Waarom het volgende DC-project van James Gunn waarschijnlijk een vervolg is

Inhoudsopgave:

Waarom het volgende DC-project van James Gunn waarschijnlijk een vervolg is
Waarom het volgende DC-project van James Gunn waarschijnlijk een vervolg is
Anonim

Een paar jaar geleden hadden fans nooit gedacht dat James Gunn een van de meest gewilde regisseurs voor superheldenprojecten zou zijn. Hij maakte een matige indruk op een breder publiek met Guardians of the Galaxy Vol. 1, die hem op het perfecte traject leek te sturen. Maar nadat tweets uit het verleden van Gunn aan het licht kwamen, kreeg zijn carrière een schot in de roos.

Het goede nieuws is dat Gunn sindsdien een verrassende carrière-revival heeft gehad. Warner Bros. schakelde zijn talenten in voor The Suicide Squad, een soort sidequel die het best goed deed ondanks dat er geen volledige bioscooprelease was. Het opnieuw uitgevonden DC-pand beleefde een dubbele première op HBO Max en geselecteerde bioscopen, met wat uitstel.

Hoewel de resultaten wisselend waren, was de studio zo gecharmeerd van Gunn dat ze hem rekruteerden voor een spin-off van Peacemaker. Die serie werd in juli gefilmd en bevindt zich vermoedelijk in de postproductie op dit moment. Hoe dan ook, Peacemaker ligt op schema voor een debuut in januari 2022 op HBO Max.

Nog een DC-project voor James Gunn

Achter de schermen op de set van The Suicide Squad
Achter de schermen op de set van The Suicide Squad

Verrassend genoeg zal de spin-off van Suicide Squad niet het enige DC-project zijn dat Gunn leidt. Volgens de man zelf in een tweet die op zijn officiële pagina is geplaatst, bevestigde Gunn dat hij nog een stripboekeigenschap ontwikkelt voor Warner Bros. Hij heeft niet gespecificeerd wat het zal zijn, maar fans hoeven niet na te denken te hard.

Kijkend naar de reacties van fans, positieve recensies en algemene consensus, was The Suicide Squad een enorm succes voor Gunn en de studio. De film was zo geweldig dat een spin-off serie groen licht kreeg. En bovendien lanceerde Warner Bros. het project voordat TSS zelfs debuteerde op HBO Max.

Wat dat ons vertelt, is dat de studio Gunn waarschijnlijk terug wil voor meer van hetzelfde. Het adagium is tenslotte "als het niet kapot is, repareer het dan niet", wat waarschijnlijk is hoe WB over het werk van Gunn denkt. Hij leverde een succesvolle stripfilm die fout had kunnen gaan als Warner Bros. de teugels aan een andere regisseur had gegeven, dus het is niet meer dan redelijk om aan te nemen dat een vervolg is waar het bedrijf en de gedachten van Gunn zijn.

Logisch gezien heeft Warner Bros. ook een degelijk vervolg nodig om aan de top te blijven. Er zijn in het oog springende problemen met Wonder Woman 1984, Birds of Prey slaagde er niet in om het doel te bereiken, net als Justice League, en het is niet te voorspellen hoe het publiek zal reageren op The Flash of Aquaman 2.

Weten dat de studio niet veel heeft geproduceerd om over te praten, is het perfecte moment om vast te houden aan iemand die weet wat ze doen: James Gunn. Hij gaf fans wat ze wilden in TSS en nog wat. Bovendien lijkt het helpen van een vervolg een gegeven.

'The Suicide Squad 3' opgezet

Zelfmoordploeg 2 favorieten
Zelfmoordploeg 2 favorieten

Een andere reden waarom Gunn een vervolg op Suicide Squad regisseert, logisch is, heeft te maken met de vorige film. Het complot werd definitief afgesloten met de ploeg die feitelijk onder de controle van Amanda Waller vandaan kwam, maar dat zal niet lang meer duren. Iedereen die iets weet over de koelbloedige Amanda Waller, begrijpt dat ze bij de eerste kans op jacht zal gaan naar de ontsnapte gevangenen. Bloodsport heeft chantage boven haar hoofd hangen, wat hem enige bescherming biedt. Natuurlijk, als Waller de gestolen gegevens terugkrijgt, kan ze de resterende teamleden opsporen: Bloodsport, Harley Quinn, Ratcatcher 2, King Shark en Weasel. De laatste is technisch gezien geen lid van de brigade van Bloodsport, hoewel overleven een doelwit op zijn rug plaatst zodra Waller beseft dat hij nog leeft.

Desalniettemin zou de bende die moord probeert te ontwijken een perfecte overgang zijn naar hun volgende leuke avontuur. Wie weet wat voor grappen Gunn voor hem in petto heeft, maar als hij aan een vervolg op TSS werkt, zal het waarschijnlijk net zo vermakelijk zijn als zijn andere films.

The Suicide Squad wordt momenteel gestreamd op HBO Max. Peacemaker staat gepland voor een release in januari 2022.

Aanbevolen: