Dit is de nieuwe baan van Jughead Jones in seizoen 5 van 'Riverdale

Inhoudsopgave:

Dit is de nieuwe baan van Jughead Jones in seizoen 5 van 'Riverdale
Dit is de nieuwe baan van Jughead Jones in seizoen 5 van 'Riverdale
Anonim

Net als je denkt dat deze show onmogelijk nog vreemder kan worden, wordt Forsythe Pendleton Jones III aangenomen als leraar. De schrijver werd bendeleider, weer schrijver en nu leraar Engels, bracht zijn tienerjaren overal door, behalve op school, en op de een of andere manier heeft hij zijn weg daar weer terug gevonden.

Jughead geeft les op Riverdale High

Hoewel de tijdsprong-aflevering al lang in première gaat, leren we nog steeds over de volwassen versies van de favoriete Riverdale-personages van fans. We weten wel dat Archie bij het leger is gekomen, Betty werkt als stagiair bij de FBI… en die twee zijn een beetje een item.

Veronica is een aspirant-sportagente, maar ze lijkt ook een gevangengenomen echtgenote te zijn, en Jughead Jones, nou ja, hij is een leraar Engels.

In een nieuwe still die wordt gedeeld door Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, wordt Jughead (gespeeld door Cole Sprouse) gezien in een les op Riverdale High, de middelbare school die hij bezocht toen hij opgroeide.

"Leraren waren niet zo toen ik op de middelbare school zat. (Was het maar…) De bende gaat TERUG NAAR SCHOOL in de geheel nieuwe Riverdale van deze week…", schreef Aguirre-Sacasa naast de foto, voorafgaand aan dit aflevering van de week.

Jugheads nieuwe baan lijkt fans te hebben verrast, maar ze zijn er nog niet allemaal van slag over.

"KIND VAN EXCITEDDDD OM DIT HELE LERAAR DING TE ZIEN" gedeeld @jonesrvds

"Cole's optreden als volwassen Jughead is geweldig!" zei @klein_tigger.

"Alles wat je doet is hem pijn doen. Ik ben geschokt dat Cole je show nog niet heeft verlaten.." gedeeld @natsbanner, verwijzend naar de chaos waar Jughead's personage deel van uitmaakt sinds seizoen 4.

Hij was bijna vermoord, zijn vriendin bedroog hem… en toen hadden zijn vrienden het te druk om met hem om te gaan. Jughead heeft een moeilijke tijd doorgemaakt en zijn writer's block helpt niet echt.

Nadat ze ontdekten dat Jughead een gepubliceerde schrijver was in seizoen 5, hoopten Riverdale-enthousiastelingen dat het personage eindelijk zijn talent zou omarmen en het enige zou doen waar hij het beste in is: schrijven.

Maar het lijkt erop dat zijn professionele carrière een pauze zal nemen wanneer de bende samenkomt om tegen Hiram Lodge te vechten, voor wat de honderdste keer lijkt te zijn.

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand van Lodge kan winnen, maar we zullen snel meer weten!

Aanbevolen: