Het leven van de cast van 'Bling Empire' vóór Netflix

Inhoudsopgave:

Het leven van de cast van 'Bling Empire' vóór Netflix
Het leven van de cast van 'Bling Empire' vóór Netflix
Anonim

Fans over de hele wereld zijn enorm geïnteresseerd in hoe beroemdheden hun weelderige leven leiden. Dat blijkt uit de successhows zoals Keeping Up with the Kardashians hebben gehad in de entrainment-industrie. Met 20 seizoenen nu is het duidelijk dat de spraakmakende mensen in de samenleving invloed hebben op mensen wanneer ze inzichten over hun persoonlijke leven delen.

Netflix maakte de inhoud wat pittiger met de introductie van de op Azië gerichte show, Bling Empire, die de flamboyante levensstijl van de in LA gevestigde sterren met roots uit verschillende delen van Azië uitzond. Met een goede ontvangst van Netflix's streamingplatform, heeft het publiek goed opgemerkt dat sommige castleden enorme fortuinen hadden vergaard met hun bedrijf lang voordat Bling Empire plaatsvond.

Interessant is dat anderen zoals Kevin Kreider geen grote aanhang of een rijk leven hadden. In feite is zijn leven in dat ene seizoen veranderd, en met seizoen 2 op komst, kunnen we alleen maar verwachten dat hij er financieel zelfs beter voor staat. De grote vraag die veel fans stellen is, hoe was het leven van de castleden voordat ze auditie deden voor de serie.

8 Jamie Xie

Ondanks dat Jamie Xie een van de jongste sterren in de show is, is ze momenteel een van de rijkste leden. Net op 22-jarige leeftijd heeft Xie haar weg gevonden naar een van de topmodellen in de branche. Ze is geboren uit een miljardairvader, Ken Xie, een cyberbeveiligingstechnoloog.

Voordat ze haar eigen geld begon te verdienen, gebruikte Xie graag het fortuin van haar ouders om te winkelen en haar merk te laten groeien. Nu kan ze meer dan genoeg verdienen, niet alleen om haar leven te financieren, maar ook om in een weelderige stijl te leven.

7 Kim Lee

Kim Lee is uniek onder haar co-sterren in de show vanwege haar carrière als DJ."Dj Kim Lee is een van de beste dj's in Azië, en ze is selfmade", zei Kane. Voor Empire Bling was Lee gastheer van Yo! MTV Rap op MTV Azië. Ze deed ook wat acteren en modellenwerk voordat ze zich aan een fulltime DJ vastlegde.

Als succesvolle acteur, model en DJ met een internationale aanhang, maakte de ster een reis om haar vader te zoeken, die hen verliet toen ze nog maar 8 was. Tegen de tijd dat ze de rol in Bling Empire kreeg, Lee was al rijk van haar werk.

6 Guy Tang

Guy Tang is een veelzijdige creatieveling met maar liefst 2,2 miljoen volgers op Instagram alleen. Zoals veel fans kunnen bevestigen, is de man een sensatie-haarkleuraar geweest. Geboren en getogen in Tulsa, blijkt uit gegevens dat Tang een selfmade miljonair is die hard heeft gewerkt om te bereiken waar hij is.

Bovendien is Tang al heel lang op YouTube, waar hij een kanaal beheert dat mensen verschillende haarkleurtransformaties laat zien. Bovendien is Tang verloofd met zijn man, Almar Guevarra, die verpleegster is. Ten slotte is hij ook een muzikant met een aantal van zijn nummers beschikbaar op zijn YouTube-kanaal.

5 Kelly Mi Li

Kelly Mi Li heeft een interessant leven gehad buiten de uitzending van de show. Tijdens de show zorgde Mi Li voor opschudding onder fans nadat ze had onthuld dat ze ooit getrouwd was met een man die helaas een van de grootste zwendelwebsites in de VS had.

Mi Li is momenteel echter gescheiden. Nadat ze van haar man was gescheiden, kocht ze een restaurant, dat ze later verkocht. Van het fortuin dat ze verdiende, deed Mi Li verschillende investeringen. Momenteel werkt ze achter de schermen als producent van tv-content.

4 Kevin Kreider

Kevin Kreider is een levenscoach die als geadopteerd kind opgroeide in een liefdevol gezin in Philadelphia. Toen hij meerderjarig was, verhuisde Kreider naar de westkust om een carrière als professioneel model na te streven. The Tab publiceerde dat de succesvolle modellencarrière van Kreider zijn vermogen opliep tot $ 10 miljoen.

Hij was te zien in de hooggewaardeerde documentaire uit 2019, The Ugly Model. Hij opende ook zijn eigen bedrijf, Taejin Entertainment LLC, in Los Angeles. Als life coach heeft hij mensen fitness- en voedingsideeën gegeven voor een gezond lichaam.

3 Kane Lim

Met Singaporese roots komt Kane uit een zeer rijke familie. De serie, Bling Empire, introduceert hem als een miljardair die winkelcentra bezit. Hij is geboren uit rijke ouders wiens bedrijf olie naar verschillende plaatsen vervoert en tankt. De familie heeft ook zwaar geïnvesteerd in de vastgoedmarkt.

Kane Lim, aan de andere kant, heeft een indrukwekkende hoeveelheid rijkdom opgebouwd van zijn ouders. Op 17-jarige leeftijd kreeg hij een lening van zijn vader, die hij investeerde als vastgoedontwikkelaar, en op 20-jarige leeftijd was hij al miljonair.

2 Christine Chiu

Christine is de echtgenote van Dr. Gabriel Chiu en samen hebben ze een imperium opgebouwd dat hen veel geld oplevert. Dr. Chiu is een afstammeling van een Chinese dynastie, terwijl Christine een filantroop is.

Hoewel er niet veel documentatie is over Christine's verleden, laat het heden zien dat ze het grootste deel van haar leven een ervaren zakenvrouw is geweest. Tegenwoordig is het duo eigenaar van de Beverly Hills Plastic Surgery Clinic, waar Christine als directeur werkt.

1 Anna Shay

Met 60 jaar oud en $600 miljoen rijk, is de koningin verreweg de rijkste en oudste van alle castleden. Ze is de erfgename van Edward Shay, die erg rijk was van zijn legale wapen- en defensietechnologiebedrijf. Haar moeder was ook een zeer succesvolle aristocratische vrouw.

In de voetsporen van haar ouders richtte Shay Pacific Architects and Engineers op, dat samen met de Amerikaanse regering werkt aan contracten voor defensiediensten. Hoewel ze de voorkeur geeft aan een privéleven, heeft Shay ook een leuk en extravagant leven, en zo hebben velen haar opgemerkt.

Aanbevolen: