Betty Cooper worstelt met PTSS in 'Riverdale' seizoen 5

Inhoudsopgave:

Betty Cooper worstelt met PTSS in 'Riverdale' seizoen 5
Betty Cooper worstelt met PTSS in 'Riverdale' seizoen 5
Anonim

De illustere acteercarrière van de Amerikaanse acteur Lili Reinhart wordt toegeschreven aan haar vertolking van Betty Cooper in Riverdale van The CW. Vier seizoenen lang speelde de 24-jarige acteur de rol van een tiener, maar de tijdsprongreeks van de show heeft haar gevolgd tot in de volwassenheid, terwijl Betty zich bij de FBI voegt.

Of haar carrièrebeslissing is om "Dark Betty" en haar "seriemoordenaar-genen" onder controle te houden, we zullen snel genoeg ontdekken!

Het is onduidelijk of Betty's romance op het scherm met Jughead Jones (Cole Sprouse) zal terugkeren… omdat de FBI-stagiair niet lijkt klaar te zijn voor een relatie… of iets anders.

In verschillende promotionele teasers die fans een glimp van seizoen 5 geven; Riverdale's donkerste hoofdstuk tot nu toe, Betty wordt gezien terwijl ze worstelt met PTSS nadat een missie echt, echt verkeerd is gegaan.

Betty Cooper is de moderne Clarice Starling

In een nieuwe teaser gedeeld door The CW, wordt Lili Reinhart gezien terwijl ze de opwindende nieuwe baan van haar Riverdale-personage bespreekt, en onthulde ze dat Betty hard haar best doet om verder te gaan met haar duistere verleden.

“Betty werkt bij de FBI, ze is nog steeds een stagiaire, maar ze werkt zich op”, zei Reinhart in de video.

"Je komt erachter dat Betty iets heel traumatisch heeft meegemaakt en het heeft haar tol geëist van haar geestelijke gezondheid, gezien haar PTSS."

In de teaservideo wordt Betty ontvoerd door een man met een kap, in een situatie die griezelig veel lijkt op The Silence of the Lambs. Betekent dit dat Betty Cooper de nieuwe Clarice Starling is?

De teaser suggereert dat Betty gedwongen was verlof op te nemen van haar werk, omdat haar therapeut onthulde dat ze niet veel had gedeeld over haar tijd in gevangenschap.

Betty kondigt aan dat ze klaar is om weer aan het werk te gaan, maar we moeten nog de details zien van haar angstaanjagende ontvoering en de tol die het van haar heeft geëist.

Reinhart vervolgde: "Je ziet haar worstelen met wat ze heeft doorgemaakt en probeert er doorheen te komen." De acteur vertelde ook dat fans Betty kunnen verwachten als "de sterke vrouw die ze is."

Riverdale seizoen 5 zou ook een relatie tussen Betty Cooper en Archie Andrews kunnen onderzoeken, aangezien Veronica nu getrouwd is en het gerucht gaat dat Jughead een vriendin heeft.

Aanbevolen: