Koninklijke fans vinden dat Meghan haar baby naar haar moeder had moeten noemen

Koninklijke fans vinden dat Meghan haar baby naar haar moeder had moeten noemen
Koninklijke fans vinden dat Meghan haar baby naar haar moeder had moeten noemen
Anonim

Meghan Markle en prins Harry brachten hulde aan zowel de koningin als prinses Diana met de naam van hun dochter.

Maar hoe zit het met de moeder van de hertogin, Doria Ragland?

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor werd geboren op vrijdag 4 juni om 11.40 uur in het Santa Barbara Cottage Hospital in Californië.

Sommige fans hebben gesuggereerd dat de naam Lili ook een speciale betekenis heeft voor Meghan en Doria. Meghan's bijnaam uit haar kindertijd was "Bloem" - een naam die haar moeder haar had gegeven.

Meghan Markle Vader Thomas Markle
Meghan Markle Vader Thomas Markle

In een blogpost op haar inmiddels ter ziele gegane lifestyle-site, The Tig, deelde Meghan haar bijnamen en schreef: "Meg, MM, M&M en Flower (die mijn moeder me al sinds ik klein was)" meldde Mensen.

Maar sommige commentatoren op sociale media waren niet overtuigd - en vonden dat Lillibet het ook verdiende om naar Doria genoemd te worden.

"Verdrietig, ze heeft haar vader in de steek gelaten en nu haar moeder. Ze had haar dochter Lili Doria Diana kunnen noemen…", luidde een duistere opmerking.

2018-royal-wedding-doria-ragland
2018-royal-wedding-doria-ragland

"Ze proberen de koninklijke familie aan zich te binden om er zoveel mogelijk geld aan te verdienen. Arm kind. Haar arme moeder was de enige van Meghan's familie op de bruiloft en heeft haar de hele tijd gesteund", voegde een ander eraan toe.

"Megan moest daar echt naar grijpen. Het is gewetenloos om je dochtertje te vernoemen naar twee vrouwen, van wie je er één niet eens kende, en je eigen moeder volledig weg te laten. Het is zo verdomd duidelijk dat Megan denkt dat die kant van de familie niets is omdat ze niet koninklijk en rijk zijn en al dat goede spul, " merkte een derde duister op.

Meghan Markle Mom 1 Doria
Meghan Markle Mom 1 Doria

Het is duidelijk dat de koningin door prins Harry werd geïnformeerd dat haar achterkleinkind ter ere van haar zou worden genoemd voorafgaand aan hun officiële aankondiging.

Toen de koningin een klein meisje was, kon ze haar eigen naam Elizabeth niet uitspreken - in plaats daarvan zei ze 'Lilibet'. De bijnaam bleef hangen, en haar overleden opa, vader en echtgenoot noemden haar allemaal de naam.

moeder van doria-meghan-markle
moeder van doria-meghan-markle

De dochter van Harry en Meghan zal bekend staan als Lili Diana - naar haar overleden grootmoeder - die volgende maand 60 zou zijn geworden.

De hertog en hertogin van Sussex kondigden op hun website aan: "Op 4 juni werden we gezegend met de komst van onze dochter, Lili."

"Ze is meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen, en we blijven dankbaar voor de liefde en gebeden die we van over de hele wereld hebben gevoeld. Bedankt voor je voortdurende vriendelijkheid en steun tijdens deze zeer speciale tijd voor onze familie."

Aanbevolen: