Lili Reinhart's 'Riverdale'-personage Betty Cooper heeft een verrassende nieuwe baan in seizoen 5

Inhoudsopgave:

Lili Reinhart's 'Riverdale'-personage Betty Cooper heeft een verrassende nieuwe baan in seizoen 5
Lili Reinhart's 'Riverdale'-personage Betty Cooper heeft een verrassende nieuwe baan in seizoen 5
Anonim

Maak je klaar om speciaal agent Betty Cooper te ontmoeten!

De serie nam een vreemde wending in seizoen 3, toen Betty en Jughead's broer Charles hen bezochten en zichzelf voorstelde als een FBI-agent, die de taak heeft om The Farm neer te halen.

Hij liet ook een grote bom vallen door te onthullen dat Alice Cooper niet echt de misleidende, gehersenspoelde groente was van een personage dat we ons voorstelden te zijn.

In feite is ze een FBI-informant!

Betty Cooper Om lid te worden van de FBI?

Lili Reinhart verscheen op The Late Show om met Stephen Colbert te praten over alles over Riverdale, haar poëzieboek Swimming Lessons, en deelde zelfs een prom-verhaal uit haar tienertijd.

Ri verdale seizoen 5 wordt naar verwachting het donkerste hoofdstuk van de show tot nu toe, en Lili Reinhart heeft iets gedeeld waar fans naar uit kunnen kijken! Ze onthulde ook dat Betty het komende seizoen een verrassende nieuwe baan zal hebben.

Betty Cooper lijkt in de voetsporen van haar moeder te zijn getreden, want zij gaat ook bij de FBI! De serie bevat een tijdsprong van zeven jaar, waarbij de personages geen tieners meer zullen zijn en er dringender zaken zullen zijn dan een spelletje Gryphons & Gargoyles.

Kijkend naar de betere kant van het vijfde seizoen, deelde de acteur dat ze opgewonden was om geen tiener meer te spelen. Betty is ook van haar favoriete hobby veranderd; detective spelen, met een professionele carrière.

Wees gerust, Betty zal nog steeds inbreken in huizen en honderden bestanden doorzoeken, maar deze keer alleen legaal.

"Mijn personage Betty Cooper werkt als stagiair bij de FBI, wat erg spannend is", vertelde ze aan Colbert.

Lili Reinhart dumpte prom voor de rode loper

In het komende seizoen gaan de bende (en hun ouders) naar het Riverdale High-bal, maar dit zal een primeur zijn voor de acteur.

Terugkijkend op de prom-aflevering van de show, vertelde Lili: "Ik begon helaas met online school toen ik 16 was, dus ik kon me concentreren [op acteren]."

"Ik zag al mijn vrienden van ver naar het bal gaan. Ik was er niet zo van streek over, want ik zei tegen mezelf dat ik genoeg kansen zou krijgen om mooie jurken op rode lopers te dragen."

"En gelukkig is dat gebeurd," zei ze glimlachend.

Aanbevolen: