Ryan Reynolds deelt fanbrief voor Deadpool en zijn reactie die nooit is verzonden

Ryan Reynolds deelt fanbrief voor Deadpool en zijn reactie die nooit is verzonden
Ryan Reynolds deelt fanbrief voor Deadpool en zijn reactie die nooit is verzonden
Anonim

Ryan Reynolds' vertolking van Deadpool heeft hem miljoenen fans over de hele wereld opgeleverd. De acteur jaagde de rol jarenlang na: hij ging zelfs zo ver dat hij testbeelden van de film lekte om de steun van fans te verzamelen om de film te laten maken, en zijn duidelijke passie voor het personage en het verhaal heeft hem nog dierbaarder gemaakt voor stripboekfilms fans.

Reynolds staat er ook om bekend dat hij de tijd neemt om speciale dingen voor en met zijn fans te doen. Onlangs deelde de acteur zo'n uiting van liefde van fans op Twitter.

Het was een brief van Hunter, een fan die het schreef in de tijd dat Deadpool in 2016 in de bioscoop te zien was.

In de brief sprak Hunter zijn overvloedige lof uit voor de film van Reynolds en noemde hem een 'badass'.

Hij voegde later in de brief die hij schreef als onderdeel van zijn Engelse opdracht, ook een "brief toe aan iemand naar wie je opkijkt" en Reynolds was de persoon naar wie hij het meest opkeek.

Reynolds deelde ook zijn reactie in dezelfde post en onthulde dat zijn reactie Hunter vanwege een onvoorziene en ongelukkige reden nooit heeft bereikt.

In zijn reactie had Reynolds Hunter bedankt voor zijn vriendelijke woorden en beloofde hij ook dat hij zeker meer sequels zou maken, en dat hij er elke twee jaar een zou verwachten.

Hij maakte zelfs grapjes over Deadpool die afgezwakt was, en niet R-Rated, als het onderdeel was geweest van Disney's MCU, en schreef: "Kun je je voorstellen dat DP bij MCU bij Disney was? Hahahahahaha."

Hij speculeerde ook dat hij tijd zou kunnen doorbrengen met fans van Deadpool 3, die in 2020 zou uitkomen.

Helaas ging dat ook niet zoals Reynolds zei dat het zou gebeuren.

Deadpool 2 werd volgens zijn belofte in 2018 uitgebracht, maar toen Disney in 2019 20th Century Fox kocht, duwden ze Deadpool 3 op een laag pitje, met plannen om hem onderdeel te laten worden van de MCU. Denk dat Disney het laatst lachte, nietwaar. Reynolds?

De acteur deelde deze brief, niet alleen zodat Hunter eindelijk zijn antwoord kreeg, maar ook om de 5th verjaardag van Deadpool in de bioscoop te vieren.

De film werd alom geprezen en geliefd bij fans vanwege zijn trouw aan de stripavatar van Deadpool. Het aspect dat de meeste lof kreeg, was dat de film zijn R-rating behield, ook al dreigde het afnemende box office-opbrengsten, een gok die zijn vruchten afwierp: Deadpool verbrak de box office-records voor R-Rated-films die eerder waren uitgebracht, alleen overtroffen door Het Hoofdstuk 1 in 2017.

Momenteel heeft Deadpool 3 geen releasedatum, maar het is bevestigd dat zowel Marvel Studios als Reynolds zelf in ontwikkeling zijn.

Aanbevolen: