Speelt Lili Reinhart blij Betty Cooper op 'Riverdale'?

Inhoudsopgave:

Speelt Lili Reinhart blij Betty Cooper op 'Riverdale'?
Speelt Lili Reinhart blij Betty Cooper op 'Riverdale'?
Anonim

Voor mensen die houden van tienerdrama, mysterie en de geliefde stripfiguren van Archie, wordt het niet veel beter dan Riverdale. Fans hebben hoge verwachtingen van seizoen vijf en volgen de cast ook graag op sociale media. De show ging meteen van start.

Lili Reinhart is beroemd geworden door haar vertolking van Betty Cooper, en of ze nu het bewustzijn van de geestelijke gezondheid vergroot of haar poëziebundel Swimming Lessons uitbrengt, de ster heeft een enorme fanbase.

Reinhart is heel eerlijk in interviews, en dat heeft ertoe geleid dat mensen zich afvragen of ze het leuk vindt om Betty Cooper op Riverdale te spelen. Laten we eens kijken.

Heeft Lili een hekel aan de show?

Lili Reinhart heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen en ze ziet eruit als Betty en brengt veel kwetsbaarheid en emotioneel hart in de rol.

De COVID-19-pandemie heeft Hollywood getroffen, aangezien veel shows en films de productie moesten stopzetten in 2020. Weer aan het werk gaan betekende het volgen van gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

In september 2020 vertelde Lili Reinhart aan Nylon magazine dat ze zich 'als een gevangene' voelde. Volgens Insider.com vertelde ze hoe het was om weer op de set te staan. Ze zei: "Ik voel me echt een gevangene die weer aan het werk gaat omdat ik Canada niet kan verlaten. Dat voelt niet goed. Je kunt niet naar huis gaan voor Thanksgiving, je kunt je familie niet bezoeken. Niemand kan je komen bezoeken tenzij ze gaan twee weken in quarantaine."

Hierdoor vroegen mensen zich af of ze echt gelukkig was met de hoofdrol in de show, en mensen spraken veel over dit interview.

Volgens Insider.com twitterde Reinhart dat mensen niet begrepen wat ze bedoelde. Ze zei: "Ik vind het geweldig als mijn woorden weer uit hun verband worden gehaald. Ik klaag niet dat ik weer aan het werk ga, ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik een baan heb. Ik ben verdrietig dat ik mijn familie niet kan zien maandenlang door reisbeperkingen." Ze zei ook "laat me met rust" en dat mensen haar afschilderen als iemand die heel boos is omdat ze regelmatig voor zichzelf moet opkomen.

Wat Lili heeft gezegd over 'Riverdale'

Hoewel het niet lijkt alsof Lili Reinhart een hekel heeft aan de hoofdrol in Riverdale, is ze zeker heel open over haar deelname aan de show, en haar fans waarderen haar openhartigheid.

In juni 2020 maakte Reinhart grapjes over hoe gek sommige complotten op Riverdale zijn. Volgens Us Weekly zei ze op een Instagram-verhaal: Ik liet mijn costar een klein stukje van Riverdale's seizoen 3-finale zien. “Zijn reactie was: ‘Ik kan me niet eens voorstellen wat er in deze show gebeurt. Ik dacht dat het in de echte wereld plaatsvond.’ LOL.”

Het beroemde leven

Hoewel Lili Reinhart nooit heeft gezegd dat ze Riverdale niet mag of dat ze ongelukkig is, is ze wel open geweest over het feit dat ze er niet van hield om zo beroemd te zijn.

In een interview met W Magazine deelde Reinhart dat ze als kind begon met modellenwerk en acteren. Ze woonde in Cleveland en haar moeder reed haar naar audities in New York City.

Reinhart deelde dat mensen denken dat ze super close met haar zijn omdat ze haar in het tv-programma hebben gezien. Ze legde uit: "Fans hebben het gevoel dat ze weten wie we zijn. En ze hebben het recht om ons aan te raken of ons persoonlijke vragen te stellen, die mensen hebben. Je zou nooit naar een vreemde lopen en ze knuffelen. Je zou nooit naar een vreemde toe lopen en vraag ze met wie ze aan het daten zijn… Maar als mensen komen en om foto's vragen, is dat natuurlijk zo."

In december 2018 zei Reinhart dat ze introvert is in een interview met Marie Claire UK. Ze zei dat ze nooit had verwacht voor een groot publiek te spreken, zoals ze heeft gedaan op Comic-Con, en dat de andere co-sterren "me uit mijn schulp hebben gehaald".

Ook in 2018 zei Reinhart dat alleen omdat ze bekend was, niet betekende dat ze publiekelijk wilde praten over het daten van Cole Sprouse, die Jughead Jones speelt in Riverdale. Ze zei: "Ik vind het niet oké om over mijn relatie te praten. Ik ga je mijn liefdesverhaal niet vertellen. Dat is nu gewoon niet gepast."

De actrice zei ook dat beroemd worden niet het doel was, en ze legde uit: "Ik ben gewoon een artiest." Het lijkt absoluut alsof ze een geweldig, stevig hoofd op haar schouders heeft.

Fans zijn dol op Lili Reinhart omdat ze Betty Cooper op Riverdale geweldig uitbeeldt, maar ze is ook bereid om eerlijk te zijn over de nadelen van roem. Ze speelde onlangs in een aantal interessante projecten, zoals de film Chemical Hearts uit 2020. Het zal spannend zijn om te zien waar haar carrière haar de volgende keer brengt.

Aanbevolen: