Hier is het duurste dat eigendom is van de 'Bling Empire'-vrouwen

Inhoudsopgave:

Hier is het duurste dat eigendom is van de 'Bling Empire'-vrouwen
Hier is het duurste dat eigendom is van de 'Bling Empire'-vrouwen
Anonim

Reality-televisiefans zijn verwikkeld in de Bling Empire-bubbel, een achtdelige serie die de levens volgt van rijke Aziatisch-Amerikaanse influencers, miljonairs en miljardairs in de stad Los Angeles.

Of Bling Empire nu voor een tweede seizoen wordt verlengd of niet, de sterren in de show hebben ervoor gezorgd dat we genoeg hebben om over te praten, zelfs als we ze niet meer op het kleine scherm zien. In een nieuwe video met Netflix maakten de vrouwen van de serie van de gelegenheid gebruik om te vertellen over hun meest waardevolle bezittingen. Van kronen en tiara's tot extravagant geprijsde gele diamanten, er gebeurt hier veel.

De vrouwen praten over hun eigen bling

Het enige teleurstellende aan de video is dat Anna Shay, de favoriete miljardair-erfgename van internet, nergens te bekennen was. Kelly Mi Li, Christine Chiu en Cherie Chan praatten om de beurt over het duurste ding dat ze bezaten, en er waren enkele zeer interessante antwoorden.

Voor Kelly Mi Li is het niet iets dat ze bezit, maar in de nabije toekomst hoopt. "Ik wil deze gele diamanten ring kopen die ik echt mooi vind." Toen Kelly werd gevraagd hoeveel het kostte, zei ze "zevenhonderdduizend dollar". Oeps.

Christine Chiu had een bizarre reactie. De socialite van Beverly Hills praat met de snelheid van het licht over mode en laat merknamen vallen in een informeel gesprek, dus we verwachtten iets te horen over Louis Vuitton-juwelen of iets dergelijks.

Integendeel, Christine zei dat haar zoon, Baby G, het duurste was dat ze bezat. De gastheren suggereerden dat Baby G "een miljoen waard zou zijn", maar Christine zei: "Hij was een miljoen toen hij een embryo was."

Cherie Chan gaf toe dat haar moeder haar "veel sieraden" en "enkele robijnen die echt zeldzaam zijn" heeft achtergelaten.

"Ik kan er niet eens een prijs op plakken. Ik zou zeggen dat het onbetaalbaar is," zei ze.

Christine en Cherie droegen tijdens de show kronen en tiara's en deelden wat wijsheid over tiara-etiquette. Cherie zei dat ze samen met haar dochter Jadore tiara's droeg "in huis tijdens Covid".

Christine onthulde verrassend dat ze was overgehaald om ze te dragen door de productie in de laatste aflevering, maar heeft een privécollectie waar ze graag naar kijkt.

Aanbevolen: