Ricky Gervais opent het schrijven van 'After Life' seizoen drie

Inhoudsopgave:

Ricky Gervais opent het schrijven van 'After Life' seizoen drie
Ricky Gervais opent het schrijven van 'After Life' seizoen drie
Anonim

Spoilers voor After Life seizoen één en twee vooruit

Première in 2019, After Life ziet Gervais als Tony, een journalist met een lokale krant die rouwt om zijn geliefde vrouw Lisa, gespeeld door Kerry Godliman.

Ricky Gervais heeft een derde seizoen van 'After Life' geschreven tijdens Lockdown

Nadat hij zelfmoord heeft overwogen, zoekt een verbitterde Tony wraak voor Lisa's vroegtijdige dood door egoïstisch en onvoorzichtig te zijn met de mensen om hem heen.

In het tweede seizoen, dat in 2020 op de streamingdienst verscheen, verlost Tony zichzelf door vriendelijk te zijn en het leven van zijn dierbaren ten goede te veranderen.

Aan het einde van deze tweede aflevering overweegt hij zelfmoord nadat hij opnieuw een verlies heeft meegemaakt. Hij wordt echter gered door Emma (Ashley Jensen), een verpleegster die al sinds seizoen één zijn romantische interesse heeft.

Ondanks dat het open, hoopvolle einde als afsluiting goed werkte, verlengde Netflix After Life met nog een seizoen. Gervais heeft het al geschreven, waarbij hij optimaal gebruik heeft gemaakt van de tijd die hij in afzondering doorbrengt.

“Ik heb het min of meer geschreven,” vertelde Gervais aan Jimmy Fallon.

“Ik had dit jaar meer tijd dan ik dacht dat ik zou hebben,” vervolgde hij.

Gervais was oorspronkelijk niet aan boord met een derde seizoen

Gervais uitte ook zijn aanvankelijke twijfels bij het maken van nog een seizoen.

“Ik was er niet zeker van,” zei hij.

"Ik wist dat Netflix een derde seizoen wilde, maar weet je, dat zouden ze doen omdat de eerste twee succesvol waren, maar ik wilde zeker weten dat het geen ongewenste toegift was," voegde hij eraan toe.

Toen seizoen twee in première ging, belde Netflix met Gervais om te bevestigen dat ze een derde seizoen wilden maken. De loyaliteit van zijn fans overtuigde hem dat het een goede keuze was om nog een seizoen door te gaan.

Volgens de komiek zal een derde aflevering waarschijnlijk het laatste seizoen van de show zijn.

"Je zegt nooit nooit, maar je plaatst die dingen daar om je eraan te herinneren, want het is verleidelijk, het is erg verleidelijk", vertelde hij vorig jaar aan The Sun.

"Het publiek denkt dat ze er nog een willen, maar ze weten het niet, ze weten het niet zeker, dus je moet voorzichtig zijn."

After Life seizoen één en twee worden gestreamd op Netflix

Aanbevolen: