Kane brengt het drama in aflevering 3 van 'Bling Empire' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Kane brengt het drama in aflevering 3 van 'Bling Empire' seizoen 2
Kane brengt het drama in aflevering 3 van 'Bling Empire' seizoen 2
Anonim

De derde aflevering van Bling Empire's tweede seizoen begint met Kelly, Kane en Christine die door Japantown dwalen. De drie gaan naar een nieuwigheidswinkel waar Kane grappen maakt over Kelly's seksleven en een symbolische, gevulde banaan koopt voor haar plezier. Vervolgens schrijven ze om de beurt hun wensen op en hangen ze aan een wensboom. Terwijl alles van buitenaf gewoon rooskleurig lijkt te zijn, blijft Kane piekeren over de situatie met Cherie, zich afvragend wat hij moet doen of zeggen om het verraad aan te pakken dat hij lijkt te voelen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 3: 'Adieu ma Cherie'

Kane en Dorothy worstelen om het goed te maken

Een van de nieuwere gezichten in de Bling Empire-familie is Dorothy Wang, die veel gemeenschappelijke vrienden deelt binnen de kerngroep. Bij Leah's housewarming komt Dorothy modieus laat aan en lijkt ze Kane te negeren die graag met haar wil praten. Kelly vraagt Kane hoe hij en Dorothy elkaar kennen, en hij werpt schaduw op Dorothy en vertelt Kelly dat het moeilijk voor hem is om met Dorothy te praten omdat ze weinig gemeen hebben. Hij zegt dat nadat Dorothy beroemd werd, ze hem begon te negeren. Maar volgens Dorothy: "Kane probeert al sinds 2011 te lunchen." "Ik zou liever 87 dagen achter elkaar vasten", voegt ze eraan toe, een hint naar de staat van hun relatie.

Jaime en Dorothy gaan lunchen waar Dorothy via Instagram onthult dat Kane competitief was geweest met haar vriend, Ezra, waardoor ze haar respect voor hem verloor. Bovendien kreeg Dorothy te horen dat hij na een training in de sportschool van Kane een klacht had ingediend bij het management over haar naamloosheid, wat suggereert dat ze niet belangrijk genoeg is om dezelfde faciliteit als hij te gebruiken."Kane is ook gewoon zo irritant," voegt Dorothy eraan toe, alsof haar gevoelens niet duidelijk genoeg waren.

Jaime staat erop dat ze met Kane moet praten en hem moet leren kennen, hoewel Dorothy ongerust is. Jaime nodigt Dorothy dan uit voor een etentje, waar ze onthult dat ze een verrassing voor Dorothy heeft. En wie zou die verrassing anders kunnen zijn dan Kane zelf! Het gesprek begint aanvankelijk bergopwaarts te gaan als Kane en Dorothy hun gedeelde ervaringen bespreken nadat ze allebei hun vastgoedlicentie hebben ontvangen. De zaken nemen echter een scherpe wending wanneer Jaime Dorothy's reden voor het ontbreken van een hechte relatie met Kane ter sprake brengt.

Jaime en Kane Bling Empire
Jaime en Kane Bling Empire

Kane zegt dat hij de zaak met Ezra achter me heeft gelaten, maar niet wil toegeven waarom hij geen fan van Ezra was. Hij en Dorothy beginnen te kibbelen totdat Kane besluit dat het gesprek 'kinderachtig' is. Hij concludeert dat hij niet wil proberen een vriendschap op te bouwen met Dorothy, die minachtend en kleinzielig lijkt."Kane bestaat niet in mijn wereld", zegt Dorothy nadat Kane zichzelf verontschuldigt van de tafel.

Kevin vecht tegen nuchterheid in de hoop Kims genegenheid te winnen

Kane geeft een veganistisch dim sum-feestje om zijn nieuwe appartement te vieren dat hem door zijn vader is toegekend, waar Kevin Kelly's vriend Yasmine ontmoet. Kevin zit tussen Yasmine en Kim in en bevindt zich in een precaire situatie als Yasmine met hem begint te flirten en Kim merkt op, grapt tegen Yasmine: "Neem me niet kwalijk, je flirt met mijn man."

Kevin en Kim Bling Empire
Kevin en Kim Bling Empire

Kevin neemt haar signalen ter harte en FaceTimes Kim, en noemt de zweem van jaloezie die ze misschien voelde toen ze Yasmine zag opwarmen voor hem. Kim protesteert en beweert dat ze er niets van dacht. Ik was gewoon aan het rommelen, zegt ze. Kevin houdt vast aan zijn wapens en vraagt Kim voor nog een date, waarbij hij haar vertelt dat hij een auto zal huren en haar mee zal nemen op een verrassende roadtrip. Na even nagedacht te hebben, stemt Kim uiteindelijk toe en hopelijk zal hij hem niet overeind houden.

Later gaat Kevin naar het huis van zijn vriend Peter om advies in te winnen, omdat hij denkt dat een potentiële relatie met Kim, die in het nachtleven werkt, zijn 5-jarige nuchterheid kan beïnvloeden. Peter geeft het advies dat Kevin met Kim moet gaan zitten en haar zijn situatie moet uitleggen. Als ze ontvankelijk is, is ze een blijvertje, maar als ze dat niet is, dan is een relatie met Kim misschien niet iets dat Kevin zou moeten nastreven.

Kane's obsessie met Cherie's verleden groeit

Kelly, Kevin, Jaime en Kane bevestigen het vermoeden dat Jessey inderdaad kinderen had met deze vrouw met wie hij getrouwd was. Kijkend naar de data in kwestie, komt dan aan het licht dat Cherie haar kind, Jadore, verwekte terwijl Jessey nog getrouwd was. Gezien Kane's schijnbare nood, sporen Kelly, Jaime en Kevin hem aan om een gesprek met Cherie te hebben in de hoop een schone lei te creëren.

Cherie Bling Empire
Cherie Bling Empire

Anna geeft een afscheidsfeestje voor haar huis, waardoor Cherie en Kane elkaar voor het eerst ontmoeten sinds Kane erachter kwam dat Cherie met Jessey naar bed was geweest terwijl hij getrouwd was. Ondanks dat hij probeert te genieten van Anna's soirée, wordt Kane verteerd door verdriet omdat hij met Cherie moet praten over haar twijfels. Kane afluisteren van gesprekken tussen Cherie en anderen over haar huwelijk en besluit dat hij met Cherie moet praten en "het eruit moet halen".

Net als hij het over de broch heeft, arriveert Anna op haar feestje, modieus laat, arm in arm met Paula Abdul. In een kring met Paula, Anna, Jaime en Kane doet Kane een poging om Anna op de hoogte te houden van de gebeurtenissen met Cherie. Wanneer Kane de geheimen van Anna Cherie onthult, sluit Anna haar dreigende schok af en zegt ze streng tegen Kane: "Laten we doen alsof dit gesprek nooit heeft plaatsgevonden."

anna shay op bling empire netflix-serie
anna shay op bling empire netflix-serie

Fans vragen Kane's bedoelingen

Kane's onvermogen om de Cherie die hij kent te scheiden van de Cherie waarover hij discussies heeft gehoord, lijkt een domper op zijn relaties te zetten. Fans vragen zich af of zijn behoefte om zich te omringen met geruchten en roddels de reden is voor zijn ruzie met mensen als Dorothy. En als hij niet oppast, kan hetzelfde voor Cherie gelden.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Bling Empire, alleen op Netflix.

Aanbevolen: