Ricky Gervais heeft de eerste aflevering van seizoen 3 van 'After Life' geschreven

Ricky Gervais heeft de eerste aflevering van seizoen 3 van 'After Life' geschreven
Ricky Gervais heeft de eerste aflevering van seizoen 3 van 'After Life' geschreven
Anonim

Seizoen 3 van After Life komt eraan.

Ricky Gervais gaf fans van de show geweldig nieuws in zijn recente Instagram-post. Hij plaatste een foto van zichzelf met de titelpagina van aflevering 1 van seizoen 3, onder een foto van zijn trots lachende gezicht.

After Life volgt het leven van een man genaamd Tony (Gervais), die nog steeds rouwt om de dood van zijn vrouw. Hij overweegt zelfmoordpogingen, maar besluit verder te leven door de wereld te straffen voor de dood van zijn vrouw door te zeggen en te doen wat hij wil.

His After Life castmate, Jo Hartley, becommentarieerde een volmondig "Hoera!!!" als reactie op het bericht van Gervais. Fans van de show, waaronder andere beroemdheden, uitten ook hun geluk. De Italiaanse acteur Giacomo Gianniotti zei: "Kan niet wachten. Raak de hond niet aan." Gianniotti verwees naar Brandy, de hond en geliefde metgezel van Tony, de hoofdpersoon.

Maak je geen zorgen, geen spoilers in dit artikel; Er zijn veel potentiële verhaallijnen voor volgend seizoen, maar Gervais heeft onthuld dat, ondanks het morbide karakter van de show, fans zich geen zorgen hoeven te maken over de eeuwenoude vraag: "Zal de hond sterven?" Brandy zal voortleven.

Seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 was geëindigd en behandelt de stadia van rouw op een duistere, komische manier. De laatste post van Gervais is een uitkomst voor fans die in zijn personage zijn geïnvesteerd, vanwege de manier waarop seizoen 2 eindigde. In de buurt zijn van sarcastisch zelfmedelijden is in werkelijkheid meestal niet welkom, maar Gervais doet het zo goed dat je steeds meer wilt.

Gervais plaatste onlangs ook een foto van zichzelf van de show op Instagram, met het bijschrift: "For Your Emmy Consideration, Outstanding Lead Actor In A Comedy Series, Ricky Gervais, afterlife." Het is een gedurfde post, gezien de geschiedenis van Gervais met awardshows, vooral tijdens zijn run van het hosten van de Golden Globes.

Hij voegde aan de post toe, op echte Ricky Gervais-manier: "Beste Hollywood, het is de laatste dag van Emmy-stemmen. Stem alsjeblieft op mij. Stop ook met overbevoorrechte perverselingen te zijn. Bedankt."

Ik weet niet zeker of dat hen zou kunnen overtuigen, maar zijn optreden in seizoen 2 van After Life won zeker het publiek en is zeker een nominatie waard. Voor nu kun je seizoen 2 van After Life nog steeds op Netflix bekijken en zelf beslissen of hij het moet krijgen.

Aanbevolen: