegenwoordigen als leidende dames. "Als ik ooit filmmaker word, weet ik dat de hoofdrolspelers in mijn films altijd zwarte vrouwen zullen zijn", zei Zendaya.

De actrice voegde eraan toe: Ik moet opschieten en uitzoeken hoe ik verdomme regisseur kan worden, man. Ik probeer, ik leer elke dag, echt waar.”

Euphoria-maker Sam Levinson voorspelt dat Zendaya een "verbazingwekkende filmmaker" zou zijn. Haar fans denken hetzelfde!

"Zendaya wordt een geweldige regisseur en ik vind het geweldig dat ze wil dat de hoofdrollen van haar films zwarte vrouwen zijn die veel te lang aan de kant of op de achtergrond zijn geduwd!" gutste een fan.

“Leuk. Het zal interessant zijn om te zien wat er in de geest van Zendaya omgaat en welke verhalen ze kan vertellen!” nog een toegevoegd.

Zendaya zal hierna samen met Timothée Chalamet te zien zijn in Dune van Denis Villeneuve, die op 21 oktober 2021 zal verschijnen. De film is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionroman van Frank Herbert uit 1965.

De bekroonde actrice zal ook haar rol hernemen in de MCU als Tom Holland alias Peter Parker's MJ in Spider-Man: No Way Home, dat op 17 december 2021 verschijnt..

Aanbevolen: