Wat komt er in seizoen 3 van 'American Gods'?

Inhoudsopgave:

Wat komt er in seizoen 3 van 'American Gods'?
Wat komt er in seizoen 3 van 'American Gods'?
Anonim

Na de première van seizoen drie van American Gods zijn er veel ballen in de lucht. Shadow Moon (Ricky Whittle) heeft een jachtgeweer op zijn achterhoofd gericht, en het is niet te voorspellen wat er zal gebeuren als iemand de zoon van een godheid neerschiet.

Er komt ook een nieuwe oorlog op zijn kop. Zowel de nieuwe goden als de oude goden verzamelen hun krachten en doen wat ze kunnen om het voordeel te hebben in hun conflict. Een van die veroveringen is Bilquis (Yetede Badaki), die weigert zich bij een van beide partijen aan te sluiten. Tech Boy (Bruce Langley) heeft geprobeerd haar te overtuigen zich te verenigen met de nieuwe generatie, hoewel ze neutraal blijft.

Bovendien plaagde de première van seizoen drie verschillende andere subplots die we in de loop van het seizoen zullen zien verschijnen. Zo leek Laura Moon (Emily Browning) zichzelf op te offeren om Mad Sweeney (Pablo Schreiber) weer tot leven te wekken. Hoewel, afbeeldingen van de officiële trailer anders suggereren. Een zo'n glimp toont Moonwalking behoedzaam over een snelweg met een speer. En nog belangrijker, ze vertelt haar nieuwe metgezel dat ze op weg is om woensdag te vermoorden (Ian McShane). Dat is belangrijk omdat Laura in de roman met een soortgelijke speer een voorloper is van de climaxstrijd tussen de Nieuwe Goden en de Oude Goden.

Lakeside…Eindelijk

De voortdurende verkenning van Lakeside lijkt iets waar we in seizoen drie ook meer van zullen zien. Het stadje was een integraal onderdeel van Shadow's verhaal en het zal waarschijnlijk een terugkerend decor zijn voor meer scènes in het huidige seizoen.

In de roman is Lakeside de thuisbasis van verschillende personages die het ijzige stadje beschermen. Ze verwelkomen Shadow in de gemeenschap en beleven vervolgens een paar avonturen met de nieuwkomer. In één geval hielp de jonge godheid bij een zoektocht naar een vermist meisje. De televisieaanpassing zal vermoedelijk een soortgelijk pad volgen en ze introduceren als ondersteunende spelers voor Wednesday en Shadow. Natuurlijk zijn ze misschien niet zo prominent met de komende oorlog die een precedent heeft.

Oorlog is een groot thema dit seizoen, en het gevecht dat al twee seizoenen wordt geplaagd, komt eindelijk tot wasdom. Het zal enige tijd duren voordat de show de climax bereikt van de roman, hoewel de weg ernaartoe des te intrigerender is. Mr. World krijgt bijvoorbeeld een make-over op het pad naar het einde.

Mr. Wereld/Loki

In het juniorseizoen van de show worden twee nieuwe acteurs het gezicht van Mr. World. Pose-ster Dominque Jackson heeft al haar debuut gemaakt en met een nogal baanbrekend optreden. Om het snel samen te vatten, de actrice wordt doordrenkt van bloed nadat ze de kop van een van haar ongehoorzame bots tegen de tafel heeft geslagen. De scène zelf lijkt misschien niet zo indrukwekkend, maar in slow motion weergegeven, liet het een blijvende indruk achter.

Danny Trejo is de tweede acteur die op een gegeven moment ook de rol van Mr. World op zich zal nemen. Promo's voor seizoen drie plaagden Trejo's debuut, maar fans zullen hem waarschijnlijk pas in het laatste deel van seizoen drie zien. Misschien wordt hij het gezicht van Loki.

Voor het geval iemand het niet weet, Mr. World is eigenlijk een vermomming voor de God van Onheil, Loki. Hij houdt dit feit een geheim gedurende het grootste deel van de roman, praktisch tot aan de laatste hoofdstukken. De televisie-adaptatie heeft de grote onthulling nog niet getoond, maar misschien zal een nieuw gezicht Loki's komst benadrukken.

Ongeacht welke acteur de God of Mischief speelt, ze hebben dit seizoen een hoofdrol te spelen. Omdat Loki niet alleen de nieuwe goden leidt, hij is ook verantwoordelijk voor het doden van woensdag in de roman. Er is geen garantie dat het in de show op dezelfde manier zal verlopen, maar gezien de hoeveelheid grafisch geweld die wordt gebruikt, kunnen fans erop rekenen dat de All-Father aan zijn einde komt.

Aanbevolen: