Lily Collins deelt Emily's reactie op 'Emily In Paris' wordt vernieuwd

Inhoudsopgave:

Lily Collins deelt Emily's reactie op 'Emily In Paris' wordt vernieuwd
Lily Collins deelt Emily's reactie op 'Emily In Paris' wordt vernieuwd
Anonim

'Emily in Paris' is met nog eens twee seizoenen verlengd op Netflix, waardoor kijkers iets langer kunnen genieten van haten.

De serie met in de hoofdrol Lily Collins als de titulaire marketingmanager die de Franse hoofdstad stormenderhand verovert en betrokken raakt bij allerlei soorten drama, heeft onlangs zijn tweede seizoen debuteerde. Op 10 januari kondigde Netflix aan dat de show van maker Darren Star nog twee keer zal terugkeren, en Collins zelf ging naar Instagram om haar reactie te delen… en die van haar personage Emily.

Lily Collins viert dat 'Emily In Paris' voor twee seizoenen wordt verlengd

Collins deelde foto's van zichzelf in een heel toepasselijke outfit: een t-shirt met een foto van zichzelf in karakter als Emily terwijl ze een selfie maakt met de Tour Eiffel op de achtergrond vanaf het balkon van haar appartement, zoals men doet.

"Vroeg wakker om je HEEL spannend nieuws te geven… @emilyinparis is terug voor seizoen 3… EN wacht erop, seizoen 4!!!!!" Collins schreef in het bijschrift.

De actrice deelde ook Emily's reactie op de serie die wordt vernieuwd, en het klinkt precies als iets dat Em Cooper zou doen.

"Ik kan niet zeggen of Emily deze aankondigingsoutfit leuk of hatelijk zou vinden, maar ze zou hoe dan ook schreeuwen, " vertelde Collins.

"Ik hou echt van jullie allemaal, heel erg bedankt voor de ongelooflijke steun. Ik kan echt niet wachten op meer. Merci Beaucoup!!…" zei ze uiteindelijk.

Wat is er met Emily gebeurd in seizoen twee?

Beschouw dit als je spoilerwaarschuwing voor seizoen twee van 'Emily in Paris', want we zullen de plotpunten in detail bespreken.

In het tweede seizoen moet Emily worstelen met de gevolgen van haar gepassioneerde nacht met chef-kok Gabriel (Lucas Bravo), een affaire die plaatsvond achter de rug van zijn ex-vriendin Camille (Camille Razat).

Als Camille er onvermijdelijk achter komt, vinden zij en Emily het moeilijk om de boel weer op de rit te krijgen en een deal te sluiten: geen van hen zal proberen om met Gabriel in contact te komen. Dit mislukt natuurlijk wanneer Camille en Gabriel aan het einde van het seizoen weer bij elkaar komen en zelfs gaan samenwonen.

Ondertussen begint Emily een Engelse jongen uit haar Franse klas te ontmoeten, Alfie (Lucien Laviscount). Wanneer hij teruggaat naar Londen en een heel eind wil gaan, accepteert Emily eerst, maar besluit dan haar liefde voor Gabriel te bekennen, om er vervolgens achter te komen dat hij en Camille nu samenwonen.

Professioneel gesproken (en dit is misschien wel de meest interessante wending van het seizoen), moet Emily een moeilijke beslissing nemen wanneer haar Franse baas Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) en haar Amerikaanse mentor Madeline (Kate Walsh) botsen. Zal ze bij Sylvie's nieuwe bedrijf gaan werken of bij haar firma in Chicago blijven? Fans hebben twee nieuwe hele seizoenen om uit te vinden.

'Emily in Paris' seizoen één en twee worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: