Seizoen 3 van 'The Umbrella Academy' komt eraan, dit is wat er nieuw is

Inhoudsopgave:

Seizoen 3 van 'The Umbrella Academy' komt eraan, dit is wat er nieuw is
Seizoen 3 van 'The Umbrella Academy' komt eraan, dit is wat er nieuw is
Anonim

In februari 2019 bracht Netflix hun gloednieuwe 'superheld met een twist'-gebaseerde serie uit, The Umbrella Academy. De serie volgde een groep superkrachtige individuen die bij hun onnatuurlijke geboorte, die allemaal op dezelfde dag op hetzelfde moment plaatsvonden, werden geadopteerd door een excentrieke miljardair met een hoger plan voor hen. Tijdens hun opvoeding wordt de groep nieuwe broers en zussen getraind om misdaad te bestrijden onder de naam "The Umbrella Academy". Na de release werden kijkers van over de hele wereld gek op zowel de serie als de cast. Tussen fantheorieën, de cast met liefde overladen en zelfs de verjaardag van de Hargreeves zelf vieren, konden fans gewoon geen genoeg krijgen van de disfunctionele broers en zussen.

Seizoen 3 kan niet snel genoeg komen voor de enthousiaste kijkers van de show. Met de finale van seizoen 2 met de introductie van een gloednieuwe set van Hargreeves, "The Sparrow Academy", en de cast van de show die verschillende BTS-foto's van het nieuwe seizoen plaagt, staan fans meer dan ooit te popelen om zich bij zowel de oude als de nieuwe castleden te voegen in welke wereldbeëindigende dreiging ze het komende seizoen ook zullen tegenkomen. Laten we dus eens kijken naar alles wat we tot nu toe weten over het derde seizoen van The Umbrella Academy.

7 'The Umbrella Academy' Seizoen 3 Releasedatum en trailer

De laatste keer dat fans hun favoriete superkrachtige set disfunctionele broers en zussen zagen, was twee jaar geleden, in de zomer van 2020. Sindsdien wacht de fandom van de Umbrella Academy reikhalzend op het nieuws over wanneer specifiek de show zou terugkeren. Na een lange wachttijd van 2 jaar, gaf Netflix fans eindelijk waar ze voor hadden gepleit met de releasedatum van het komende seizoen. Tijdens de SXSW 2022, 11-20 maart, werd aangekondigd dat het derde seizoen van de show zou terugkeren op 22 juni 2022. Hoewel er nog geen officiële trailer van seizoen 3 is uitgebracht, kregen fans wel een exclusieve sneak peek waarin ze de broers en zussen van Hargreeves kunnen zien die klaar zijn om het op te nemen tegen hun Sparrow-tegenhangers.

6 The Main Seizoen 3 Plotline

Nieuw onthuld is ook de belangrijkste verhaallijn die fans gedurende seizoen 3 zullen volgen. Een artikel dat op 13 maart op de Netflix Tudum-website werd gepubliceerd, onthulde een aantal behoorlijk grote plotpunten van het komende seizoen en zelfs plaagde het grote kwaad van het seizoen. Het artikel begint met een korte samenvatting van seizoen 2 en herinnert de lezers eraan dat de laatste keer dat ze de broers en zussen van Hargreeves hadden gezien, ze met succes een catastrofale wereldbeëindigende apocalyps hadden voorkomen terwijl ze vastzaten in 1963, voordat ze terugkeerden naar hun eigen tijdlijn en erachter kwamen dat, in hun plaats, was een nieuwe reeks Hargreeves onder de naam de Sparrow Academy.

Het artikel plaagt vervolgens: Het navigeren door uitdagingen, verliezen en eigen verrassingen - en omgaan met een niet-geïdentificeerde destructieve entiteit die verwoesting aanricht in het universum - de paraplu's moeten de nieuwe familie van vader overtuigen om hen te helpen recht te zetten wat hun aankomst verkeerd gemaakt.”

5 Wie zijn de mussen?

Helemaal aan het einde van de laatste aflevering van seizoen 2 maakte het publiek heel kort kennis met de gloednieuwe set van Hargreeves, The Sparrow Academy. Onder leiding van een andere versie van Umbrella's eigen Ben, is de gloednieuwe groep beschreven door het Netflix Tudum-artikel als: "Ongeveer zo warm als een zee van ijsbergen."

Met Justin H. Min die terugkeert om de nieuwe Ben te spelen, zijn de andere castleden die toetreden tot de Sparrow Academy, Justin Cornwell als Marcus Hargreeves/Number One, Britne Oldford als Fei Hargreeves/Number Three, Jake Epstein als Alphonso Hargreeves /Number Four, Genesis Rodriguez als Sloane Hargreeves/Number Five, en Cazzie David als Jayme Hargreeves/Number Six.

4 Dit suggereert dat de personages van de 'Umbrella Academy' een reis terug in de tijd maken

Een recente foto geplaatst door Ethan Hwang, die Young Ben speelde in de eerste twee seizoenen van de show, toonde Min en hijzelf die samen poseerden onder het bijschrift: "Geweldig om je weer te zien. Ik heb je gemist." Er wordt gespeculeerd dat de foto een mogelijke terugkeer van de Young Umbrella Academy betekent, die op zijn beurt een aantal interessante flashbacks naar hun jeugd in seizoen 3 zou kunnen suggereren of misschien zelfs een ander tijdreisverhaal? Hoe dan ook, we zijn verheugd om erachter te komen!

3 Seizoen 3 zal de verhaallijn van de graphic novel niet zo goed volgen als de andere

Het lijkt erop dat seizoen 3 van The Umbrella Academy qua verhaallijn niet te veel zal afnemen van zijn graphic novel-voorganger. Tijdens een interview met Collider benadrukte Emmy Raver-Lampman, die Allison Hargreeves/Number Three in de serie portretteert, dit terwijl ze vermeldde hoe de show zijn eigen reis maakte, los van de graphic novels van Gerard Way.

De actrice verklaarde: "Ik denk ook dat de show op zich en de acteurs die in de show worden gebracht op dit moment een eigen leven leiden en onze eigen reis smeden. Dus we lopen naast de graphic novels," voordat we later toevoegen: "Dit derde seizoen doen we echt, echt ons eigen ding, en ik denk dat de show een aantal echt coole plots heeft gevonden om te volgen en te verkennen."

2 Dit is hoe seizoen 3 van 'The Umbrella Academy' zich verhoudt tot de vorige 2 seizoenen

Terwijl ze seizoen 3 vergeleek met de vorige, benadrukte Raver-Lampman ook hoe ze het gevoel had dat de show echt tot zijn recht was gekomen tijdens het derde seizoen, en verklaarde hoe ze echt vond dat het "zijn toon had gevonden".

Raver-Lampman verklaarde: "Ik denk dat onze show echt zijn toon heeft gevonden. Dat komt deels omdat we nu allemaal zo lang samen aan de show werken … We hebben allemaal het gevoel dat we nu voor deze personages spreken en hebben een dieper begrip van hen, en ook van het universum waarin ze bestaan. Ze voegde eraan toe: "Dit afgelopen seizoen, dit derde seizoen, hebben we ons echt in de Umbrella-wereld gevestigd. Het was echt spannend om te filmen, want het is op een bepaalde manier geruststellend als acteur als je terug kunt gaan en om de paar jaar dit personage opnieuw kunt onderzoeken, dat het nu als een tweede natuur is."

1 De officiële titellijst van de 'Umbrella Academy'-afleveringen

En tot slot nog een super spannende onthulling waar fans van konden genieten, was de release van de afleveringstitels van het volledige seizoen. Tijdens de Netflix Geekend Week 2021 in juni onthulde Steve Blackman, de showrunner van The Umbrella Academy, dat de afleveringen van seizoen 3 als zodanig de titels zouden krijgen: 3x01 "Meet the Family", 3x02 "World's Biggest Ball of Twine", 3x03 "Pocket Full of Lightning”, 3x04 "Kugelblitz", 3x05 "Kindest Cut", 3x06 "Goudsbloem", 3x07 "Auf Wiedersehen", 3x08 "Wedding aan het einde van de wereld", 3x09 "Six Bells" en 3x10 "Oblivion". Een artikel geschreven door TechRadar ging zelfs in detail en analyseerde wat deze titels zouden kunnen betekenen voor de verhaallijn.

Aanbevolen: