Hier is waarom het voormalige huishoudpersoneel van Ellen DeGeneres haar ontslaat

Inhoudsopgave:

Hier is waarom het voormalige huishoudpersoneel van Ellen DeGeneres haar ontslaat
Hier is waarom het voormalige huishoudpersoneel van Ellen DeGeneres haar ontslaat
Anonim

2020 is voor niemand, waar dan ook, een geweldig jaar geweest. Maar voor Ellen DeGeneres was het een ramp van enorme proporties. Een jaar geleden was ze de lieveling van de talkshowwereld, met hoge kijkcijfers. Ze was een melkkoe. Iedereen hield van de lachende, charmante Ellen DeGeneres.

In maart trof iets de fan, toen haar showpersoneel haar op sociale media veroordeelde als "gemeen" en de werkomgeving van haar show als "giftig".

Daarvan bijgekomen, werd haar show ook getroffen door beschuldigingen van racisme. En toen begonnen sommige medewerkers hun handen in de lucht te steken en zeiden dat een aantal senior productiemedewerkers andere personeelsleden 'beerten'. Er was zelfs sprake van dat de show zou worden geannuleerd.

Heck, er was sprake van het annuleren van superrijke Ellen DeGeneres. Dus, wat is het nieuwste in de saga? Welnu, sommige senior productiemedewerkers zijn ontslagen en Ellen is met tranen in de ogen op tv gegaan met excuses.

En nu zijn mensen die aan haar huishoudelijk personeel hebben gewerkt naar voren gekomen en zeggen dat Ellen 'gemeen', dictatoriaal en stiekem thuis is.

Dus, wat is het dieptepunt van Ellens huiselijke sfeer? Het zal je choqueren. Maar misschien ook niet.

Militaire stijl Bootcamp

The Daily Mail heeft gemeld dat een voormalige huishoudster hen vertelde dat Ellen haar huishouden leidde "als een militaire trainingskamp". Ze zei ook dat huishoudelijk personeel zelden langer dan een paar maanden meegaat.

Het voormalige personeelslid beweerde ook dat Ellen bevelen zou blaffen en tekeer zou gaan over zelfs de kleinste fout of omissie. Ze zei: Ellen was de slechtste persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Ze vindt het leuk om mensen te ontslaan… Ze behandelde je alsof je niets was.' Klinkt dat bekend? We hebben het allemaal al eerder gehoord, nietwaar?

De voormalige werknemer gebruikte woorden als 'marteling' en 'kwelling' bij het beschrijven van Ellens behandeling van het personeel in haar herenhuis in Californië. En er werd van je verwacht dat je het aannam en hoopte dat je niet zou worden ontslagen.

Vallen leggen: jaag op de lucifers

Er zijn ook verhalen over Ellen die "vallen legt" voordat ze het huis verliet om naar haar werk te gaan. Volgens een voormalige werknemer zou DeGeneres overal in haar enorme landhuis lucifers verstoppen om te controleren of de schoonmakers haar huis grondig schoonmaakten en afstoffen.

Een team heeft een spel gemaakt van "laten we eens kijken hoeveel lucifers we kunnen vinden". En wee je als je er een of twee hebt gemist. Het was voor Ellen het bewijs dat je die plek niet had schoongemaakt of afgestoft. Als je er een hebt gemist, kun je erop rekenen dat Ellen een uit de hand gelopen tirade in jouw richting gooit

Een medewerker zei: "Op een dag vond het personeel er acht, allemaal op vreemde plaatsen. De rest van de dag werd een race om ze allemaal te vinden voordat ze iemand ontsloeg." De Daily Mail meldde dat de voormalige werknemer zei dat het een opluchting was toen ze na een paar maanden werd ontslagen.

Dat is allemaal behoorlijk slecht. Maar het komt overeen met het soort verhalen dat uit de kantoren van haar show kwam.

Dagelijks kreeg haar huishoudelijk personeel een lijst met 'kleine problemen', waaronder het gebruik van de verkeerde kom om eten in te serveren en niet om haar latte op te schuimen zoals ze het wilde. Je zou letterlijk ontslagen kunnen worden voor een latte die net zo was opgeschuimd.

Werklieden geven haar een ruime ligplaats

Een aannemer die een terras aan het bouwen was voor Ellen heeft een triest verhaal te vertellen. Ze vond fouten in alles wat hij deed en berispte hem op het bedrag dat hij kreeg. Bewakers en andere aannemers zijn begonnen te weigeren voor haar te werken, velen zeggen dat de "wees aardig voor elkaar" Ellen die je op de show ziet, verandert in een karperende demon als je voor haar werkt in welke hoedanigheid dan ook. Een voormalige lijfwacht heeft herhaaldelijk het verhaal verteld dat ze ronduit weigerde met hem te praten, omdat ze zei dat het vernederend was. Ze behandelde hem als "vuil", heeft hij gezegd.

Als er iets is, zeggen voormalige contractanten en stafleden dat ze thuis erger is dan op haar werk! Een van hen zei: "Zodat alles wat er op het werk over haar is gezegd, je je kunt voorstellen hoe vreselijk Ellen thuis zal zijn als ze niet op haar hoede is."

Ellen deed alsof de "giftige" werkomgeving van haar show de schuld was van verschillende senior producers die werden ontslagen. Naar haar mening was haar enige fout geweest dat ze zich niet bewust was van wat er aan de hand was.

WarnerMedia ontsloeg 3 producers en Ellen maakte een betraand tv-optreden. Medewerkers van haar show en die in haar huis werken weten wel beter. Ze noemen Ellen "de gemeenste persoon die leeft". Velen zeggen dat de 3 ontslagen producenten tot zondebokken zijn gemaakt om Ellens huid te redden.

Portia is de goede agent

Het lijkt erop dat Ellens vrouw Portia de Rossi aardiger en minder veeleisend is dan Ellen. Maar ze heeft de neiging om Ellen de show te laten runnen. Ze maken af en toe ruzie over huishoudelijke problemen en de huishoudelijke hulp weet Ellen uit de buurt te houden als zij en Portia ruzie hebben.

Als alle horrorverhalen waar zijn, waarom heeft het dan zo lang geduurd voordat het allemaal naar buiten kwam? Welnu, WarnerMedia beschouwt Ellen als een grote geldschieter. Voor een deel hebben ze haar beschermd. En het personeel, zowel thuis als op het werk, durfde niet te spreken uit angst hun baan te verliezen. Maar toen de verhalen eenmaal uit waren, gingen ze viraal … snel. En nu is de eens lachende Ellen in de verdediging, zowel op het thuisfront als op het werk. Sommigen zeggen dat het tijd wordt.

Aanbevolen: