Christine Chiu is niet blij met seizoen 2 van 'Bling Empire', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Christine Chiu is niet blij met seizoen 2 van 'Bling Empire', hier is waarom
Christine Chiu is niet blij met seizoen 2 van 'Bling Empire', hier is waarom
Anonim

Realityshows zijn al jaren een populair onderdeel van tv en mensen houden vooral van shows die gericht zijn op rijke individuen. Op Netflix zijn er verschillende opmerkelijke realityshows waar mensen van kunnen genieten, waaronder Bling Empire, een van de meest verslavende realityshows van 2021.

De show heeft geweldig werk geleverd door te pronken met flitsende levensstijlen en het drama dat daarmee gepaard gaat. Het leven van de cast was heel anders voor de show, en het is enorm veranderd sinds de show van start ging.

Seizoen twee van de show zal een aantal nieuwe elementen introduceren, en hoewel het een hit zou moeten worden, heeft Christine Chiu een aantal aspecten van het seizoen waar ze niet blij mee is.

Laten we horen wat ze te zeggen had over het komende seizoen.

'Bling Empire' seizoen één was een hit

Begin 2021 kende een warme start toen Bling Empire zijn debuut maakte op Netflix. De show, met socialites uit Los Angeles, was een interessante kijk op de levens van extreem rijke individuen die in Zuid-Californië wonen.

Met een ongelooflijke cast was de show meteen een succes op Netflix. Fans konden geen genoeg krijgen van de weelderige levensstijl die deze individuen kregen en het diende als een uitstekende vorm van Aziatische vertegenwoordiging.

"Zoals Christine Chiu aan Variety onthulde: "We waren erg gepassioneerd over niet alleen de Aziatische representatie op televisie, maar ook om de ondernemerskant van ons leven en het bedrijf dat we hebben opgebouwd te laten zien en, van natuurlijk, de non-profitorganisaties waar ik zeer gepassioneerd bij betrokken was en ben."

Of de afleveringen nu waren gericht op Kevin Kreider, Kane Lim, Christine Chiu of een ander lid van de hoofdcast, fans konden afstemmen en een uitstekende aflevering zien van een van de beste reality-tv-shows van de jaren 2020.

Omdat seizoen één van Bling Empire zo'n succes was, verspilde Netflix geen tijd om fans te laten weten dat er een tweede seizoen van de populaire reality-tv-show op komst is.

Seizoen twee maakt zich op voor release

Sinds het debuut van seizoen één wachten fans geduldig op een tweede seizoen van Bling Empire. In wat voor fans geweldig nieuws zou moeten zijn, is er een tweede seizoen onderweg, hoewel een exact tijdsbestek voor de release nog niet bekend is.

Gelukkig lijkt het erop dat veel van de hoofdrolspelers uit seizoen één terugkeren.

"Het eerste seizoen van Bling Empire volgt een vooraf opgerichte groep vrienden en losse kennissen in Los Angeles, en meer dan waarschijnlijk zal het veel van dezelfde cast hebben die verder gaat. Dat omvat socialite Anna Shay, filantroop Christine Alexandra Chiu en voormalig model Kim Lee. Een van de meest intrigerende verhaallijnen die seizoen 2 zou moeten behandelen, is de nieuw geslagen verloving tussen Cherie Chan en Jessey Lee, die jarenlang samen waren en twee kinderen hadden, voordat ze officieel verloofd", schreef Looper.

Seizoen twee wordt een gedenkwaardige gelegenheid voor iedereen die bij de show betrokken is, maar desondanks is er iets aan het tweede seizoen dat niet goed zit bij Christine.

Waarom Christine niet blij is met het nieuwe seizoen

Dus, waar is Christine niet blij mee met betrekking tot het nieuwe seizoen? Toen hij met E! sprak, opende Chiu over het tweede seizoen en merkte op dat dingen niet altijd leuk waren tijdens het filmen.

"Ik neem veel van de hits alleen voor het algemene voordeel van de show. Ik wou dat ik een beetje egoïstischer was en dat ik gewoon degene kon zijn die bovenaan komt, maar ik heb het gevoel dat ik Ik kijk altijd naar het grotere geheel. Ik wil dat de show een hit wordt, "zei ze.

Om de zaken nog ingewikkelder te maken, is er nog steeds veel drama aan de gang.

"Dat vind ik helemaal niet leuk. Ik dacht echt dat we daaraan zouden ontsnappen en dat we de enige show zouden zijn die geen onenigheid heeft, maar niet zo'n geluk", zei ze.

Hoewel het jammer is dat zij en de rest van de cast te maken hebben met het drama, is dit voor fans iets waar ze op afstemmen. De waarheid is dat reality-televisie verkoopt omdat mensen graag naar drama kijken zonder er persoonlijk belang bij te hebben.

We hebben nog wat tijd voordat het tweede seizoen van Bling Empire officieel op Netflix verschijnt. Zorg er in de tussentijd voor dat je het eerste seizoen nog een keer kijkt en hyped wordt voor de gekte die in seizoen twee zal volgen.

Aanbevolen: