Hier is hoe Ellen DeGeneres de baby van Justin Timberlake gebruikte om fans naar haar show te lokken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Ellen DeGeneres de baby van Justin Timberlake gebruikte om fans naar haar show te lokken
Hier is hoe Ellen DeGeneres de baby van Justin Timberlake gebruikte om fans naar haar show te lokken
Anonim

Ellen DeGeneres stond in 2020 voor grote uitdagingen, nadat beschuldigingen van haar slechtgehumeurde aard naar boven kwamen en zich als een lopend vuurtje via verschillende mediakanalen verspreidden. Een tijdje leek het erop dat ze nooit in staat zou zijn om de geruchten van zich af te schudden en terug te komen. Ellen gebruikte veel tactieken om zichzelf te verlossen aan haar fans, maar er was geen grote beweging om te suggereren dat The Ellen Show een van zijn verloren supporters zou terugwinnen.

Na het inschakelen van topberoemdheden om actueel te blijven, en na enkele mislukte pogingen om alternatieve gesprekken met fans te genereren, lijkt Ellen DeGeneres een manier te hebben gevonden om opnieuw meer fans aan te trekken, en ze hangt haar succes af van een baby! Ellen deed een beroep op haar oude vriend, Justin Timberlake, om binnen te komen voor wat een schijnbare redding lijkt te zijn, en schonk de goederen op zijn pasgeboren baby.

Ellen DeGeneres gebruikte net een baby voor aandacht

Justin Timberlake heeft de afgelopen maanden het grootste deel van zijn privéleven zo privé mogelijk gehouden, vooral na zijn debacle met Alisha Wainwright. Nu hij en Jessica Biel hun huwelijk hebben opgelapt en zelfs nog een kind hebben gekregen, is er heel weinig informatie over zijn baby die in de publieke sfeer is vrijgegeven.

Dat veranderde allemaal toen Ellen DeGeneres dit gebruikte als een kans om kijkers aan te trekken en weer wat positieve buzz rond haar naam te genereren. In plaats van alleen te posten over het feit dat ze Justin Timberlake heeft geïnterviewd, richtte Ellen haar campagne rond de exploitatie van de naam van de baby. Haar tweet luidde; "@JTimberlake heeft me de naam van zijn nieuwe baby verteld! Mis het volledige interview van mijn show morgen niet."

Justin Timberlake komt binnen voor een redding

Door de nadruk te leggen op de onthulling van de naam van de baby, wordt duidelijk dat dit een aandachtstrekker van Ellen was, terwijl ze zich inspant om meer fans te krijgen en meer kijkers naar haar show te trekken. Een normale beoordeling van de situatie zou zijn dat twee vrienden een gesprek hadden waarin de naam van een baby werd onthuld… naar een talkshow op tv. Voor degenen die het moeten weten, hij noemde zijn zoon Phineas.

Een pluim voor Justin Timberlake, die weet hoe het is om down en out te zijn, en hoe moeilijk het is om publieke controle en een afnemende fanbase onder ogen te zien. Door de naam van zijn zoon aan zijn vriend te onthullen ten behoeve van haar show, heeft hij misschien net zijn eerste goede daad voor 2021 gedaan.

Aanbevolen: